Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.800
- 94.879
- 4.978
Bi de Millot olsa*Goklerden*
OLDU MU EMRAH OLDU MU....TAMAM MI...*bir bekleyis* TAMAM LAN BAGIR OSI GALATASARAYDA BAGIRIN ULAN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi de Millot olsa*Goklerden*
OLDU MU EMRAH OLDU MU....TAMAM MI...*bir bekleyis* TAMAM LAN BAGIR OSI GALATASARAYDA BAGIRIN ULAN
Ya ben yanlış okudum ya da baştan yanlış yazıldı. Kardansa sıkıntı yok.kârdan 10% heis
Here we go yazmamis pezevenk
Binus hic onemli degil, ararsa zaten alsinlar 5 kaat daha.Bence de öyle zaten sabah da Solo il Gala manşetini atan gazete bu konuda anlaşmanın olduğu GS'nin satıştan payı kabul etmediğini söylemişti. Yüksek ihtimal o orta yolda %10 kardan pay + gol ve başarılara bağlı 5 milyonluk bonus.
Kaleci isimizde bitsinde, gerisi ufak dokunuslarBi de Millot olsa
Pedulla satıştan pay yazdı. Fabrizio kardan pay yazdı ki sabah ki önemli kaynaklarda o noktada GS2nin satıştan payı kabul etmediği ama orta yolun bulunduğu idi. Bu haberlerle şu anki haberlere baktığımızda o orta yolda kardan %10 pay + 5 milyon euro goller ve başarı bonusları.Ya ben yanlış okudum ya da baştan yanlış yazıldı. Kardansa sıkıntı yok.
oh be cok sukur ruya gerceklesti !
Galatasaray ve Napoli, Victor Osimhen'in transferi için anlaşma sağladı.
• 40 milyon euro peşin.
• 35 milyon euro 2026'da.
• 5 milyon euro bonus.
• Sonraki satıştaki kâr üzerinden %10 pay.
• 2 yıl İtalya'ya satılamaz maddesi
(Fabrizio Romano)
Samiyen Haber: "Galatasaray ve Napoli, Victor Osimhen için her konuda anlaşmaya vardı. İmzalar bekleniyor"