Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.098
- 4.684
- 1.468
bence istekli bu sezon neden sans vermiyoruz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımı baya boşalttık. Nasıl dolacak bakalım
Burda Okan Hoca detayi varYa bak şimdi tarih tekerrürden ibaret demek istemiyorum ama cidden yani
Geçen sezon başlarken Kerem, Zaha, Ziyech, Barış vs var diyorduk
Lig başladı 2 hafta içinde neredeyse hepsi iptal oldu bi Barış ile Yunus kaldı.
Şimdi yine kanatlarımız bol dedik, iyiyiz dedik saçma sapan bir şekilde transferin bitmesine belki 1 hafta kala Barış Zaniolo vs gidecek elde kanat olarak Sane, Yunus ve Sallai kalacak sadece.
Kim gelecek yerlerine belli değil.
Yeter.
Hallolmayacak sey degil yav
Biz de 2 yıl 5.5 milyonluk sözleşmesi var Udinese herhalde 4-5 yıllık 7-8 milyonluk bir sözleşme önerebilir. Gider mi göreceğiz. Bence ikna olma ihtimali vardır.En kotu senaryoda 1M indirim yapariz falan filan bilemedim. Ama burdan donmez talibi varken - kendi memleketinden hem.
Bir yol bulunur eger bizim teknik ekip onay vermisse diye bakiyorum
Oynamasi lazim, DK var. 3 sezondur karavana cekiyor.Biz de 2 yıl 5.5 milyonluk sözleşmesi var Udinese herhalde 4-5 yıllık 7-8 milyonluk bir sözleşme önerebilir. Gider mi göreceğiz. Bence ikna olma ihtimali vardır.
Alamıyorlar Hüsnü. Başkanın kaleci açıklaması yeminle facia. Muslera 1 sene daha kalırdı sanıyorduk diyorSu anki ayrilislarin hicbiri takimi bosaltmak degil aksine hocanin kafasini rahatlatmaktir.. Hicbir ise yaramayan cer cop ancak husursuzluk yaratirdi takimda ..
%50 isi bence cok iyi detayMaksimum 1.500.000 Euro net verir Udinese o da 2.250.000 Euro falan olur vergiler ile (%50 olsa orada)
En az 4 yıl sözleşme olacağı için zor görüyorum. Arada 5.000.000 Euro civarı fark olacak.
Zaten verdikleri %50'sine 7.500.000 Euro deniyor.
Alamıyorlar Hüsnü. Başkanın kaleci açıklaması yeminle facia. Muslera 1 sene daha kalırdı sanıyorduk diyor
61 milyonluk satış yaptılar neyi para yok.Udinese de para yok, fakir klüp sayılır
Yine beleşe göndereceğiz gibi
Hiç fena sayılmazUdinese, Zaniolo'nun %50'si için Galatasaray'a 7,5 milyon euro teklif etti. Galatasaray, teklife sıcak bakıyor. (Burhan Can Terzi)
2.7 miydi neydi, bunu da veremiyorsa udineseMaasi problem diyor. Udinese cunku buradaki maasini veremez. Bakalim ne olacak.