Tier 1 Romano: "Victor Osimhen, Galatasaray'da. Here we go!"

Hani birader kap nerede

Daha Osimhen ve Napoli belgeleri imzalamadan gelmez.

Şu an sağlık kontrolü randevuları, belgeler gidip gelmeye başlamıştır.

Matteo Napoli ve Galatasaray sözleşme hazırlanması için çalışıyor diyor.

Di Marzio'da sözleşmeyi Osimhen'e gönderdi imzalaması için Osimhen diyor.

Geçen sefer de 1 gün sözleşmeyi incelemişti Osimhen mesela.

Madde madde okuyacak vs. En erken yarın akşama doğru gelir. Ya da Çarşamba günü (muhtemelen yola çıkacağı gün olacağı için)

Coşkuyla karşılayamadım ya. Geleceği belliydi zaten. Gelmeseydi büyük şok yaşardım.

Bunun tercumesi nedir tam?
Şerh koydukları için Bankalar Birliğinden çıkıp, kredi alabilir noktaya geleceğiz herhalde sanırım.

Islak imzayı geciktirmek için yapmış olabilir Koç.

Daha iyi bilen varsa aydınlatsın mevzuatı.

Bir banka bile şerh koyunca ne oluyor vs. Ya da sadece tek verecek bankadan alınan teminat mı geçerli.

Yapılan her harcama BB onayından geçiyor, temsilcileri çekinceli yaklaşmıştır o kadar.

Burda tabii iki nokta var, Osimhen BB sonrası mı alınacak yoksa öncesi mi alınacak. Sonrasında resmi anlaşma olursa kimsenin söz hakkı yok, öncesinde olursa BB ok vermeli bu anlaşmaya

Kredi falan çekmemiz söz konusu değil, BBden çıkcam diye 3 yıldır boş yapan adam çıkıp %50 faiz olan yerde kredi çekecekse BBden niye çıkacak, saçmalık.

Burda tabii iki nokta var, Osimhen BB sonrası mı alınacak yoksa öncesi mi alınacak. Sonrasında resmi anlaşma olursa kimsenin söz hakkı yok, öncesinde olursa BB ok vermeli bu anlaşmaya
Bundan dolayi cumaya falan yaziyorlar demek osi imza vs vs islerini

Bundan dolayi cumaya falan yaziyorlar demek osi imza vs vs islerini
Olabilir ama karşılığını gösterdikten sonra çok da mesele değil.

Açıkçası boş bir haber, dikkate almaya gerek yok.

BB sonrası zaten kulüp kendi gelirleriyle giderleri döndürebilir eğer beklenmedik bir kur atağı olmazsa.

Hala şu transfer yatacak diye korkuyorum. Hayırlısıyla resmi açıklama yapılsaydı bir...

Bunun da here we golari patliyo bu sene

Geri
Üst Alt