GSCimbom
Tier 1 Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!"
Alper Altun

Tier 1Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!" Sayfa 21

Alper Altun ·

Cevap
983
Okunma
34,3K
Sayfa
21/50
Matteo Moretto: "Evet, Milan ile Aston Villa arasında ilk doğrudan temasın gerçekleştiğini söyleyebilirim. İki kulübün sahipleri arasında da güçlü bir dostluk var.

Ancak şu ana kadar Aston Villa ile Rafael Leão’nun temsilcileri arasında somut bir temas gerçekleşmedi. Leão’nun Premier Lig’e açık olduğu doğru fakat Aston Villa’ya transfer ihtimali henüz görüşülmüş değil.

Şu an için Aston Villa ile Leão arasında herhangi bir pazarlık yok."

Villa mevcut kadroda ihtiyaç dahilinde Leao hamlesi bize karşı pek yem görünmüyor. Yalnız Emery'e uygun bir oyuncu profili mi, onu konduramadım.

Aston Villa, Rafael Leao transferinin ekonomik açıdan kendi bütçelerinin üzerinde olduğunu değerlendirdi. Gözler şimdi Galatasaray'da. (Matteo Moretto)

Tam olarak daha fazla para ve baya fazla para teklif ederek nasıl Roma'nın ikna ettiği oyuncuyu ikna edemiyorlar?

Bizim yönetim oyuncuya asiri cok maas teklif edip oyuncu bize gel.ek icin cirkeflik cikarsin istiyorlar sonra 50-60 milyonluk oyuncuyu 30 milyona satin almak istiyorlar. Herkes bizmi icabinda yedek otturur yine göndermez o fiyata

İtalyanlar dönem kapanana kadar ıslatır durur haberleri. Villa'nın bu tabloda vereceği maksimum maaş 7 civarı olur.

anston villa salary list.webp

Kısasa kısas haberleri çok fazla dönüyor. Twitter habercileri de bu çarkın içinde algıyı yönlendirmeye çalışıyor menajerler lehine. Sarr-GS, Leao-Villa haberleri de aynı amaca hizmet muhtemelen.

Bu yüzden Avrupa'da transfer dönemi kapanana kadar Leao işini bekleyeceklerini düşünüyorum.

Matteo Moretto: “Aston Villa, Leão için bu aşamada pek niyetli görünmüyor. Tottenham da Leão profiline sıcak bakmıyor. Milan yüksek taleplerinden vazgeçmezse; oyuncu takımda kalmaya daha yakın. Bu Ruben Amorim'in istemediği bir durum.”

Geri
Üst Alt