#Romelu Lukaku

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Lukkakku_1764861a.jpg

EPL Stuff‏@EPLStuff

José Mourinho does not rate on-loan striker Romelu Lukaku and wants to sell the Belgian in the summer. [Mail on Sunday]

Mourinho sezon sonu Lukaku'yu satmak istiyormuş..

Imkansiz gibi,ama Ünal Aysal böyle 20 Milyon verse belki gelebillir Lukaku Reis.

dorfmund alabilir sahsi kanatim uyarinca

Iki senedir yazmaktan yoruldum. Al bu adamı Ünal aysal.

Imkansiz, Chelsea satsa bile baska buyuk kulubler kapar. Biz ancak istemekle kaliriz..

Hem Lukaku hemde Mourinho Lukaku'nun CL tecrübesi kazanmasi icin oyuncuyu Galatasaray'a kiralamaya sicak bakabilir (Tabi CL'ye katilabilirsek). Gelirse büyük katki saglayacagi kesin.

Yıllardır Torres faciası yaşayan bir kulübün hem Falcao'yu hem Costa'yı hem de Lukaku'yu aynı anda takımda tutmak istemesine şaşırmam açıkçası.

Lukaku'yu Turkiye Ligi'ne kiralayacak kadar gerizekali oldugunu sanmiyorum Chelsea 'nin .

Hem Lukaku hemde Mourinho Lukaku'nun CL tecrübesi kazanmasi icin oyuncuyu Galatasaray'a kiralamaya sicak bakabilir (Tabi CL'ye katilabilirsek). Gelirse büyük katki saglayacagi kesin.

everton zaten cl ye kalıyor ayrıca adamlar enayi mi b....n türkiye ligine yollasın adamlarını. bu sene etoo torres dembe ba yı şutluyorlar zaten kiralık gitmez takımda kalır bu sene. keza atletico kalecisini de bu sene geri çağırırlar.

everton zaten cl ye kalıyor ayrıca adamlar enayi mi b....n türkiye ligine yollasın adamlarını. bu sene etoo torres dembe ba yı şutluyorlar zaten kiralık gitmez takımda kalır bu sene. keza atletico kalecisini de bu sene geri çağırırlar.

Everton ligde 5.

4. olurlarsa ön eleme oynayacaklar. Iki mac kaldi ve Arsenal ile aralarinda 4 puan fark var.

Tabi haklisin, ama forumda cok konusuluyor baska konularda. Ondan actim :ka19:

Gelmez.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Kiralık alsak gelir bence Chelsea'da şans bulamıyor.

Torres Ba Eto'o hepsini yollayacaklar. Lukaku kesin kalacak. 30-40M bonservisi var.. 2 senelik transfer bütçemiz

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yedirmezler . Kiralıkda istemem o option olsa bile.

Sonra alışıp çocuğa gidince çok üzülürüz.

Geri
Üst Alt