Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video

İçimden olacak gibi geliyor ama olmayacak.

Cevap: # Ronaldinho

Başkandan 24 saat istedinse 24 saat içinde geri döneceksin. Dönmezsen başkan da hoca istemedi der tabi.

bence maliyetini hiç kafaya takmayın

çünkü başkanımızın zaten o konularda uzman

kime yatırım yapılacağını kimin verdiği parayı karşılayacağını iyi bilir

iş şu anda sadece ronaldinhonun terimi ilgilendiren kısmına kalmış

terim de olumlu bakıyo sanki

shaqiri sorulmadımı ?

Cevap: Ronaldinho Transferi | Fatih Altaylı

Hani takımımızın en saygın oyuncuların'dan biri olan Melo var ya? O Melo giydiği 10 numaralı formayı önünde eğilerek bu adama takdim eder. Ronaldinho böyle biri.

Benim gibi C.Ronaldo ve Messi'den hic hazetmeyen ve Ronaldinho'nun bir an evvel Avrupa'ya geri dönüp insanlara tekrar Allah vergisi yetenek neymis hatırlatmasını bekleyen bir ton insan vardır.

ronaldinho27.jpg

Ronaldinho bu arkadas. Ne oynayabilirmi. Bu adam isterse Mars'da oynar, birak kenarlari.

Milan'da oynarken bu tur haberler cikinca karsi cikmistim. Ama Brezilya'ya dondukten sonra milli takima kadar yukseldi.

parçalı yakışmış mı sizce ?

tsn6341s.jpg

resmi sitede 10 dakkada bir refreş yapıyorum. ronaldinho galatasarayda haberini görmeliyim. ronaldinhoyu kendi forması altında izlemek bizimde hakkımız : )

Sevinçten ağlarım.

Su anda dolmayan stadimiz R10 geldikten sonra 2-3 kere dolsa R10'un yillik maasini cikaririz.

Ronaldinho'da eski fizik yok. Adam eskisi gibi güçlü, hızlı ve çevik değil. Takımdaki kimyayı bozar Roni. Ama Barcelona'daki formuyla zaten GS'ye gelmezdi.

Bence Roni'yi unutalım.

Ronaldinho geldiği takdirde;

*Türk Telekom Arena'da en az, +10,000 kişi,

*Forma satışlarında en az %50 patlama

*Oyuncuyu izlemeye gelecek basın mensupları(Reklam)

*Oyuncu için sponsorlardan alınacak ücretler,

*Taraftara verilen yıldız sözünün tutulması,

*Takımdaki kreatif oyuncu eksikliğine gelecek olması

R10 ile Shaqiri gelcek o zaman :asd:

ben shaqiri aldık diyorum.basel kabul edicekti teklifi

R10. Özel taraftarları olan 2-3 isimden biri.Sadece bu adam için Asyada,Amerikada Galatasaray maçı izleyecek,formasını alacak o kadar çok kişi var ki. Dünya çapındaki reklamda unutulmamalı.Misal Beckham Galaxy'ye gittiğinde bizim sınıfça 3 gün o olayı konuşmuştuk.Aynı şey bizim için olacak R10 gelirse.Büyük bir kurum isen bunları da düşüneceksin.Her şey saha içi değil.Saha içi olarak da düşünürsek kreatif otyuncu eksiğini tek başına kapatacak bir isim

Roni geçen sene gayet iyiydi. 20 gol/asistle falan oynadı ve şu an da fizik olarak çok iyi deniyor. Geçen gün kas ve yağ ölçümleri yayınlandı. 2006 düzeyindeymiş. Zımba gibi yani. Avrupa'dan gidişi iyi olmadı ama dönüşü muhteşem olur bize gelirse.

3-4 tane Ronaldinho başlığı var. Birleştirilse iyi olur. :)

Ronaldinho Yeni Hagi Olur Mu?

Hagi de Otuzbir yaşında ve büyük takımlarda oynamış ve artık futbol hayatı buraya kadarmış denilen adamdı.

Evet renktaşlar soru açık,gelsin cevaplar.

Geri
Üst Alt