Tier 1 Romano: "Victor Osimhen, Galatasaray’da tekrar oynamaya sıcak bakıyor"

Osinin hala İstanbul da olması bence bizim açımızdan en büyük avantaj
Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum osimhenin eşi sadece kadınlarla takipleşiyor kız kardeşim gösterdi eşi 21 saat önce story atmış Arabistan’da başı kapalı şekilde belki eski bir fotoda olabilir tabi

Bu paralar mantıklı gelmiyor bana.Çöküşe neden olabilir.Gerçekten hiç duymadığımız paralar korkutuyor beni.

Osimhen 1 sene daha kalır bonsu ile seneye Avrupa da top klüp ya da en kötü yine Araplara gider.

Onun bir senelik maliyetini karşılayacağız gibi düşünün.

Osimhen alınmışken

Sane
Boey
Kaleci
Stoper
İlkay

De alınıp CL de başarı kovalanmalı.

Bu paralar mantıklı gelmiyor bana.Çöküşe neden olabilir.Gerçekten hiç duymadığımız paralar korkutuyor beni.
Eğer sakatlık vb bir sıkıntı yaşamazsa, her türlü okuturuz en az bu paralara. Osimhen daha çok genç. 2 sene oynatsak 28 yaşında olacak. Yine satılır.

Osimheni severim ama inanılmaz maliyet.bunun yerine taş gibi takım kurmak taraftarıyım.icardi de dönüyor..

ŞL'de çeyrek yaparsak parası çıkar müsterih olunuz

4 yılda 75 milyon harcamaktan iyidir Osimheni almak seneye icardi nin sözleşme bitiyor. Yana yakıla forvet Arayacağız. Kim gelirse gelsin Osimhen tadıda vermez. Büyük risk fakat buna girilmeli

Yalnız şu paraları görünce biz bu kadar güçlümüyüz lan harbiden çektim içimden. Napıyoruz biz aga ya :D

Siz nasıl taraftarsınız? Çıldırmadınız mı?

Bu da yazdıysa transfer yakın demektir inanamıyorum Sane ve Osimhen birlikte mi neler yapıyorsun Dursun Başkan

Okan Buruk ve Abdullah Kavukçu önce bu çulsuz Romano'yu halletmişler gibi 🤣🤣🤣

Fabrizio Romano:"Al-Hilal ve Galatasaray şu an Victor Osimhen'i transfer etmek için bastırıyor. Juventus, birkaç hafta önce Osimhen'in durumu sordu fakat şu an için sadece Al-Hilal ve Galatasaray transferi tamamlamak için bastırıyor."

Geri
Üst Alt