Tier 1 Romano: "Victor Osimhen, Galatasaray'da. Here we go!"

Teklifler ödeme planı harici karıştı iyice. İtalyan muhabirler zaten milli maç anlatan spiker gibi taraflı.

Bir de hala bu esrarengiz belge muhabbeti var. Masada, geldi gelmedi derken çorba oldu mevzu.
Yonetimi elestridigim kisim bu iste benim.

Gardi degil, senin sportif asbaskanin gidiyorsa ve haberi yapiliyorsa 3 gun sakiz gibi uzamayacak surec. On hazirligini yapil bitireceksin.

Haziran boyu osi kararini versin diye beklendi eyvallah, e o surecte gardiyi sal her sarti formulu onceden konussun adamlarla.

Resmen Doue surecine benzeyecek , bitti ama bitmedi, bitti ama son sey kaldi, caaaat olmadi.

Pazarlığı rest çekerek yaparsın öyle bi durum söz konusu değil. yapsa bak yönetime taraftar ne yapıyor. mevcut durumda arabistana gitmeyi kabul etmeyen oyuncuyu avrupadan da alacak yok o paralara. buna rağmen taraftar baskısından ipler napolide.
Erden timur yalakalığı yapmıyorum bin defa de eleştirdim. Şimdi 10 kez masadan kalkmıştı taraftar da arkasında olurdu. Spor yöneticiliği başka bir iş gerçekten

Uçak biletini ben alicam Milano'ya birde sen pazarlık yap da görelim
Davidsonu 25 isterlerken 9a, angelinoyu satın alma opsiyonlu 8 torreirayı 6ya nasıl aldık. Demekki pazarlık yapılabiliyor.
Erden timur olsa oyuncu bizi istiyor diye bekler 50ye alırdı

Alinin yapacaği iş 2.gün kalkıp gelmek ya :d bizimkileride savunmuyorum bu arada davulla zurnayla gittiler çünkü yıne en çok sinir oldugum hususları bu transferde.
Ahahahha ben pazarlık iyi yaparım demedim, ama yapabilenler var yukarıda yazdım

Erden timur yalakalığı yapmıyorum bin defa de eleştirdim. Şimdi 10 kez masadan kalkmıştı taraftar da arkasında olurdu. Spor yöneticiliği başka bir iş gerçekten
kalkılacak iş değil üstelik kalede de ne olacağı mechul. diğer golcün sakatlıktan geldi. ileriyi iyi tutmazsak tökezleriz, tökezlersek bu taraftar 3 maç sonra yer hem yönetimi hem hocayı. sonra sil bastan. o yüzden osimhen ne pahasına olursa olsun alınmalı. yaşından dolayı satarsın zaten o fiyatlara en kötü arabistana.

kalkılacak iş değil üstelik kalede de ne olacağı mechul. diğer golcün sakatlıktan geldi. ileriyi iyi tutmazsak tökezleriz, tökezlersek bu taraftar 3 maç sonra yer hem yönetimi hem hocayı. sonra sil bastan. o yüzden osimhen ne pahasına olursa olsun alınmalı. yaşından dolayı satarsın zaten o fiyatlara en kötü arabistana.
45-50 peşinatla hiçbir oyuncu alınmaz, bu doğru değil. Çıkar anlatırsın kulubun ekonomik yapısı vs diye. Ama bizimkiler 10 aydır osimhenin parası hazır türküsü söylüyor eee adam da en son çıkarın 75i verin diyecek ne bekliyoruz.

Ben napoli başkanı olsam 75 cash isterim işinize geliyorsa

45-50 peşinatla hiçbir oyuncu alınmaz, bu doğru değil. Çıkar anlatırsın kulubun ekonomik yapısı vs diye. Ama bizimkiler 10 aydır osimhenin parası hazır türküsü söylüyor eee adam da en son çıkarın 75i verin diyecek ne bekliyoruz.

Ben napoli başkanı olsam 75 cash isterim işinize geliyorsa
satılmazsa napacak oyuncu arabistana gitmem diyor, avrupa bu paraları vermiyor. alt takıma mı gönderecek 75m luk topcuyu. yemez. seneye değerini düşürmekten baska bir işe yaramaz. ama ruh hastası pustun teki baskanları.

normal şartlar altında

Oyuncu seni istiyor mu?
Arabistan dışında anlık başka talibi var mı?
Oyuncu arabistan dışına gitmek istemiyor.
Napolinin paraya ihtiyacı var mı transfer için?
Peki oyuncu napolide kalabilir mi?
Her geçen gün kimin işine geliyor?
Eylül 1 itibariyle hiçbir yere transfer olmazsa kimin elinde patlayacak?
Napoli başkanı deli diyorlar geçen sene 140 satabileceği adamı bu sene 70e zor satıyor deli değil enayi.

Şu şartlar altında nasıl oluyor biz baskı altında oluyoruz?

satılmazsa napacak oyuncu arabistana gitmem diyor, avrupa bu paraları vermiyor. alt takıma mı gönderecek 75m luk topcuyu. yemez. seneye değerini düşürmekten baska bir işe yaramaz. ama ruh hastası pustun teki baskanları.
Tamam işte ben de onu diyorum pazarlıkta dezavantajlı durumda olan onlar biz değiliz

Tamam işte ben de onu diyorum pazarlıkta dezavantajlı durumda olan onlar biz değiliz
doğru da bizim osimhen e olan ihtiyacımız onların elinde patlama olasılığıyla aynı bence. ilk seneki icardi olacağını bilsek osimhen ide alma. zaten bu ikiliyle 2 maça çıktık bi kasımpasa ilk yarisi, bir de tothennam maçı. evet fena oyun sergilemedi takım ama kısas değil genede. tothennam maçının konsantrasyonuyla alakalı bi durumdu. diğeri ise pasa maçı sonucta. geçen yıl ki senaryoda osimheni çıkar birincilik hayaldi. bu birincilik bize 75m avrodan fazla kazanc saglıyor bunu pas gecmemek lazım. 350m avro gelire ulastığı söyleniyor kulübün tüm herseyiyle. bu sportif basarının yıldız topcuların sayesindedir. bide avrupa eklersek su ortama daha da arttırılabilir rakamlar. o yüzden 60 lar 70 lerde artık duraklama zamanı değil.

erden in baslattığı ve diğerlerinin katıldığı şu büyüme halimizi sürdürmek lazım. 5m avro maaslar verildiğinde yangın çıkıyordu. geldiğimiz noktada 75m avroyu gördük. sportif basarıyla birlikte sürdürülebilir iyi bir büyüme bu.. yoksa o makas açıldı cl takımlarıyla demecinin ötesine geçemeyiz. durum ortada 1milyarlık takımlarla mücadele edilecek. en az yarisinin değerine ulasmalıyız. her şey bu değil ama geldiğimiz noktada doğrusu bu.

doğru da bizim osimhen e olan ihtiyacımız onların elinde patlama olasılığıyla aynı bence. ilk seneki icardi olacağını bilsek osimhen ide alma. zaten bu ikiliyle 2 maça çıktık bi kasımpasa ilk yarisi, bir de tothennam maçı. evet fena oyun sergilemedi takım ama kısas değil genede. tothennam maçının konsantrasyonuyla alakalı bi durumdu. diğeri ise pasa maçı sonucta. geçen yıl ki senaryoda osimheni çıkar birincilik hayaldi. bu birincilik bize 75m avrodan fazla kazanc saglıyor bunu pas gecmemek lazım. 350m avro gelire ulastığı söyleniyor kulübün tüm herseyiyle. bu sportif basarının yıldız topcuların sayesindedir. bide avrupa eklersek su ortama daha da arttırılabilir rakamlar. o yüzden 60 lar 70 lerde artık duraklama zamanı değil.

erden in baslattığı ve diğerlerinin katıldığı şu büyüme halimizi sürdürmek lazım. 5m avro maaslar verildiğinde yangın çıkıyordu. geldiğimiz noktada 75m avroyu gördük. sportif basarıyla birlikte sürdürülebilir iyi bir büyüme bu.. yoksa o makas açıldı cl takımlarıyla demecinin ötesine geçemeyiz. durum ortada 1milyarlık takımlarla mücadele edilecek. en az yarisinin değerine ulasmalıyız. her şey bu değil ama geldiğimiz noktada doğrusu bu.
Bonservis hariç osimhene verdiğimiz maaş da saçmalık 16+9. Bu büyümek değil israf. Manu juve psg bayern vermiyor biz veriyoruz. Bu denklemde bir saçmalık var, onların hiçbirinden büyük değiliz. Hiçbir şekilde de geri dönüşü yok şu paranın. Bu para gelecekten çalınan para, akadeye gitmesi gereken ama gitmeyen para, yine diğer mevkilerde iyi oyuncu alınması gerekirken alınmayan para.

Bu yaptığımda muhasebecilik değil gerçek.

4-5 taksit pazarlığından 40m peşine kadar geldi mevzu. Muhtemelen teminat vermemek için peşinat işlerine gelindi. Sonuç olarak 40m peşinata bir de teminat eklemek zorunda kaldılar. Nereden bakarsan bak iş bilmezlik.

Davidsonu 25 isterlerken 9a, angelinoyu satın alma opsiyonlu 8 torreirayı 6ya nasıl aldık. Demekki pazarlık yapılabiliyor.
Erden timur olsa oyuncu bizi istiyor diye bekler 50ye alırdı
He he aynen. Gardi ile çalışmıyor muydu? Şimdikilerde gardi ile çalışıyor. Pazarliklarda gardi de yok mu

He he aynen. Gardi ile çalışmıyor muydu? Şimdikilerde gardi ile çalışıyor. Pazarliklarda gardi de yok mu
Ben erden timur dedim gardi demedim, siz illa alacağız diye giderseniz menejer ne yapsın komisyonuna bakar.
Karşı tarafın masadan kalkabileceğimizi bilmesi gerekiyor

Napoli başkanina bir çift sözüm olacak transferin gidişatına göre

Geri
Üst Alt