Ronaldinho Beşiktaş’ta İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stadları bitseydi ve kombinelerini satıyor olsaydılar dediğin doğruydu... ancak şu aşamada çok büyük bir riskin altına giriyorlar... stad, seyirci, şampiyonluk ve şampiyonlar ligi geliri olmayan bir sezon da ronaldinho gibi bir ismi bu paralara almak bana hiç mantıklı gelmiyor... biz drogba ve sneijder'i aldık çünkü o ikisinin parasını tek senede çıkartma ve üzerinden para kazanma şansımız vardı... beşiktaş o altyapıyı henüz tamamlayamadı... guti ve quaresma geldiğinde de aynı şeyi söylemiştim yine aynı şeyi söylicem eğer gelirse çok kötü patlayacak...

adamlar resmen biz olmedik demek istiyor haha yazik abisi birak biraz da tinercilerin yildiz topcusu olsun

Fatih Terim ne zarar verdin su takima.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ronnaldo messi yokken ronaldinho vardı. yetenek olarak ronalldo ve messiden daha yetenekli adamdı. ölüsü bu türkiye liginde şow yapar. inşallah gelirde rakibimiz bişeye benzer

Ronaldinho üst düzey Avrupa takimlarinin modern futbol anlayisinin disina cikti maalesef.

Bu yüzden birden piyasadan uctu gitti. Yeni futbol sistemi Ronaldinho´yu ekarte etti.

Türklerin umrunda olmayacagi icin herzaman müthis bir transfer olur Ronaldinho.

Güzel hareketler, biraz asirtma, biraz calim vs. derken, orgazm olur Türk milleti.

Ben istermiydim? Evet isterdim, ancak CL arenasinda Ronaldinho´dan cok farkli oyunculara ihtiyac var basarili olmak icin.

Yeni futbol sistemiyle pek alakali değil bence, Ronaldinho kendini ekarte etti.

N5

Gerçekleşirse bjk muhteşem bir iş başarmış olur. Ancak transferi kadar Ronnie'yi futbola odaklanmış bir şekilde idare edebilmek de önemli. Bjk bu konuda yeterince gevşekken büyük risk. Guti, Q7, Fernandes'in durumları ortada..

N5

Gecen Alman kanalinda Ronaldinho hakkinda konusuyorlardi. Cok mantikliydi yorumlar.

Yani anlamsizca uctu gitti piyasadan Ronaldinho. Birden "En büyükken, normal bir yildiz" oldu, sonra Brezilya´ya kadar düstü.

Hic anlamadim bu düsüsü ben. Ama Almanlarin yorumu baya mantikliydi.

Avrupa´daki yeni sistem "One man show" oynamaya müsait degil. Kosan, savasan, pres yapan sistem geldi.

Ronaldinho´nun bu seviyede eskisi gibi oynamasi mümkün degil dediler. Zaten artik yaslandi, hic mümkün degil dediler.

Biraz göz zevki iste, ara ara müthis goller, ancak ciddi bir Avrupa takiminin oyuncusu degil artik R10 maalesef.

Son durak Türkiye. Besiktas´in biraz gazi alinacak iste, hepsi bu. Ne olursa olsun, izlemek hos olacak kendi adima. Adama yakisiyor.

r10 disiplinli bir oyuncu olsaydi su anda hala barca ayarinda bir takimda oynuyor olurdu.

Ayranı yok icmeye...

N5

kendini ekarte etmedi bence... yaşı ve oyun stiline en uygun ligi seçti... tam tersine akıllılık etti... şu anda aynen devam edip dünya kupasında milli takımda oynamak veya parayı kapıp futbolu bitirmek arasında bir ikilem yaşıyor...

ronaldinho gibi bir adamsın... avrupa kupalarında oynamayan şampiyonluk yarışında çok geride olan bir takıma neden gelmek istersin???...

Beşiktaş için şuan muazzam transfer olur çünkü Ronaldinho iki senedir kötü olduğu dönemlere oranla fit durumda. Ancak gelecek için risk taşıdığı gerçek zaten devamlılık sorunu olan bir oyuncu Dünya Kupası'da bittikten sonra hedefi kalmazsa üstüne birde İstanbul hayatı yabancıları mutlaka ileri değil geriye götürür. Yani gelecek için biraz sıkıntılı bir transfer yine de Beşiktaş belki idare edebilir çünkü yönetmeleri gereken tek yıldız oyuncu olacak. Ayrıca etrafındaki oyuncular Veli-Oğuzhan-Olcay-Gökhan Töre mücadeleci olduğu için Ronaldinho daha serbest ve aktif oynayabilir bence bize gelseydi en büyük sıkıntı bu olurdu. Yani gelecekte olumsuz anlamda bir riski olsa da olumlu anlamda saha dışı katkısının yanında takımına bir Hagi etkisi yapabilir , mesela Ronaldinho'nun çalıştığını , koştuğunu , mücadele ettiğini , zaman zaman skora isyan ettiğini yani takıma liderlik yaptığını gören futbolcu daha fazla çalışma gereksinimi duyar.

------

Silcesin onu şino engellicesin . Etme takip makip. ( kıskançlık mod: ON )

xzsa.png

___________2013_________________________2014

orman_sneijder_ve_drogbayi_almazdim.jpg
ubuklu.jpg

Bunlar üstesinden gelemeyecekleri islere girmeyi cok seviyor :D

bence olmaz bu iş. yalandan 6 milyon euro yaptilar gibi. görürüz ilerde.

Puhahaha... :2aloh1:

Atletico Mineiro Başkanı:Bunu ancak bir moron öder

07.01.2014 Salı 12:56

Atletico Mineiro Başkanı, Beşiktaş’ın 6 milyon euroluk teklifini ‘Çılgınlık’ olarak nitelerken,

aylık 275 bin euro için ise “Bunu ancak bir moron öder” dedi.

070120141251290993802_2.jpg

Sözlesmesine madde koyduracakmıs 2 ay üstüste paramı alamazsam tek taraflı feshederim diye,ben gelse de cok uzun süreli kalacagını sanmıyorum Ronaldinho'nun.

O eski süper futbolcu Ronaldinho 2010'da futbol olarak öldü.

Alsalar bile pek fark etmez, okadar transfere ragmen LigTV disinda kimse vermiyor bizim ligi.

Bu adam Olcay, Necip, Veli, Serdar gibi adamlarla oynayacak simdi..

Türkiye'ye gelmis gecmis en iyi adam Wesley Sneijder'dir.. Tamam Inter'de falan oynamiyordu ama henüz 30 yasinda bile degil ve futbola ac bir adam. Sonra da Nicolas Anelka falan gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt