Tier 1 Romano: "Victor Osimhen, Galatasaray'da. Here we go!"

nihayet bu is bitti. maliyetli olsada bunlari yapmak zorundayiz aldigimiz adam belli. hayirli olsun

nihayet bu is bitti. maliyetli olsada bunlari yapmak zorundayiz aldigimiz adam belli. hayirli olsun
emin olun gs osimhen e bu paraları vermese en az bu kadar harcayıp performans da alamazdık. o yüzden hem futbol hem aidiyet olarak bu kadar kulübü benimsemiş topcuya yatırılan bu para karşılığını verecektir. ölüsünü yarı fiyatina satarsın zaten osimhen'in yaşından dolayı.

emin olun gs osimhen e bu paraları vermese en az bu kadar harcayıp performans da alamazdık. o yüzden hem futbol hem aidiyet olarak bu kadar kulübü benimsemiş topcuya yatırılan bu para karşılığını verecektir. ölüsünü yarı fiyatina satarsın zaten osimhen'in yaşından dolayı.
Gomise 500 bin zam yapmadık diye aldığımız adamlara verdiklerimiz hala aklımda adminim
Bence de en doğrusunu yaptık

Gomise 500 bin zam yapmadık diye aldığımız adamlara verdiklerimiz hala aklımda adminim
Bence de en doğrusunu yaptık
evet diagne davarına dünyanın parası verildi. üstelik o sezonun yarısına kadar forvetsizdik. galiba sampiyon olduk o seneyi de. rize maçında devire devire attığı gol vardı diagne nin.

Allah sakatlık kaza bela vermesin mükemmel bir transfer. İsteyen istediği kadar maliyet hesaplayabilir, çok büyük iş yaptık. Geçen sezon da aynı şeyi söylemiştim, bu adamın mevcut piyasada ederi en az 100 milyon Euro. Sahada kattıkları/katacakları bence paha biçilemez. Adamdan vazgeçme, masadan kalkma vs gibi saçmalıklar hiçbir zaman geçerli olamazdı. Yönetimin de hakkını verelim o toplara hiç girmedi. Alma niyetleri olmasa en başından biz bu paraları veremeyiz diyip 50-60 teklif eder, reddedilip otururduk kenara. İsteseler bunu da yapabilirlerdi kimse de suçlayamazdı kendilerini. Çok önemli bir karar alıp kulübe eşik atlattılar.

İkinci bir Hagi transferi gibi görüyorum ben bunu. Ligde ambargo, Avrupa'da itibar (tabii başarı şart), kulüp içinde huzur, taraftar bazında farkın daha da açılması... Nereden bakarsak bakalım müthiş bir iş.

Kap açıklaması biraz daha gecikebilir, telaşa gerek yok. Hayırlı olsun inşallah.

Doğu Avrupa'nın en büyük takımıyız. Steaua Bükreş ve Dinamo Kiev ile birlikte Batı'ya kafa tutan ve onları yenen 3 takımdan biriyiz.

Sabırsızlanıyorum ulan tapusu bizde sahada kaptan gibi takılacaktır artık doğuştan bir lider zaten

Geri
Üst Alt