Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
Kaça bırakılar bu Lammens’i?25 i ederson ve citye yedirmektense antwerpe giderim lemmansi alirim daha iyi... Bu paralara uzun vadeli isimler gerekir yuksek maasli yildiz isim yerine(32 yasinda artik)
Nasıl bir kaleci?
Kaça bırakılar bu Lammens’i?25 i ederson ve citye yedirmektense antwerpe giderim lemmansi alirim daha iyi... Bu paralara uzun vadeli isimler gerekir yuksek maasli yildiz isim yerine(32 yasinda artik)
Ayağı iyiymiş. 32 yaşında bide. Utanmasalar Karıda isteyeceklerKulüpte birileri Okan Buruk'u tokatlamalı
İlla Ederson diye tutturmamalı artık
Bu yaştaki adama 25 milyon bonservis mi verilir
Cunku listede en tepede olani almak istiyoruz, bundan dogal birsey yok. En cok Ederson istendigi icin son ana kadar onu zorluyoruz.Biz neden her transfer sezonu bir oyuncuya takılıp kalıyoruz. Başka kaleci mi yok.
Peki alamazsak sence b c d planı varmı?Cunku listede en tepede olani almak istiyoruz, bundan dogal birsey yok. En cok Ederson istendigi icin son ana kadar onu zorluyoruz.
Var ama sure yetecek mi ondan emin degilim. Bu hafta Ederson isi olmazsa artik B plani kimse ona gitmeleri gerekecek zaten.Peki alamazsak sence b c d planı varmı?
Ben hiç planı olduğunu sanmıyorum bizimkilerin. Günayında son maçından sonra olursa olur kafasındalar benceVar ama sure yetecek mi ondan emin degilim. Bu hafta Ederson isi olmazsa artik B plani kimse ona gitmeleri gerekecek zaten.
O kadar da degil.Ben hiç planı olduğunu sanmıyorum bizimkilerin. Günayında son maçından sonra olursa olur kafasındalar bence
İnşallahO kadar da degil.
25 milyon vermeyeceğiz zatenKulüpte birileri Okan Buruk'u tokatlamalı
İlla Ederson diye tutturmamalı artık
Bu yaştaki adama 25 milyon bonservis mi verilir
Takip ettigimden degil ama profil dogru profil, genc ucuz maas, piyasaya dusmus isim diye. Takip ettim ,izledim demem.Kaça bırakılar bu Lammens’i?
Nasıl bir kaleci?