Tier 1 Romano: "Udinese, Zaniolo'yu ikna etmeye çalışıyor"

Ya bak şimdi tarih tekerrürden ibaret demek istemiyorum ama cidden yani

Geçen sezon başlarken Kerem, Zaha, Ziyech, Barış vs var diyorduk

Lig başladı 2 hafta içinde neredeyse hepsi iptal oldu bi Barış ile Yunus kaldı.

Şimdi yine kanatlarımız bol dedik, iyiyiz dedik saçma sapan bir şekilde transferin bitmesine belki 1 hafta kala Barış Zaniolo vs gidecek elde kanat olarak Sane, Yunus ve Sallai kalacak sadece.

Kim gelecek yerlerine belli değil.

Yeter.
Burda Okan Hoca detayi var

Bayiliyor benim kadrom bunlar uzerine, hep onlar oynasin moduna.

Bu noktada her zamanki gibi planlamayi sorguluyorum. Birde uzerine baskan ne diyor

"Muslera ile devam etmeyi umuyordum" . Tercumeside osiye para baglamisken kaleciye butce cikarmak istemiyordum olarak bakiyorum. Ama yani bagira bagira gelen surecler ve planlanmasi gereken detaylar.

Mesai yapilmamis olmasi gerektigi kadar. Gorecegiz kilit 3 isim nasil olacak 10 gunde simdi

Hallolmayacak sey degil yav

Maksimum 1.500.000 Euro net verir Udinese o da 2.250.000 Euro falan olur vergiler ile (%50 olsa orada)

En az 4 yıl sözleşme olacağı için zor görüyorum. Arada 5.000.000 Euro civarı fark olacak.

Zaten verdikleri %50'sine 7.500.000 Euro deniyor.

En kotu senaryoda 1M indirim yapariz falan filan bilemedim. Ama burdan donmez talibi varken - kendi memleketinden hem.

Bir yol bulunur eger bizim teknik ekip onay vermisse diye bakiyorum
Biz de 2 yıl 5.5 milyonluk sözleşmesi var Udinese herhalde 4-5 yıllık 7-8 milyonluk bir sözleşme önerebilir. Gider mi göreceğiz. Bence ikna olma ihtimali vardır.

Biz de 2 yıl 5.5 milyonluk sözleşmesi var Udinese herhalde 4-5 yıllık 7-8 milyonluk bir sözleşme önerebilir. Gider mi göreceğiz. Bence ikna olma ihtimali vardır.
Oynamasi lazim, DK var. 3 sezondur karavana cekiyor.

Udinese iyi bir secenek devamlilik icin.

Maksimum 1.500.000 Euro net verir Udinese o da 2.250.000 Euro falan olur vergiler ile (%50 olsa orada)

En az 4 yıl sözleşme olacağı için zor görüyorum. Arada 5.000.000 Euro civarı fark olacak.

Zaten verdikleri %50'sine 7.500.000 Euro deniyor.
%50 isi bence cok iyi detay

Udineseye gider, devamli oynarsa bir seyler verebilir. Dk geliyor performans vermek zorunda.

Piyasasini arttirabilirse yuzde 50 pay baya iyi olabilir gelecek icin. Maas konusunu sekilde hallederler gibi dusunuyorum

hem barıştan hem zaniolodan olacağız jelert kanat oynar artık.

Buna roma macinda colu cocugu dovdukten sonra italy den hala teklif gelebilmesi sasirtti hemen satilsin millet parlatip araplara satariz saniyor max son yirmi dakika girer iki macta bir nereye parlatacaksin elde kalacak.

Udinese, Zaniolo'nun %50'si için Galatasaray'a 7,5 milyon euro teklif etti. Galatasaray, teklife sıcak bakıyor. (Burhan Can Terzi)

Geri
Üst Alt