Tier 1 Romano: "Manchester City, Ederson için 25 milyon euro istedi"

İngiliz medya sisirmelerini tasimislar gundeme bence. Temmuzdan beri yoksa 25 m istiyor city diye net bilinirdi.

Bence farkli bir isim pesindeyiz, daha ucuz bosnervisli vs. O olmazsa el mahkum edersonu15lere bitirecekler gbi.

Donnarumma’nın bonservisini bizden çıkarmaya çalışıyorlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

25 milyon Euro demek 🤣🤣

6 - 8 milyon Euro bandında, 3 - 4 yıllık sözleşme de beyzade ister.. Alın size 32 yaşında, 50 milyon Euro'luk kazık..

Neymiş, ayağı iyiymiş 🤣🤣

Sözde Galatasaray'lı görünen hesaplardan pompalanan şeylere temkinli yaklaşmakta fayda var.

Transferin gecikmesi için yangın yapılabilir.

Ama yok Ederson aslında 7-8 almak istemiyorlar, Sommer istiyorlar diye algı yapmaya çalışanların arkasında yalı çocuğunun çıkma ihtimali çok yüksek.

Bunu özellikle yapan 2 hesap var isim verip prim yaptırmaya gerek yok biri gidip efsanemizin ismini almış zaten burada da sıklıkla paylaşılıyor güvenilir vs diyerek.

Bunlardan diğeri de 100.000 takipçiyi görünce muhtemelen hesabı sattı ve çok muhtemel de Fenerli'nin tekine sattı.

O yüzden özellikle ben ikisinden haber görünce ne yapmak istediklerini net görüyorum.

Kavukçu'ya kızın tabi. Ben de çok kızıyorum zira 3 haftadır 3 futbolcuyu gönderemedi.

Bir kaleci alamadı, Osimhen transferi sakız gibi uzadı vs.

Ve kendisi Erden Timur gibi naif biri değil bir çok açıdan. Ama arkasında Hatipoğlu ya da mamalı Fenerli olan hesaplara da dikkat edin.

Ulan Donnarumma ile kafa kafaya getirmek istiyorlar işi. Değil 25, 15 bile çok bence. Hele o yıllık ücreti vereceksek bonservisine 25 vermek tam bir aptallık olur.

Bizim bunlardan alıp da fayda sağladığımız adam var mı, Elano ve Jo ilk aklıma gelenler, ikisi de Brezilyalıydı, bu kaleci de Brezilyalı, bu işten derhal vazgeçmeliyiz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim bunlardan alıp da fayda sağladığımız adam var mı, Elano ve Jo ilk aklıma gelenler, ikisi de Brezilyalıydı, bu kaleci de Brezilyalı, bu işten derhal vazgeçmeliyiz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fernando

Geri
Üst Alt