Serdar Sezgin
Tecrübeli Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.037
- 4.670
- 1.168
Elim ayagım titriyor yazarken iyi ki Galatasaraylıyız!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi iki yıl vardı bitmiyordu. Diğer dediklerine katılıyorum ama o menajer olmasa bunlar bu anlaşmayı bile yapamazlardi muhtemelen bide Napoli değil başka kulüp olsa böyle olmazdı muhtemelen tam açgözlülerSözleşmesi bitmesine rağmen 75 veriyoruz. Kârdan pay niye veriyoruz. Büyük saçmalık kimse kusura bakmasın. Sonra o menajere editler yapılır. Bu mu müthiş anlaşma.
BattıkALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Sözleşmesi iki yıl vardı bitmiyordu. Diğer dediklerine katılıyorum ama o menajer olmasa bunlar bu anlaşmayı bile yapamazlardi muhtemelen bide Napoli değil başka kulüp olsa böyle olmazdı muhtemelen tam açgözlüler
Zaten kar ederek satamayiz orası Okey benceDoğru 1 yıl opsiyonu Napoli’nin uzatma hakkı vardı sanırım. Ancak kâr dan payı kimseye anlatamazlar.
Doğru 1 yıl opsiyonu Napoli’nin uzatma hakkı vardı sanırım. Ancak kâr dan payı kimseye anlatamazlar.
Imkansiz bu maasla 100 M.euroya satman100 milyona satsan 2,5 daha vereceksin
ki 100 milyona biz bu herifi hayatta satamayiz
Imkansiz bu maasla 100 M.euroya satman
CL de 20 gol atarsa is degisir tabide..
Diyelim ki 3 yılın sonunda 78 milyona sattık.3 milyon kar ettik.%10 u 300 bin Euro yapar.Doğru 1 yıl opsiyonu Napoli’nin uzatma hakkı vardı sanırım. Ancak kâr dan payı kimseye anlatamazlar.
Daha ucuza alırdım heis.Pazarlığa forumdan rastgele biri gitse bu şartlarda yapardı transferi. Yönetilmiyoruz...
Araplara gider giderse hem maaş yükünü hemde bonservisini alacak takım yok gibi bir şey Avrupa’da75 den fazlasına gider bu adam bu sene. Habib demişti dersiniz…
Diyelim ki 3 yılın sonunda 78 milyona sattık.3 milyon kar ettik.%10 u 300 bin Euro yapar.
O da başımızın gözümüzün sadakası olsun.
Öyle bir para Dursun başkan için fındık fıstık parası.