Ronaldinho Beşiktaş’ta İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba bile 35 yaşında bu fiziğine rağmen ligde zorlanıyorsa bazen, Ronaldinho'nun ikili mücadelelerde hiç şansı yok. 2-3 maç sonra verirler kramponu eline. Kasap dolu bu lig bu adamı oynatmazlar.

Sen futbol anlayışın bukadar sakil işte. Üzülüyorum senin mesajlara denk geldikçe haline.

Konuyla ilgili karga sitesinden bir yorum ,,

Aşağıya yazılan yorumları okuyunca şok oluyorum. Yahu bur tane mantıklı taraftar yok mu? Aşağıda Mehmet adında biri yorum yapmış. Ronaldinho gelirse 100.000 forma satılır. Buradan 10 milyon kazanılır diye. Yahu 10 milyon bölü 100 bin 100 TL yapar. Beşiktaş'a her formadan 100 lira net kâr mı kalıyor? Formanın tanesi zaten 100 lira! Nerede bunun vergisi, Adidasa verilen para şu bu?!? Formanın tanesinden Beşiktaş'a kalan net kar en fazla 15 TL'dir. 100 bin forma satsan 1.5 milyon yapar. Bu para adamın 2 aylik maaşını karşılamaz. Hiç mi akıl sahibi insan kalmadı?? Ronaldinho sadece takım olmuş kulüplerde,kaliteli futbolcuların arasında iş yapar. Bizim bırakın kaliteli takımı daha dogru dürüst stadımiz yok. Bu kulüp batar beyler. Maalesef batar.

iyi topcu ama bjkyi şampiyon veya 2. yapmaz

Konuyla ilgili karga sitesinden bir yorum ,,

Gayet mantıklı , faydalı olursa yanılmış olayım eyw.da 6 milyon euro çok çok fazla. Guti, Q7, simao zamanından ders alınmamış demek ki. Bir tek olumlu yönü şu var. Çevresinde gökhan, olcay, veli, oğuzhan gibi çok koşan adamlar var. Umarım fiyasko olmaz. Paralar çöp olmasın.

Ronaldinho Beşiktaş'ı borsaya bildirmeye hazırlanıyor. Yazılanlar doğruysa adam sözleşme imzalamıyor,Beşiktaş kapitilasyona imza atıyor.

adamlar öyle yada böyle almıslar ronaldinho yu

bitiktir belki ama sarı kırmızı formada görmek istedigim tek oyuncuydu

drogba-burak-sneijder-ronaldinho yla 2. yarı en az 50 gol atardık

50 golde yerdin. onlarin hepsi birarada oynarmi biz 3 ünü oynatmayalim diyoruz. sen ronaldinho oynasin diyorsun. drogba olmasa neyse.

Stad yok kombine yok avrupa yok store geliri yok yok da yok sonuç ? Yıldız transferi çok büyük oyuncu evet kabul ama beşiktaş dan da büyük oyuncu bence altında kalırlar ...

Bu sene dünya kupası var. Gelirse yatmaya gelmez. Zaten Ronaldinho futbol aşığı bir adam. Hangi yaşta hangi takım olursa olsun çıkar elinden geleni yapar. O yüzden bjk transfer edebilirse büyük iş yapar. Bana göre son 10-15 yılda futbol piyasasındaki en teknik oyuncu. Gelmiş geçmişte top 10'da rahatlıkla yer alır.

yahu Arena'da Drogba, Snayder, Ronaldinyo, Muslera oynayacak 2 ay sonra. Rüyamda görsem inanmazdım. Umarım alır Beşiktaş bu adam. Almalarını çok istiyorum.

hangi takıma gitse o takımı kıskanırım arkadaş.son yılların en büyük futbolcusu şüphesiz.

Barcelonadaki iyi zamanindaki gibi oynasa varya... Hey gidi gunler hey bee...

Futbolculuğu ve yetenekliği yartışılmaz fakat fernandesten beter bu adam alemcinin önde gideni birnde brezilyalı bence çok para bu paraya iki iyi yabancı genç alınabilirdi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolculuğu ve yetenekliği yartışılmaz fakat fernandesten beter bu adam alemcinin önde gideni birnde brezilyalı bence çok para bu paraya iki iyi yabancı genç alınabilirdi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunları takmaya gerek yok sonuçta bize gelmiyor, dünya gözüyle roni'yi izlemek var.

Milan'da ne yapmıştı r10, pek iyi değildi galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt