Tier 1 Romano: "Victor Osimhen, Galatasaray'da. Here we go!"

Umarım bu teklif reddedilir, söz konusu Osimhen bile olsa bu Napoli başkanı mutluluğunu istemiyorum. İş sürüncemeye girecekse, Napoliye girsin Kolibaly örneğinde olduğu gibi. Böyle bize giriyor
5 milyon icin bize mi giriyor, yapma Murat daha oglende 70 teklif etmistik artik 5 milyon icin gidip transferden kalkacak kadar SALAK degiliz herhalde.

Jakobs + frabko : 17 Milyon
Osi pesinat : 40 milyon
Saneye bir sey vermedik galiba free aldik

-57 M euro.

Baska tranfer gundemi olacaksa satıslarin olmasi lazim.

Sanki BAY canlari caliyor malesef. Umarim sacmasapan ucuz tekliflere ok demezler bunca cileyi cektikten sonra.

Napoli gibi kulübe #%%^*¥\$? Bi daha bunlarla iş yapanı…

Napoli gibi kulübe #%%^*¥\$? Bi daha bunlarla iş yapanı…

bir gün bunlar da bizden oyuncu isteyecekler

anam%C4%B1zabac%C4%B1m%C4%B1za.gif

jakobsu mılan istiyormus elden cıkaralım köhn kalsın bari 2. yedek

frankowskiyide aldıgımız meblaga vermek gerek

cuestaya 5 kafi

jelert icin 5 kafi

elden direk cıkarın

zanioloda kalmasın bu saatten sonra

Ali Ece aylar öncesinden Napoli başkanından oyuncu almak çok zordur filan diyordu.

Tam oe çıktı.

5 milyon icin bize mi giriyor, yapma Murat daha oglende 70 teklif etmistik artik 5 milyon icin gidip transferden kalkacak kadar SALAK degiliz herhalde.
taksit için diyorum Alper, 5 taksit yerine 2 taksit, peşinatıda 40 milyon istiyor. Bu sene başka transfer yaptırmaz bu durum bize.

40 peşin vetiyorsak, 75 i verip şu napoli başkanının ağız kokusunu hiç çekmeseydik, bu hetif bu parayıda reddeder zaten, işin arkasında başka şeylet var.

taksit için diyorum Alper, 5 taksit yerine 2 taksit, peşinatıda 40 milyon istiyor. Bu sene başka transfer yaptırmaz bu durum bize.
Yapariz yapmaliyiz zaten buradan U donusu olmaz, bu artik sadece bir oyuncu transferi degil, bildigin dunya yildizi alip dunya kulubu oldugumuzu da gostermek.

Yarin kimi alacaksin forvete? Kim alirsan Osimhen alinmadi diye kufur yiyecekler. Bir yola girdik, bu yolu kendimiz de bitirmemiz lazim.

Son verdiğimiz teklif adamın istediği teklif bunu reddetmesi demek bilerek vermiyorum diye bağırmaktır. Bizden istediği teklifi yazılı isteyip sonra aynı teklifi yapıp reddettiğinde fifaya gitmemiz gerekiyordu bence.

abi çok istiyoruz, harbi osimhenle yatıp kalkıyoruz da benim kişisel görüşüm, allah korusun transfer olmazsa, yönetime bir şey söyleyemem ya. 75 milyon euro dediğine 5-6 sene önce prime ronaldo messi neymar falan kovalama şansın vardı. çok büyük transfer gerçekten. 75 milyon euro toplam takım değeri olmayan senelerimiz vardır birçok kez. napoli başkanının da tavrını göz önüne alınca harbi tarihimizin en zor transferiyle uğraşıyoruz.

Tez zamanda generebilir domuz…

Abi 75 5 taksitli nere 75 40 nakit kalanı iki taksit nere

Daha ne yapacaz yani inanılmaz, heriflerin beklentisinden de iyi bi teklif yapmışız bunu hemen kabul etmiyorlarsa daha ne yapabiliriz ki
taraftar sövmesin diye yönetim artırdıkca artırdı

bunun sonraki kısmı 75 pesin verip almak

Bu ite fırsat vermemek lazım. Süründürün, yükseltmeyin.

Belli ki birilerinin gazına geliyor ibiş

taraftar sövmesin diye yönetim artırdıkca artırdı

bunun sonraki kısmı 75 pesin verip almak
Ya bu tarihi bir fırsat, şartlar da sonuna kadar zorlanmalıydı hele de Osimhen şu noktaya gelmiş sadece Cimbom diyorken. Ama çoktan o noktayı geçtik biraz da Napoli iyi niyet göstersin. Bunların yaptığı şerefsizlik kalleşlik köpeklik

Ya bu tarihi bir fırsat, şartlar da sonuna kadar zorlanmalıydı hele de Osimhen şu noktaya gelmiş sadece Cimbom diyorken. Ama çoktan o noktayı geçtik biraz da Napoli iyi niyet göstersin. Bunların yaptığı şerefsizlik kalleşlik köpeklik
bize satmamak icin ucuk şeyler istiyorlardı

istediklerini verdik

Osimhen 10 kat daha bağlanacak bu allahın belalrından kurtarıyoruz diye adamı

Geri
Üst Alt