Romanya'da Pitbull Dehşeti

Benim burada hic yoksa 5 tane pitbullu olan arkadasim var hatta teki (Duman) pitbull xxl cinsi.
Eger kopegi 4 duvar arasina hapis etmezsen suyada gerek kalmaz kemere de. Ama su gercekten ise yariyor, laf olsun diye demedim onu. Mesela o Dumanin sahibi yaninda herzaman su tasir yaninda. Kendi gozlerimle bi kavgaya sahit oldum, suyu kafasina fiskirtti. Kopek diger kopegi birakti ve direk tutup ipini baglayip cekti.
Ha sunu soyleyeyim, suyu dokunce biraktiginda kopegi cekeceksin oradan yoksa baska arkadasinda dedigi gibi tekrar saldiriyorlar
@Buğra ay

yahu hayvanı nasıl zaptedeceksin aha bu videoda çekiyorlar geri saldırıyor sende varsa pitbulu tutup çekecek güç tebrik ederim bu hayvan hedefe kitlendiğinde max zararı verene kadar bırakmıyor bu bilinen bir şey sahibini sallamıyor hayvan ne anlatıyorsun ki sen

Fıtratında saldırganlık olan bir hayvanı ne olursa olsun sokaklara salmak güvenli değil. Hayvan eğitimli olsa bile bütün insanlar veya canlılar eğitimli değil. Ters bir hareket anında ölümle burun buruna gelebilirsiniz. Hele ki Türkiye'de...Allah muhafaza eşinize,çocuğunuza falan saldırdığını düşünün.

Nasıl ki diğer yırtıcılar eğitimli olsa dahi sokaklara salınması yasaksa aynı kural bu mahluk için de geçerli olmalı bence.

yahu hayvanı nasıl zaptedeceksin aha bu videoda çekiyorlar geri saldırıyor sende varsa pitbulu tutup çekecek güç tebrik ederim bu hayvan hedefe kitlendiğinde max zararı verene kadar bırakmıyor bu bilinen bir şey sahibini sallamıyor hayvan ne anlatıyorsun ki sen
Kulaktan dolma konusuyorsun. Hic Pitbull tecruben varmi? Pitbullu gectim, kopek besliyormusun veya besledinmi Hic?
Bi kopegi mesela 2 gun iceride tut sonra gezdirmeye cikar. Hemen fark edebiliyorsun aradaki farki ve bu sadece pitbull ile alakalida degil. Davranislarinda farkliliklari Hemen gozlemleyebiliyorsun

Başlığı okuyunca Melo rumen liginde oynayacağını sandım ://

Kulaktan dolma konusuyorsun. Hic Pitbull tecruben varmi? Pitbullu gectim, kopek besliyormusun veya besledinmi Hic?
Bi kopegi mesela 2 gun iceride tut sonra gezdirmeye cikar. Hemen fark edebiliyorsun aradaki farki ve bu sadece pitbull ile alakalida degil. Davranislarinda farkliliklari Hemen gozlemleyebiliyorsun
çevremde yaşayan canlı varlıklara insan olsun hayvan olsun saygım olduğu için pitbul tecrübem olmadı ve hiç bir zaman olmayacakta o kadar ırk varken gidip bu psikopat ırkı besleyenlerle beraber bu ırkın azalarak bitmesini dilerim sahibinden kaynaklı hikayelerini bana anlatma ikna olmama imkan yok kusura bakma

. Seni bogsunlar, lafa bak. 1 surahi su al dok kafasindan asagi. Birakir.

Hava atmak icin Pitbull aliyorlar, 24/7
4 duvar arasinda kaliyor. Enerjisini kayip edemiyor boyle oluyor. Her gun Adam gibi gezdirilse, enerjisini kayip etse hic bir sikinti olmaz.
Oda bi can tasiyor. Sadece arkadaslara hava atmak icin Pitbull alinmaz!

Bırakmaz

Her hangi bir köpeği 2 gün içerde tut istersen çiğ et ile besle birine saldırdığı zaman tekmeyle, darbeyle korkutarak uzaklaştırabilirsin. Diğer köpeklerin sahiplerini dinlediğine şahit olursun, bu hayvan hem sahibini dinlemiyor hem insanlardan korkmuyor. Çenesini kilitlediği an geçmiş olsun ya o seni öldürecek ya sen onu.

Ne su dökmesi? Videoda su döküyorlar işte bırakmıyor hayvan tekrar saldırıyor zapt edemiyorlar. Kesinlikle dünya üzerinden silinmesi gereken bir tür. Üretimi durdurulmalı, mevcutta sahip olanlar içinse kesinlikle köpek ağızlığı takmak kural olmalı, uymayanlar cezalandırılmalı.

10 kisi var kimsede yokmu tornovida veya civi ustura bilme ne .sok kalcasindan kac git.su dökmek neya

10 kisi var kimsede yokmu tornovida veya civi ustura bilme ne .sok kalcasindan kac git.su dökmek neya
yine bırakmaz dostum manyak bu hayvan neler var bunla ilgili kafasına dakikalarca demir sopalarla vuruyorlar ölene kadar bırakmıyor kitlediği an öldürülmesi gerek yoksa işin zor

pitbull besleyen kırodur, kekodur, gelişmemiş insan müsveddesidir
refik abi durumu özetlemis bence..

bu pittbullara sevgi falan göstermem alanlara da saygi göstermekte zorlanirim sahsen.

ne olacagi belli degil. bu cinsi alip egitmek mümkün degil.

Iyi egitim cart curt bos bos konusmayin
Tak seyini optugumunun itinin agzina bisi ,bariz saldirgan bir hayvan

Sucluyu ceze evine attigin gibi bunun da agzinda korumalikla cikmayana basican 1 yil hapis cezasi.

bazı köpekler agresiftir.tabi yetiştirmede önemli ama sahibinden bağımsız köpekler var erkek köpeğe iç güdüsel olarak saldırırlar,örneğin Alabay,kafkas çoban köpeği nasıl yetiştirirsen yetiştir erkek köpeğe saldırır yakınımda tosa vardı bir pitbulu neredeyse parçalarına ayırıyordu boerboelde öyle

yeryüzünden silinmesi gereken bir tür pitbull.
byle durumda da en güzel yöntem kemer geçirip , havasız bırakmak hayvanı

Geri
Üst Alt