rômulo cardoso

Bu paralar verilmez abi 8 10 max

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız

TR içerisinden bir futbolcuya max. 3-4 verilmeli.

Ligimizden transfer yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Çok cüzi olmadıkça

Dört büyüklerin hepsine gol attı bu sezon. Sezon sonu Avrupa transferi gelir sakatlanmazsa. Talip olsak 10 mio € isterler.

Feyenoord'un teknik heyet sorumlusu Mark Ruijl, Türkiye'ye geldi ve Göztepe'nin Brezilyalı golcüsü Romulo'yu İzmir'de tribünden takip etti!

📍 Robin van Persie'nin çalıştırdığı Feyenoord, Romulo'yu izlemek için düzenli olarak Türkiye'ye scout gönderiyor.

🔗 Voetbal International

bizde olsa topçu değil derdik muht

beğeniyorum ama kendi başına fark yaratmaktan çok takım ve sistem oyuncusu.

Bizim taraftarda Lige karşı aşırı bir ön yargı var evet sıfır performans aldığımız oyuncularda çıkıyor. Ama soruyorum Morata mı bu mu ? maliyetler yakın çıkar ama yaşlar belli .

Bizim taraftarda Lige karşı aşırı bir ön yargı var evet sıfır performans aldığımız oyuncularda çıkıyor. Ama soruyorum Morata mı bu mu ? maliyetler yakın çıkar ama yaşlar belli .

bizim gibi takımlar böyle oyuncuları morata yerine değil morata yanına almalı

aksi takdirde o o baskıyla eziliyorlar

şu boş alanları bizde bulamayınca morata kadar oyuna katkı vermesini bekleyeceğiz

Ahmed de yanıyordu, gelip götü başı dağıtabilir. Böyle adamları brezilyadan bulacaksın çok zor değil bu işler.

Hollanda liginde yanabilir ama herif uygun bir tip. Benficadaki şabandan kaliteli misal.

Bu adam oynamadigi zaman goztepe siradan bi anadolu takimi oluyor. Takimi yukari ceken bu herif. Bayagi ust seviye bi oyun gorusu var.

moratanin maliyetine girmek yerine bu adama girilmesi cok daha mantikli olur.

Goztepeyi diger tkaimlardan ayiran tek adam bu.

Bunu cikarinca alanyaspor gibi takiliyorlar.

5 6 milyon üzeri oyuncu takası kabul edilecekse denenmeli ama üçüncü santrafor olarak batshuayi rolünde
Onuda kabul eder mi sanmıyorum
Beşiktaş'ın yerinde olsam direk alır formayı teslim ederim yada Trabzon

Geri
Üst Alt