Rômulo Cardoso 20 Milyon Euro Karşılığında RB Leipzig'de

Yani bilemiyorum ya Romulo bizde oynasa ve 20+ gol katkısı yapsa bu paraya satamazdık bence her şey oyuncuda bitmiyor işte

Anadolu'dan topçu alınmaz ağğbiiii yaa, LeşŞşŞş

Ders niteliğinde transfer .Helal olsun.Maximum bedel aldılar.Sadece alkışlanır.Darisi başımıza olsun.

Göztepe için rekor tarihi bir iş emeği geçenleri tebrik etmek lazım bir Anadolu kulübü ancak bu tarz satışlarla gelişebilir

Göztepe için rekor tarihi bir iş emeği geçenleri tebrik etmek lazım bir Anadolu kulübü ancak bu tarz satışlarla gelişebilir
Ege takımlarına Anadolu takımı dememek lazım normalde. Ben de yapıyorum bu hatayı çoğu zaman. Çok doğru bir modele geçtiler. Umarım şampiyon da olurlar bir gün.

Türkiye'den çıkan kimseye 20 vermem ben. Romulo'nun ederi bu olabilir ama Türkiye faktörü hep sıkıntı.

Goztepenin basina gelmis en iyi sey olabilir dis yatirimciyi dahil etmek.

Ne kadar ingiltere icin yatirim kovalasalar ya da ticari olarak baksalarda, bu kantilede cok iyi satis yapan takim yolunda ilerliyorlar.

Lig icinde yarismak icin yeterli olur bu durum.

Hic fena olmaz lig adina top 5 takimi olsa goztepe. Basaksehir bunu oturtamadi acikcasi

Ülkedeki sözde futbol yorumcularin bile tanimadigi ve muhtemelen izlemedigi topcuyu adamlar gelip 20milyon basip aliyorlar :)

Biz topcu yetistirme yeri degiliz, yarismaci kulübüz. Bayern Münih, Paris vs. topcu yetistirmiyor, kupalar icin oynuyor. Dortmund, Leverkusen, Lille gibi takimlarin görevi bu...

rakibimiz güç kaybetti

Beğendiğim, nitelikli bir forvet oyuncusu. Hem pivotluğun hakkını veren, hem gerektiğinde iri fiziğine rağmen dripling yapabilen, pas alışverişleri ve bitiricilik bakımından da gayet başarılı bir futbolcu. 23 yaşında bütün bu özellikleri bünyesinde barındıran az adam çıkabiliyor. Birtakım formüllerle 10-12 bandına alalım isterdim. Osimhen kalınca böyle bir yatırıma gerek kalmadı tabii.

Geri
Üst Alt