Tier 1 Romano: "Manchester City, Ederson için 25 milyon euro istedi"

Şu kaleci işi bitsin de diğer yerlere geçelim bir an önce. Tek tek gidiyoruz malum.

Görüşüyoruz da mesafeler ne kadar acaba? Önemli olan o… herkesle görüştük çok şükür…

10 + 3 bonus gibi bir rakama anlaşırız muhtemelen city ile. Bu işin döneceğini sanmıyorum buradan

Valla icimden bir ses "zaten donnaruma aliyorsunuz, 12 degilde 7+3 e bitirelim bu isi" kasiyor da olabiliriz.

Galatasaray, Ederson tarafını büyük oranda halletti.

City tarafına önerilen bir rakam var, 8 civarı olduğu söyleniyor. City, 15 civarı bir rakam istiyor. (Haluk Yürekli)

8 verelim 10’a ikna olur diyorlarsa olmayacaklar.

13 en az ikna olacakları ücret diyorum.

Ona bu verilmez buna fazla dersen gün sonunda Günay ve 3. Lig kalecisi Jankat ile kalırsın.

Uğurcan daha pahalı iç pazarda ve rakip de var. Biz 3.5 versek 4.5 verir Fener sırf uyuzluğuna.

Yeter artık başlatmayın cimriliğinize.

Forvete Osimhen alıp altı kaval yapamazsınız.

8 verelim 10’a ikna olur diyorlarsa olmayacaklar.

13 en az ikna olacakları ücret diyorum.

Ona bu verilmez buna fazla dersen gün sonunda Günay ve 3. Lig kalecisi Jankat ile kalırsın.

Uğurcan daha pahalı iç pazarda ve rakip de var. Biz 3.5 versek 4.5 verir Fener sırf uyuzluğuna.

Yeter artık başlatmayın cimriliğinize.

Forvete Osimhen alıp altı kaval yapamazsınız.
Torreira başta 15ti 6ya düştü

Abartmayalım bekleyen yönetimi tebrik ediyorum

Yüz milyonlarca euro parayı her sene oyuncak gibi harcayan adamların da bize gelince tutumlu davranacağı tuttu vay arkadaş.

Ederson için Galatasaray 10 milyon barajına ulaşabilir ve geçebilir, bu akşam başka bir görüşme olacak.

Kulübün menajeri, Osimhen transferini de çözen aynı isim, çalışmalara devam ediyor: Tüm anlaşmalara varılması gerekiyor. (Alfredo Pedulla)

Geri
Üst Alt