GSC Haber Romano: "Galatasaray'da Lookman tek hedef değil, büyük hamleler peşindeler"

Orta saha
Sol stoper
Barış yerine kanat
Osimhene sağlam bir yedek inşallah bu işler olur

Salah diye tahmin ederim ben o zaman :D
🦁 İngiliz basınının iddiasına göre Galatasaray, Salah'ın durumunu yakından  takip ediyor ve kulübüyle görüşmelere başlamaya hazırlanıyor. 🎙️ Mohamed  Salah: Hayal kırıklığına uğradım. Aralık ayına yaklaşıyoruz ve hala  kulüpten bir teklif almadım. Ayrılma

Salah'ın Galatasaray maçındaki hareketi konuşuluyor: Bu görüntü herkesin  dilinde | NTVSpor

Noldu lan tirrek mali Koç sponsorlugu kesince özüne mi döndün

Ali gidince parası da yatmıyor artık

Lokmani almasinlar zaten agalar ilk yari osimhen bosken iki kere rakip takima pas atti. Lokman o leverkusene 3 sallayan lokman degil maalesef. Cok dusmus cok

Sürekli elit isimler yazılıyor, evet bence hak ettiğimiz de bu fakat bu kadar transfer konuşulması artık bize zarar veriyor. Taraftar profili her şeyi transferle çözeceğine inanıyor ve bundan de etkileşim kasıyor. Lookman, Rodrygo, Van Dijk vesaire konuşmak bir nevi şampiyonluk yaşamakla eş değer bir hale getirildi.

Lookman da 20-30 bandına geliyorsa gelsin, ama 40-50 çok fazla.

Cok dusundum bu herife sicak degilim.Asiri maliyetli olacak bence buyuk risk.Ayrica konusulan kadar kolay alabilecegimizi felan sanmiyorum.Sanki hersey hazir trans donemimin acilmasini bekliyormusuz gibi bir ortam var.Biz ne zaman bu zamanlar da adi cikan bi herifi ocak ayinda almisiz geciniz.

Kadro derinliği yok biri sakatlanınca sezonu kapamanın eşiğine geliyoruz

Batuhan metehan kaan kazımcan berkan sara yusuf barış kutucu icardi şunları sepetle hemen kuru kalabalık hepsi katkı matkı hak getire

1 stoper
2 orta saha (biri 6 biri 8)
2 kanat (biri net biri yatırımlık)
1 forvet (yatırımlık)

Hemen harfiyen yapın şunu sabrım mabrım kalmadı en ufak hatada girişicem artık birisine

Bu saatten sonra kimse Lookman için cesaret edemez.
Prime Salah bile olsa istemem. İllallah ettirdiler

acilen 2-3 tane kemik gibi sürekli 11 zorlayacak topçu lazım. bi stoper bi orta saha bi kanat/forvet . devre arasına kendimizi sağ salim atarız umarım. rüzgar arkamızdayken tersine çevirmeyelim şurdan

Geri
Üst Alt