Tier 1 Romano: "Victor Osimhen, Galatasaray'da. Here we go!"

2026 Haziran son diyor bütün haber siteleri. Ki baktığımızda da transfermarktta da 2026 Haziran görünüyor.
1 sene uzaması tek taraflı diyorlar ama kime ve neye göre bilmiyorum.
uzuyor ya opsiyon napoli tarafinda diye biliyorum
TM en guvenilmez sitelerden biri

vay be tarihimizin en yüksek bonservisli oyuncusu sara'ydı , şimdi osimhen kovalıyoruz

2-3 gün içinde bu iş bitmeli artık.Osimhen süper bir oyuncu , iyi bir karakter fakat onda da dengesizlik var.Serbest kalma bedeli bitince 100m verir Hilal bu sefer hiç alamayız osi de okey der sonunda sonra seçime gidilmek zorunda kalınır

Yorumcuların bir ksımının bu uzama mevzusunu demesi bu şekilde.

Burada mutlaka oyuncuyu da koruyan bir madde vardır muhtemelen.

SSC Napoli can confirm that Victor Osimhen has joined Galatasaray on loan until 30 June 2025.

The club has also reached an agreement with the player regarding the option to extend his contract until 2027.

Herkes yazıyorda hakikaten 60 milyon ve gs yan yana durmasına alışık değilim
Bazi ülkelerin fotomaçları yazardı böyle şeyleri

Bu arada sözleşme en az 5 yıl olmalı
4+1 gibi

Yeni bir bilgi edindim Osi'nin sözleşmesi 2026'da bitiyormuş.

Bu bacon domuzlarla pazarlık işi çok zor kokuyu alınca bırakmazlar.

60 veya 70 bu Transfer gerceklesirse bu rekor baki.kalir.

Yorumcuların bir ksımının bu uzama mevzusunu demesi bu şekilde.

Burada mutlaka oyuncuyu da koruyan bir madde vardır muhtemelen.
Osimhen bize transfer olurken serbest kalma bedelinin 75'e düşürülmesi karşılığında Napoli ile bu şekilde anlaştı.

vay be tarihimizin en yüksek bonservisli oyuncusu sara'ydı , şimdi osimhen kovalıyoruz
Daha da kimse üstüne geçemez muhtemelen bu transferin. Önümüzdeki 10-15 sene en azından, bu seviyede bonservisle Süper Lig'e gelebilecek başka bir oyuncu olmaz gibi.

Galatasaray, Victor Osimhen’in 75 milyon euro'luk serbest kalma bedelini ödemeyi kabul etti.

Galatasaray’ın bonservisi 5 yıllık taksitle ödeme teklifini Napoli kabul ederse transfer gerçekleşecek.

📰 Fabrizio Romano

Galatasaray Osimhen'e yıllığı net 16 milyon euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif etti. Napoli'ye ise 75 milyon euro teklif edildi. (Di Marzio)

Laurinaitis manyağı bunu da kabul etmezse ana avrat dümdüz gidecem.

Deli paralar yaw.

Hayirli olsun

Geri
Üst Alt