Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video

küçüklüğümde videolarını izleyip büyüdüğüm futbolcudur inş. parçalı forma içinde görürüm :)

Ronaldinho Dünya'nın en yetenekli oyuncusudur kesinlikle. Bu adamı biz ikna ediyoruz klübü ikna ediyoruz fakat 5.5 istiyor diye bazıları istemeyecek ve transfer olmayacak. İşte o zaman sinirlenirim. Bahsettiğimiz adam 3-4 yıl öncesine kadar Dünya'nın en iyi oyuncusu olarak kabul görüyordu. Ve Daha 31 yaşında. Felipe Melo 3.5 alıyor Ronaldinho 5.5 almak isterse olmaz! Yuh ulan yuh sanki takımdaki oyuncular Ronaldinho'dan daha iyi oyuncuda aldığı ücrete sitem edecekler.

Kendinize gelin. Ortasaha sağ sol forvet arkası forvet heryerde oynar Ronaldinho. O geldiğinde stada 2 kat daha fazla seyirci gelecek klüp tarihinin en fazla forma satış rekoru kırılacak.

Allah'ım bu transfer lütfen olsun. Onun adı RONALDİNHOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

R10 ile Keıta bir mi?:o

bir oldugundan degil, ikisinin de adi gectigi icin öyle yazdim.

ayrica keita bizde oynadi ve gönüllere taht kurdu. roni gelirse onun kadar basarili olsun önce, ondan sonra konusuruz. bu sebepten dolayi keita'nin degeri roni'nin degerinden daha fazla benim gözümde.

yalnız fatih hoca suarezide istiyomuş,

bi bakıyon baros gidiyor 5-6 milyona yerine Suarez geliyor offf

Dünyanin gelmis gecmis en büyük yetenegi.

Bizim taraftar çok gaza geldi. Bence sakin olmalı herkes.

Ronaldinho Dünya'nın en yetenekli oyuncusudur kesinlikle. Bu adamı biz ikna ediyoruz klübü ikna ediyoruz fakat 5.5 istiyor diye bazıları istemeyecek ve transfer olmayacak. İşte o zaman sinirlenirim. Bahsettiğimiz adam 3-4 yıl öncesine kadar Dünya'nın en iyi oyuncusu olarak kabul görüyordu. Ve Daha 31 yaşında. Felipe Melo 3.5 alıyor Ronaldinho 5.5 almak isterse olmaz! Yuh ulan yuh sanki takımdaki oyuncular Ronaldinho'dan daha iyi oyuncuda aldığı ücrete sitem edecekler.

Kendinize gelin. Ortasaha sağ sol forvet arkası forvet heryerde oynar Ronaldinho. O geldiğinde stada 2 kat daha fazla seyirci gelecek klüp tarihinin en fazla forma satış rekoru kırılacak.

Allah'ım bu transfer lütfen olsun. Onun adı RONALDİNHOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

senin yas kac renkdas? tahminen 20'nin altindasin. cok duygusal yaklasiyorsun, rasyonel olarak düsünürsen, suanki durumda bu transfer yanlis olur...

r10 bu adam arkadas ne sakir isterim ne makir bu adami ben paris den beri pacali icinde görmek istiyorum :)

[video=youtube;hymH2o_IzrM]https://www.youtube.com/watch?v=hymH2o_IzrM[/video]

Hoca Milan'da calistim ve onlarla irtibata gecip bu adamin huyunu suyunu vs. sorucam sonra karar vericem diyor. Sanki bu sefer olucak.

vay be bamlı orta sahalardan ronaldinhoyu veto etmelere geldik nerdeyse benim bile veto edesim var takımın dengesi bozulur diye :)

Yeminle Tvde Fatih Terim'in ağzından Ronaldinho ismi her çıktıkça heyecan yapıyorum.. :D

Gelirse Büyük olay olur ..

1. Arena tam kapasite dolar.

2. Forma satışı (avrupa asya vs.)

3. ve tabi ki 2.Hagi vakası olabilir :) ..

Hayırlısı neyse o olsun .

Cevap: # Tüm Ronaldinho Başlıkları

Oyuncuya ise 2011-2012 sezonu için 2.700.000 EUR, 2012-2013 sezonu için 2.900.000 EUR, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarının herbiri için 3.000.000 EUR tutarında sabit transfer ücreti ve her sezon için 7.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir

Albert Riera Galatasaray'da - 03.09.2011 11:26 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org

Kazım

2011-2012 sezonu için 1.250.000 Avro sabit transfer ücreti ve 16.000 Avro maç başı ücreti,

Galatasaray.org - Duyuru: İsmail Berk Ünsal, Anıl Dilaver, Kazım Kazım - 04.01.2011 19:21 (Sportif)

Gökhan Zan

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklenen verim alınamayan oyuncuyla 3 yıl daha anlaşmaya varılırken, oyuncuya her yıl için 700 bin avro garanti ücret verilecek.

G.Saray'dan transfere 92 milyon Euro - Sabah

Şu üç işe yaramayan Futbolcuya verilen para ortada.Ayrıca Aydın yılmaz var onun ne kadar aldığını bilmiyorum.

Toplamda bunlara verilen para : 4.650.000 Euro..Ayrıca Aydına en az 750 bin verilse, 5.4 milyon euro veriliyor bu adamlara..Şimdi soruyorum, bunlara verilen para para da Ronaldinhoya verilecek bu para para mı sizce? Bence Ronaldinho tamam çok istemiş ama 4.5 olsa çok iyi transfer olur.

İki yabancı zor olur ama alsak güzel olur, gönderemezsekte tribüne çıkar mecbur :)
tribüne çıkamaz dostum kadronda 8den fazla yabancı kural ihlali o yüzden bence riera gönderilmeyecekse tek yabancı almayı düşünüyorlar bu da bence shaqiri olmalı, rierayı gönderirlerse ronaldinho kaymak olur

Yıllık 5.5 çok.Sponsorlar karşılayacaksa gelsin.

Yalnız maalesef Terim R10 muhabbetinden sonra "Benim istediğim oyuncular çok açık..." diye devam ediyor sanırım sıcak bakmıyor.Ama yinede umut umuttur.

Geri
Üst Alt