Tier 1 Romano: "Manchester City, Ederson için 25 milyon euro istedi"

Bence bizim asıl hedefimiz kesinlikle Ederson değil.
O zaman saçmalıyoruz demektir daha büyük hedef kim Donnaruma mı Costa mı bu adamların bonservisleri minimum 30 milyon birinin maaş beklentisi 12 diğeri de Ederson kadar isteyecektir ki 40 milyona satilmamis takımı tarafından ne kovalıyor olabiliriz ki bence Ederson'u indirebildikleri kadar indirmeye çalışıyorlar o da olmazsa cümbüş başlar

O zaman saçmalıyoruz demektir daha büyük hedef kim Donnaruma mı Costa mı bu adamların bonservisleri minimum 30 milyon birinin maaş beklentisi 12 diğeri de Ederson kadar isteyecektir ki 40 milyona satilmamis takımı tarafından ne kovalıyor olabiliriz ki bence Ederson'u indirebildikleri kadar indirmeye çalışıyorlar o da olmazsa cümbüş başlar
Donnumuraya 20 bonservis 12 maaş mı yoksa ederson 10 bonservis 8 maaş mı ? Fikrin ne olurdu

Donnumuraya 20 bonservis 12 maaş mı yoksa ederson 10 bonservis 8 maaş mı ? Fikrin ne olurdu
Her türlü Donnaruma daha mantıklı olur Ederson'u alsak 2 yıl sonra yine kaleci arayacağız +20 yazsan sadece bonservisle alacağın yeni kaleci ile kafa kafaya geliyor maliyetleri tuttu tutmadı derdi yok aldın alamadın derdi yok ama 12 milyon maaş gerçekten çok fazla işler biraz kötü giderse çok kasinacak mevzu bide biraz iyi oynayan 2'ye oynuyorsa uçuk maaşlar talep edecek referans gösterip oraları sıkıntı

Ne Ederson mus almayin kardesim, gidin baska kaleci bulun. Bizimkiler city Dondurmayi acikladinda ucusa Edersonu aliriz diye bekliyor heralde

Bence paramız bitti ve uzun vadeli satın almaya çalışıyoruz. Pek suçlayamam yönetimi açıkçası...

Erden Timur dönemi tüm parayı İcardi'ye verdikten sonra CL'ye kalana kadar transferleri bekletmişti.

Görüşmelerde tanışma faslı henüz bitmemiş.

#Galatasaray, Ederson için ilk resmi teklifi Manchester City'ye gönderdi. #Galatasaray'ın ilk teklifi 10 milyon euro. Manchester City daha yüksek bir bonservis istiyor.

Şu adam gelipte 20 asist yapacağını sananlar var. Adam hantal çok hatalı gol yiyor. Bu adamı bizim başımıza zorla saracaklar bu maaliyetlere

32 yaşında kalecilik meziyetlerinden çok ayağıyla topu oyuna iyi sokuyor muhabbeti dönen adama 10 milyondan fazlası verilmemeli. Galatasaray'a kalecilik meziyeti iyi adam lazım, defansı yol geçen hanı çünkü azıcık sistemli takımlara karşı

12 ye biter bu is (bonservis olarak su an en ucuz denebilir)

Ama maas 8e inanmak istemedim

5.5 + bonuslarla 7 ye gelecek paket olabilir

Mesela clean sheet bonusu koymak lazim mac basi (attim 50k euro / cleansheet gibi, tamamen salliyorum meblaglari)

10+2 yapalım City sende kabul et

Kuruş fazla verilmemeli. Gerekirse yüksek bonservis düşük maaşla başka kaleci bulalım. Don lastiği gibi uzadıkça uzayan transferlerden nefret ediyorum.

Kuruş fazla verilmemeli. Gerekirse yüksek bonservis düşük maaşla başka kaleci bulalım. Don lastiği gibi uzadıkça uzayan transferlerden nefret ediyorum.
8 milyon maaş nedir ya. Bide bunun stopajı kdvsi var. 5 yıl diyorlar. 40m yapar. 40m kaleciye bonservis verip maaşını 3 yapalım en azından 26 yaşında 15 sene kaleci sıkıntısı yaşamayız

Geri
Üst Alt