Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.521
- 109.330
- 4.738
Topla ilişkisi çok iyi de golculuk yok gibi çokcuestalı defansa gol atamaması maalesef kendisiyle ilgili düşüncelerimi negatife itmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topla ilişkisi çok iyi de golculuk yok gibi çokcuestalı defansa gol atamaması maalesef kendisiyle ilgili düşüncelerimi negatife itmiştir.
cuestaya gol atamıyorsa avrupada nal toplarcuestalı defansa gol atamaması maalesef kendisiyle ilgili düşüncelerimi negatife itmiştir.
ben de beğeniyorum da büyük takımı kaldırabilir mi ondan emin değilim.Topla ilişkisi çok iyi de golculuk yok gibi çok
Kenarda oynayabilir mi senceben de beğeniyorum da büyük takımı kaldırabilir mi ondan emin değilim.
özellikleri itibarıyle tam okanlık topçu ama 15 falan asla vermem
okan buruk'tan özür dile önceSet oyununda çok etkili oynuyoruz da sanki tiki takalar verkaçlar falan o yüzden romulo eksik kalacak bize. Sişir iler pres yap topu kazan rakibi hataya zorla oyunu için bire bir herif artı sürekli kilit açıcı olarak kullandığımız duran toplar için de gayet iyi topçu. Bundan sonra en büyük Romulo destekçisiyim
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FB kupa maçından sonra takdir ettim orda iş bitmişti zaten. 6 ay sonra tekrar sallamaya başlayacağım için çok da fazla yakınlaşmak istemiyorum kendisiyle.okan buruk'tan özür dile önce
Hem 12 etmez hem aradığımız adam değil .. 5e veriyorlarsa girelim bu riske
Çok fantezi olur benceKenarda oynayabilir mi sence