Romanya'da Pitbull Dehşeti

892dcd4a81d7a7269c47308502d18b4c_(414_x_489).jpg

sahiplen keyfine bak
adam gibi adam köpeği

Ne kadar sığ düşünceler. Yakışmıyorsunuz GSCye.

Benim pitbullum gayet iyi şekilde bebeğime bakıcılık yapıyor. Bütün gün bahçede beraberler.

Gayet nasıl ve kibar. Yetiştirilmeyle ilgili..

gscimbom_mobil

Konu özelinde dünden beri uyarı yapılmasına rağmen ikili hakarete varan tartışmalar devam ediyor. Bu yüzden bu konuyu kilitliyorum.

Her konuda birbirinize hakaret etmeyi, tartışmayı nasıl başarıyorsunuz? Ne geçiyor elinize? Hiç mi sıkılmıyorsunuz?

İkili tartışmaya girenler konudan atılacaktır. Medeni insanlar gibi tartışın şu platformda

Bir Kangal'a bunu yapamaz. İzlemiştim youtube'da kangal nasıl eziyordu. Güçlü güçsüzü yiyor. Dünya'nın kuralı bu maalesef yapabilecek bir şey yok.

sırf bu tarz olaylar için arabada silah bulundurmayı düşünüyorum, yarın bir gün çoluga çocuga sarsa ne yapacagız? Direkt vururum şerefsizi

Yaff neden pitbull besler ki aklı selim olan bir insan, başka köpek cinsi mi kalmafı alla alla

Böyle bir durumda yapmanız gereken hayvanı öldürmek ve sahibinin de kemiklerini kırmak. Gerisi hikaye. Köpeği öldürecek hamleyi yaptıktan sonra sahibini de öyle bir dövün ki dövdükten sonra pipetle beslensin bir kaç ay. Köpeğin enerji sorunu olduğunu düşünmek için yeterli derecede zamanı olur.

Çocuğuma falan saldıracak aman aman. Humanistlik veya hayvanseverlikle ilgili bir durum değil bu.

Boyle bir durumda yanımda bıçak olması halinde karincayi bile incitmekten imtina eden bir sahis olarak bu it cinsinin boğazını kesip kafasini sahibinin önüne atmaktan zerre tereddüt etmem.

Videoyu izledim, iğrenç. Yorumlarda eminim pitbull iyi çocuk ama çevresi kötü goygoyları dönmüştür bu tür yok edilmeli abi net olarak insanoğlu kendi için risk teşkil eden kendi türünü bile yok ederken bu hayvanlara böyle yaklaşılmaması ilginç.

Fatih doğru soyluyor iyi bir eğitilmiş köpek herzaman sahabını dinler. Pitbull'un farklılığı senin sahap olarak önsezgilerin sağlam olması lazım köpeğini tanıman lazım.

Chihuahua yetiştirmiyorsun sonuçta pitbull ırkı kavga etmek için icad edilmiş. Kanı deli akıyor genlerinde var.

Ama bazen hakkaten köpeğin de kanı bozuk oluyor ağa bir keresinde biladerin itiyle oynaşayım derken kolumdan ısırdı bir yarım dakika bırakmadı.

Bunlara ne denir, ne yapılır?

Geri
Üst Alt