Romanya'da Pitbull Dehşeti

6 yildir benim Kangal-Presa kirmasi var. Okulunada gittim evet. Kopekler ufakken kurslar var Hollanda da. 4 tanede kurs bitirdim benimkiyle ve orada cinsine gore hem kopegini hem seni egitiyorlar.
Suc kopekte degil sahibinde. Cezalandiracaksaniz sahibini cezalandiracaksiniz + pitbull a kriter koyulsun. Mesela ilk kopek olarak pitbull yasaklansin!
biz pitbull a suç bulmuyoruz ama bu köpekler sahipleri tarafından farklı deneyimlere tabi tutuluyorlar ve hepsinin davranışı birbirinden farklılık gösteriyor ve tahmin edilemiyor.Pitbull a kriter konulması başka bir tartışma meselesi o anda yapılacak şey ayrı bir tartışma meselesi.

Seni bogsunlar, lafa bak. 1 surahi su al dok kafasindan asagi. Birakir.

Hava atmak icin Pitbull aliyorlar, 24/7
4 duvar arasinda kaliyor. Enerjisini kayip edemiyor boyle oluyor. Her gun Adam gibi gezdirilse, enerjisini kayip etse hic bir sikinti olmaz.
Oda bi can tasiyor. Sadece arkadaslara hava atmak icin Pitbull alinmaz!

he he bırakır bi sürahi suyla

te allam ya..

Yav her konuda bir kavga ortamı var, bu tartışmalar yüzünden konuları kilitlemek durumunda kalıyoruz. Arkadaş insan gibi tartışamıyor musunuz anlamıyorum ben.
Bogma felan gorunce bi an kan tepeme firladi.
@Serkan Sabri biraz sey cevap yazdim ne derler (aklima gelmiyor) kusura bakma rdas. Nedenini yularida belirttim

Bırakmıyor bizim mahallede oldu böyle bir olay zincirle vuruldu bırakmadı,süpürge ile vuruldu bırakmadı,sıcak su döktüler bırakmadı,soğuk su döktüler bırakmadı aklına gelecek her şey denendi.Her gelen bir şey yaptı hayvana çeneden bir yakaladı koparana kadar bırakmadı
videoya göre de suynan bırakmıyor gibi duruyor 2 kova su döküyorlar atak hala devam ediyor

Bogma felan gorunce bi an kan tepeme firladi.
@Serkan Sabri biraz sey cevap yazdim ne derler (aklima gelmiyor) kusura bakma rdas. Nedenini yularida belirttim
hocam yanlış anlaşılacak şekilde yazmış olabilirim bende ama amaç hayvana zarar vermek değil bir süre sersemlemesini sağlamak kafasına sopayla falan vuruyorlar benimde içim gidiyor çok iyi yetiştirilmiş pitbullarda biliyorum çok arkadaş canlısıda olabiliyorlar ama biraz enerjik ve sert hayvanlar olduğuda ortada :)

bir insanı potansiyel katil bir köpek almaya iten motivasyon nedir merak ediyorum.

not: ben de 2 köpek sahibiyim ancak psikopat pitbullardan da onu böyle yetiştiren sahiplerinden de nefret ediyorum

staffordshire , pitbull , american bully, dogo argentino , cane corso türevi köpeklerin -hepsi değil- ancak büyük çoğunluğu genetiğe dayalı olarak mental sorunludur , sosyal ortamda sergiledikleri anormal agresifliğin yetiştirme tarzıyla bi alakası da yoktur.

Bu pitbull gibi cins köpekler genleri ile oynanmış canlılar değil mi? Bence eğitilmeye çalışması ve üremesine izin verilmesi yanlış.

Köpek uzmanı değilim lakin Pitbull cinsi köpekler de sahipleri de sıkıntılı tipler bence genel görüntü bunu gösteriyor. Pitbull bir kere saf bir ırk değil laboratuvar icadı agresif bir cins diye biliyorum. O yüzden Pitbull cinsi köpeklere de sahiplerine de iyi gözle bakmam. Bir insan köpek sahibi olmak ister anlarım da neden laboratuvar kırması saldırgan karakterde bir köpek sahiplenmek ister anlayabilmiş değilim. Pitbull cinsinde değil sahipleri suçludur deniyor da ben pitbull cinsi köpek kadar başka hiçbir köpek cinsi ile alakalı bu kadar vaka görmedim duymadım. Saldırgan olmaması için günde 15 km gezdirilmesi gereken bir köpek türü bana göre tehlikeli ve olmaması gereken bir köpek türüdür. Bir de bunu bahane olarak sunmuş bazıları.

Hayır bir renktaş saldırdığı an ne yapılması gerekiyor diye bir öneri sunmuş üstüne bir de hayvan düşmanı ilan edilmiş. Çocuğuma veya evcil hayvanıma bu videoda olduğu gibi bir saldırı olduktan sonra boğmayı geçtim eğer gücüm yetiyorsa 5 parçaya ayırır gebertir bırakırım ve dönüp arkama bakmam bile. Yok sahibinin suçuymuş da bilmem neymiş de yav he he anlatın heyecanlı oluyor.

. Seni bogsunlar, lafa bak. 1 surahi su al dok kafasindan asagi. Birakir.

4 duvar arasinda kaliyor. Enerjisini kayip edemiyor boyle oluyor. Her gun Adam gibi gezdirilse, enerjisini kayip etse hic bir sikinti olmaz.
Aslinda pitbull alinmaz,burada kadinin kopegine saldirmis,cok aci tartisilmaz,peki o pitbull Allah korusun cocuguna vs saldirsa birak kemeri ellerimle bogazina saldiririm

6 yildir benim Kangal-Presa kirmasi var. Okulunada gittim evet. Kopekler ufakken kurslar var Hollanda da. 4 tanede kurs bitirdim benimkiyle ve orada cinsine gore hem kopegini hem seni egitiyorlar.
Suc kopekte degil sahibinde. Cezalandiracaksaniz sahibini cezalandiracaksiniz + pitbull a kriter koyulsun. Mesela ilk kopek olarak pitbull yasaklansin!
bak buna en azından şimdlik evet diyebirilim , çok sıkı kriterler getirilebilir.

biz burda çiroz 60 kilo apaçi kılıklı tiplerin elinde görüyoruz ki zaten hayvanı tutuş tarzı hal ve davranışlarından sahibinin de şiddete eğilimli olduğunu anlayabiliyorsun.

Çok ciddi kısıtlama , psikolojik test ve maddi külfetlerden geçirilmeli pitbull sahibi olmak isteyenler.

bana soracak olursan artık üretimi durdurulmalıdır.

Colin Kazım reis de pitbulluna koyun kuzu atardı hey gidini..

he he bırakır bi sürahi suyla

te allam ya..
Benim burada hic yoksa 5 tane pitbullu olan arkadasim var hatta teki (Duman) pitbull xxl cinsi.
Eger kopegi 4 duvar arasina hapis etmezsen suyada gerek kalmaz kemere de. Ama su gercekten ise yariyor, laf olsun diye demedim onu. Mesela o Dumanin sahibi yaninda herzaman su tasir yaninda. Kendi gozlerimle bi kavgaya sahit oldum, suyu kafasina fiskirtti. Kopek diger kopegi birakti ve direk tutup ipini baglayip cekti.
Ha sunu soyleyeyim, suyu dokunce biraktiginda kopegi cekeceksin oradan yoksa baska arkadasinda dedigi gibi tekrar saldiriyorlar

köpek uzmanı değilim ama genetik olarak hayvanın şiddete eğilimli olduğunu okumuştum.Has bir ırk değil sanırım , açıkçası ben pitbul görünce yolumu değiştiriyorum.O hayvanı bir insanın zaptetmesine imkan yok.

Bu ırkı istediğin kadar iyi yetiştir çok tehlikeli bir hayvan. Ağızlık olmadan dışarı çıkarılması yasaklanmalı. Ha silah taşımışsın ha bu köpeği taşımışsın. Ailenizle birlikte yolda giderken böyle bir hayvanın( özellikle pitbull diyorum çünkü diğer hayvanların çoğu korkutunca ya da bir cisimle vurunca kaçarlar bu hayvan öldürmeye giriyo direk) kızınıza oğlunuza eşinize saldırdığını düşünün. Arkadaşın kemerle boğma lafı az kaçmış, o an kendinizi ailenizi arkadaşlarınızı koruma iç güdüsü ile (Bıçak-silah delici aletler) her türlü karşıdaki canavarı etkisiz hale getirmek zorundasın. Kaynar su dök bu hayvanların çenelerinden kurtulamıyorsun. Bir kangal bir alman kurdu bir rot bir doberman değil bu, bu çok farklı bozulmuş üstünde oynanmış bir ırk.

Bu ırkı istediğin kadar iyi yetiştir çok tehlikeli bir hayvan. Ağızlık olmadan dışarı çıkarılması yasaklanmalı. Ha silah taşımışsın ha bu köpeği taşımışsın. Ailenizle birlikte yolda giderken böyle bir hayvanın( özellikle pitbull diyorum çünkü diğer hayvanların çoğu korkutunca ya da bir cisimle vurunca kaçarlar bu hayvan öldürmeye giriyo direk) kızınıza oğlunuza eşinize saldırdığını düşünün. Arkadaşın kemerle boğma lafı az kaçmış, o an kendinizi ailenizi arkadaşlarınızı koruma iç güdüsü ile (Bıçak-silah delici aletler) her türlü karşıdaki canavarı etkisiz hale getirmek zorundasın. Kaynar su dök bu hayvanların çenelerinden kurtulamıyorsun. Bir kangal bir alman kurdu bir rot bir doberman değil bu, bu çok farklı bozulmuş üstünde oynanmış bir ırk.
almanlar mı üretmiş bunu tarihçesini okuyabileceğimiz bir kaynak var mı wikipedia'ya girilmiyor malum.

. Seni bogsunlar, lafa bak. 1 surahi su al dok kafasindan asagi. Birakir.

1 sürahi su dökmekle pitbuldan korunacağını sanıyorsan o kadar kursa boşa gitmişsin dostum

ayrıca bu pitbul denen cinsi belirsiz hayvan bana ya da sevdiklerime saldıracak bende elimde 1 sürahi suyla gelecem ha gördüğüm yerde elime ne geçtiyse öldürmek için gerekeni yaparım çünkü bu karaktersiz hayvan tuttuğunu bırakan bi hayvan değil ha sahipleri de bunlar gibi olduğu için varsa yanında sahibi onu da öldürmek vaciptir

Geri
Üst Alt