Tier 1 Romano: "Osimhen sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak"

Her zaman kalbimizde olacak.nereye giderse gitsin destekleriz..

75 milyonla stadın üstü kapatılır , Aslantepede salonlar yapılır Kemerburgaz tesisleri biter bence

1 sene daha kiralayalım

yani krt tv kanalında bjkli mustafada böyle yorum yapabilir çünkü TEMENNİSİ BU YÖNDE

Malumun ilanı. Yapacak bişey yok bu sezon güzel ayrılırsa 2 sene sonra gelir geri aslanım.

Tam sövecektim ki adamın X hesabında böyle bir Tweet göremedim.

Parayla tivit atan veya yorum yapan bir götingenli ethem bu.

Gider veya kalır, zaten gitmesi büyük ihtimal de, Nisan ayında neyin transfer haberi bu? İt herif.

Şaşıran olacak mı bu duruma sezon sonu ?

75 ödeyen olur mu? Sözlesmesi tek 2026 ya kadar. Üstüne Napoli sutlamayi istiyor

Gündemi değiştirmek için yapılan ısmarlama haber

acun yine parayı gömmüş belli

Osümhen şimdiden hayırlı olsun camiamıza o halde

Kimlere ne paralar ödüyorlar. Reel değeri 100+ milyon Euro olan adam için 75’i ödeyecek en az 3-4 takım çıkar

Bilmiyorum. Araplardan paraya bakmayanlar olandan Al Ahli bile Napoli ile tek 80e anlasmisti diyordu Romano. O zaman 2 sene sözlesmesi vardi. Simdi tek senesi kaldi ve tek senen kaldigi an, satmak isteyen takim baya dezavantajli oluyor. Hele oyuncuda gitmek icin baski yapiyorsa.
Ben PL'den biri Osimheni bonuslarla 60-65 milyona alirsa sasirmam. Üstüne adamin acayip yüksek maasi var. Chelsea yazin tüm maasini karsilamayi istemiyordu mesela.

Ulan inşallah kalır ve yıllarca senin tasmanı tutan şerefsizlerin başına bela olur da o zaman görürüz senin suratını g.tveren.

Bu itin söylediklerinin bir önemi yok tamamen jetonla çalışan model

Geri
Üst Alt