Tier 1 Romano: "Victor Osimhen, Galatasaray'da. Here we go!"

Ulan bir tarafim diyorki

Tabular yikildi, o baraji astik

Obur tarafimda endiseli epey(tatli endise)

Fabrizionun tivitini gordum

Diyorki 75 m /5 yil taksit teklif etmisiz.

Serbest kalmayi tetiklemiyoruz yani hala napolinin ok demesi lazim.

Anladigim su: o sartin devreye girmesi icin nakit koymak lazim masaya

Avrupa'da ses getiren bir hamle liste başı transferlerden biri olacak bu çok konuşulacağız görüştüğümüz her oyuncu bize daha farklı bir gözle bakacak olumlu anlamda

Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden biriyiz

Al Hilal de 3 yıl ödeme ile ok almamış mıydı? 3'e ok diyen 5'e de der :D bence çok fazla maliyet bunun dönüşü olacak kötü gunler gördük, güzel günler görüyoruz limon sıkmaya gerek yok ama Etebo kiralayacağımız günlerde biz burada oluruz ölmezsek de ne bileyim bence abartı bir maliyet

Tff'de kendini düşünen Koç kucu kucusu biri olmasa. Hemen gide yayıncı kuruluşa gelen oyuncuları gösterir ve artış ister yada gider Avrupa'da ülkelere gider bu gelen oyuncuların izlenirliği ile bir çok farklı ülkeye ligi satıp tüm kulüplerin yayın gelirlerini %25-30 artık ne kadarsa arttırır ama hiç bir çalışma yapmadıklarına eminim. Ülkene o kadar marka geliyor bir çalışma yap Tff olarak be.

O her daim oyle sevgili Can, adi ustunde serbest kalma bedeli. Parayi direkt bankaya yatirirsin zaten hic karsi taraf ile muhatap olmadan oyuncu ile anlasip transfer edebiliyorsun. Direkt parayi veremiyorsan zaten mecbur karsi taraf ile anlasmak gerekiyor.

Öyle zaten serbest kalmasını istiyorsan cash vereceksin. Biz pazarlıkla çözmeye çalışıyoruz.

Geri
Üst Alt