GSCimbom
Tier 1 Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!"
Alper Altun

Tier 1Romano: "Rafael Leão, Galatasaray'da. Here we go!" Sayfa 38

Alper Altun ·

Cevap
983
Okunma
34,3K
Sayfa
38/50
Aptal Leao bizi aylarca uğraştırdı. Sırf başka teklifler gelsin diye bizi oyalayıp durdu
Milan bonservisi fiyatını düşürecek diye biz mi Leao'yu oyaladik yoksa baska teklifler gelsin diye Leao mu bizi oyaladı ? Bence biz Leao'yu oyaladık; piyasada fazla oyuncu kalmayınca ve ilk lig macini 4 0 kaybedince Aston Villa isin icine girdi ve bizim beceriksizler bir anda ortada kaldı.

Ben istemiyorum bunu...
Ulan öyle yoğunlaşıyorlarki birine dünyadaki 50 milyon tane oyuncuyu unutuyorlar...

Özbeklerden acil kurtulmamız lazım... Her yaptıklarında bir pislik seziyorum

Bugünde bir Galatasaraya kötü haber, pürüz çıktı, reddetti haberini sabırsızlıkla bekliyorum

Sende kararini ver nereye gidiyorsan git. Allah allah, kac gun oldu beyefendi hala karar verecekmis.
Seve seve gelmeyeceksen ugrastirma bizi zaten surada 4 gun mu ne kaldi.

Biz adam gibi planlama yapmış olsak, hemen yerine doğru düzgün bir alternatifimiz olsa ve o transferi bitirecek durumda olsak aslında en hayırlısı oldu derim. Bu paraların çeyreğinin bile karşılığını alma ihtimalin YOK.

Biz boşuna uğraşıyoruz 1 aydır. Bu takımın öncelikli ihtiyacı zaten orta saha ama illa kanat alacaksan da bu kadar maliyete girip hedefini kaybetmiş bir adam almanın mantığı yok. Aslında bizim için en iyi senaryo bize gelmemesi ama işte taktılar kafaya bir kanadı vücudun diğer organlarını bıraktılar. Abi gidin Pape Matar Sarr'ı getirin şu takıma ondan sonra U23'e uyan bir kanat alırsınız. Kafayı yedirtmeyin insanlara artık ya.

Rafael Leão için karar vermek kolay değil.

Leão’nun kararsızlığının nedeni para değil. Aston Villa yıllık yaklaşık 7 M€ teklif ederken, Galatasaray’ın teklifi 12 M€.

Leão, ailesinin görüşlerine büyük önem veriyor ve iki çocuğu için mümkün olan en iyi geleceği istiyor. Bu nedenle Birmingham’ın kendilerine sunacağı imkanlar konusunda bazı soru işaretleri bulunuyor.

İstanbul’un bu açıdan daha iyi imkanlar sunabileceği düşünülüyor. Ancak sportif açıdan Türkiye Ligi’nin Premier Lig kadar cazip olmadığı da ortada. (Corriere dello Sport)

Bu transferin olmaması bir bakıma iyi oldu.
En azından kaliteli bir orta saha,sol stoper ve yedek santrafor için kaynak hala var demektir.
Son güne kadar umudumu koruyorum.

Geri
Üst Alt