Romanya'da Pitbull Dehşeti

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Ev köpeğini dolaştırmaya çıkaran bir kadın pitbull dehşetine maruz kalıyor. Köpeğini ölümden son anda kurtaran kadının korku dolu anları.

Bu pitbull ırkının kaçıncı 'ölüm saldırısı' sayamadık.

böyle durumlarda en iyi yöntem pittbulu kemer ile boğmak aklınızda bulunsun.

böyle durumlarda en iyi yöntem pittbulu kemer ile boğmak aklınızda bulunsun.
. Seni bogsunlar, lafa bak. 1 surahi su al dok kafasindan asagi. Birakir.

Hava atmak icin Pitbull aliyorlar, 24/7
4 duvar arasinda kaliyor. Enerjisini kayip edemiyor boyle oluyor. Her gun Adam gibi gezdirilse, enerjisini kayip etse hic bir sikinti olmaz.
Oda bi can tasiyor. Sadece arkadaslara hava atmak icin Pitbull alinmaz!

Seni bogsunlar, lafa bak. 1 surahi su al dok kafasindan asagi. Birakir.

4 duvar arasinda kaliyor. Enerjisini kayip edemiyor boyle oluyor. Her gun Adam gibi gezdirilse, enerjisini kayip etse hic bir sikinti olmaz.
bunların pitbulları yetiştirirken yaptığı muameleyi golden retrieverlara yapsan onlar da olur böyle saldırgan
inanılmaz yanlış bi ön yargı var bu hayvanlara karşı

.Seni bogsunlar, lafa bak. 1 surahi su al dok kafasindan asagi. Birakir.

Bırakmıyor bizim mahallede oldu böyle bir olay zincirle vuruldu bırakmadı,süpürge ile vuruldu bırakmadı,sıcak su döktüler bırakmadı,soğuk su döktüler bırakmadı aklına gelecek her şey denendi.Her gelen bir şey yaptı hayvana çeneden bir yakaladı koparana kadar bırakmadı

Alman kurduna saldırmıştı bir de öldürdü,öyle bıraktı.Birde yaklaşık 20-30 kişi geldi ayırmak için öldürdükten sonra milletin için bir daldı herkes bir kaçtı :D

bunların pitbulları yetiştirirken yaptığı muameleyi golden retrieverlara yapsan onlar da olur böyle saldırgan
inanılmaz yanlış bi ön yargı var bu hayvanlara karşı
Dedigim gibi hava atmak icin aliyorlar 40 yilda bi gezdiriyorlar. Gezdirincede 5 dk. Nasil veya nerede kayip edecek enerjisini hayvancagiz.
Asil hayvan sahipleri, onlari cezalandiracaksin

Seni bogsunlar, lafa bak. 1 surahi su al dok kafasindan asagi. Birakir.

Öldürecek kadar boğmayacaksın o anda 1 surahi suyu nereden bulacan + hayvanın sana yönelme durumda var kendinide korumuş olursun havasız kalıp sersemliyor 1-2 dk içinde kendine geri geliyor sende uzaklaşmış oluyorsun bunu köpek eğitimcisi arkadaşımdan öğrendim.

Öldürecek kadar boğmayacaksın o anda 1 surahi suyu nereden bulacan + hayvanın sana yönelme durumda var kendinide korumuş olursun havasız kalıp sersemliyor 1-2 dk içinde kendine geri geliyor sende uzaklaşmış oluyorsun bunu köpek eğitimcisi arkadaşımdan öğrendim.
Egitimci arkadasina boyle bakiyorumIMG_20190421_132010_940.jpeg

boşver laf anlatmya çalışma bu tartışma uzar gider..

hayır sorun o değil sanki hayvana şiddeti savunuyoruz gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor.Burada olay belli 1 hayvanı diğerinden korumak için yapılması gereken bazı şeyler var aydınında dediği gibi su çoğu zaman işe yaramıyor bizimde gözümüzün önünde oldu böyle bir olay saniyelik bırakıyor tekrar tutuyor kafasına odunla vurmaktan çok daha insani bir yöntemden bahsediyorum adam bizi hayvan düşmanı ilan etti.

Benmi egitimsizim?
Hollanda da Avans Hogeschoolu bitirdim (Hollandanin sayili yuksek okullarindan) 6 yildirda kendi sirketimi yonetiyorum.
Ilk kopek olarak pitbull alinmaz, cunku tecrubesizsin. Pitbull tecrube ister + kopegi anlamalisin. Pitbullar enerji dolu kopeklerdir ve gunde en az bi 10-15 km gezdirilmelidir, enerjisini kayip edebiesi icin... Olmadi su adamin kitabini alip okuyun 1561981091635.webp

Benmi egitimsizim?
Hollanda da Avans Hogeschoolu bitirdim (Hollandanin sayili yuksek okullarindan) 6 yildirda kendi sirketimi yonetiyorum.
Ilk kopek olarak pitbull alinmaz, cunku tecrubesizsin. Pitbull tecrube ister + kopegi anlamalisin. Pitbullar enerji dolu kopeklerdir ve gunde en az bi 10-15 km gezdirilmelidir, enerjisini kayip edebiesi icin... Olmadi su adamin kitabini alip okuyun Ekli dosyayı görüntüle 49960
Avans Hogeschoolu köpek eğitim okulu mudur?

özel bir köpek eğitimi almadıysan eğitimsizsin demektir.

ben almadım mesela ama olaya duygusal yaklaşmıyorum senin gibi..

çocuk saldırıları da yaşanıyor , bir ebeveynin yaşayacağı travmayı hayal edebiliyor musun?

Pitbull tehlikeli bir ırktır, eşinize coçugunuza saldırdığı an bırakın su bulmayı o an canınız için o hayvanı orda delik deşik edersiniz. Hiç tereddüt etmeden sokarım. O hayvanları sokaklara köpek ağızlığı olmadan çıkartanlarda yargılanmalı bence.

Avans Hogeschoolu köpek eğitim okulu mudur?

özel bir köpek eğitimi almadıysan eğitimsizsin demektir.

ben almadım mesela ama olaya duygusal yaklaşmıyorum senin gibi..

çocuk saldırıları da yaşanıyor , bir ebeveynin yaşayacağı travmayı hayal edebiliyor musun?
6 yildir benim Kangal-Presa kirmasi var. Okulunada gittim evet. Kopekler ufakken kurslar var Hollanda da. 4 tanede kurs bitirdim benimkiyle ve orada cinsine gore hem kopegini hem seni egitiyorlar.
Suc kopekte degil sahibinde. Cezalandiracaksaniz sahibini cezalandiracaksiniz + pitbull a kriter koyulsun. Mesela ilk kopek olarak pitbull yasaklansin!

Yav her konuda bir kavga ortamı var, bu tartışmalar yüzünden konuları kilitlemek durumunda kalıyoruz. Arkadaş insan gibi tartışamıyor musunuz anlamıyorum ben.

Geri
Üst Alt