Cevap: # Ronaldo de Assis Moreira(Ronaldinho)

[video=youtube;hMq1CeApS7s]https://www.youtube.com/watch?v=hMq1CeApS7s[/video]

Ronaldinho'yu tartışmak futbola ihanettir.Gelmesini çok isterim çok büyük işler yapacağına eminim ayrıca bütün dünyanın gözünü bize çevirebilir forma satışları patlar stad her maç ful çeker bence messi'den bile daha yetenekli.

Formda bir Ronaldinho,bana Ronaldo'dan bile daha fazla zevk veriyor.Gelirse eğer bi-kaç gün sevinçten uyuyamam. :)

bence gereksiz bir transfer olur.. Xherdan Shaqiri varken gereksiz bir transfer..

bence gereksiz bir transfer olur.. Xherdan Shaqiri varken gereksiz bir transfer..

Shaqiri kim Ronaldinho kim ya

Gelmiş geçmiş en büyük futbolcu

[video=youtube;tflOSUnx3mw]https://www.youtube.com/watch?v=tflOSUnx3mw[/video]

Shaqirinin alternatifi Ronaldinho mu şimdi :)

Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video

Vay be Ronaldinho...Cümlenin devamını getirmeye gerek yok herhalde.

Gelip 3-4 yıl çok net oynar. Ama diğer yandan da eşşek gibi potansiyeli olan Shaqiri var. Ama Ronaldinho lan bu RO-NAL-DİN-HO. İkisinden biri gelsin de.

oynayacağını bilsem maaşımı bile galasaraya verebilirim bi kaç ay ama adam dengesiz şuursuz, gelipte ortalığı karıştırabilir, bide hagi ile kıyaslanmasın bu adam çok büyük hata olur (yetenek anlamında değil) hagi galatasarayda tavan yaptı pek kulüp başarısı olmayan ve çok istikrarsızdı, ronaldinho öyle değil tadabileceği herşeyi tatmış bi adam

söz konusu ronaldinho ise şakiri bir tefarruattır :)

shaqiride roniden gelsin lan maymun iştahlıyım ben :evilsmile:

Cevap: Ronaldİnho

"Ben futbol oynayacağım." derse, ligin tozunu attırır. Aksi takdirde. . .

Fatih Terim varken mümkün görmüyorum bu transferi. Yine de parçalı Ronaldinho forması güzel olurdu. :)

sen gardes 6 sene geriden geliyorsun...............FORTCU OLMAYASIN :sgr: :sgr:

Show amaçlı transfer yapılsın istemiyorum. Takımın tıkır tıkır işleyen düzenine çomak sokmaktan başka bişey olmaz. Ronaldinho'u getirip Hagi olur beklentisine girmek de ayrıca yanlış. Son olarak 10 numaranın sahibi gidene kadar Felipe'dir.

Ronaldinho'nun gelmesini isteyen taraftar, Galatasaray'dan ziyade Roni'yi düşünür. Şahsen Beckham gelecek diye haber dönse ben de çok isterim. Ama Beckham'ı o forma altında izlemekten duyacağım mutluluk için isterim Galatasaray'a ekstra bir faydası olacağını düşünmek biraz romantiklik olur.

12107671092-ronaldinho-barcelona.jpg

Sarı forma yakışır ...

ronaldinho'yu istememek daha önce kendini kanıtlamış bir aşçıya hakaret olur. Hagi'den verim almasını bilmişti Fatih Terim ve inanıyorum Ronaldinho'dan da alabilir. buna FT karar verecek biz sadece bekleyelim. ANCAK hiçkimse güncel maçlarından görüntüler vermiyor.. biz de izledik barçadayken hayrandık ama şimdi nasıl? göbekli mi nedir yani bilen birileri konuşsun sessiz kalmasın.

edit:

https://www.youtube.com/watch?v=83galHwA62k

Arkadaşlar bu günden itibaren Fener medyasında öncelikle Galatasaraylı taraftarları Ronaldinho'dan soğutma çabalarına ortak olmamanızı temenni ediyorum..

Gece hayatı ve göbek olayı hemen haber olmuş zaten. Şu kadar söyleyebilirim size bir Türk menejer en az 3-4 maçını çıplak gözle izledikten sonra geçen sezon bana söylediği şuydu.

"Milan'da sakatlık ve ilk 11'e giremediğinden göbek salmış demek ki. Kendine inanılmaz iyi bakıyor. Sahadan Barcelona yıllarını hatırlattı"

Türk medyası külağıma anlatsın onları. En son ne zaman izlemişler adamı..

ne ronisi ya

Vallah durum cok zor ya.shakiri mi r10 mu...

ikisininde avantajlari var.

shakiri :

genc olmazi ve ilerde cok büyük yildiz adayi.herkezin hemen hemen dedigi artik genc yildiz adaylarini alalim istedigi bir profil cizmekte.ribery,roben,messi tarzinda bir oyuncu diye biliriz.tabiki saydigim isimlerden su an 1-3 level asagasinda ama yasi daha 20 olmasi ümit verici.

R10 :

ronaldhinonun bakarsak yasina rahmen simdiki form durumu ile ve 2014 dünya kupasi motivasyonuda sayarsak iyi bir secim ola bilir.onun yaninda R10 ismi cok büyük isim marka olarak dünyada.Tüm dünyanin gözü GALATASARAY imizin üstünde olur.Reklam forma satislar stad filan sayarsak sif bunlardan patlama yasar camiamiz.sunu unutmamak lazim ki dünyadaki gelmis gecmis en iyi top 5 e girmis adayi olan oyuncudan bas ediyoruz(messi,maradona,pele,ronaldo,R10).Fatih hocamizida isin icine katarsak ve takimda melo ve tafarell etkinleride oldugunu düsünürsek R10 bizde uyum saglamamasina hic bir neden yok.son baharini yasaya bilir bizde ve ikinci hagi dönemi yasaya biliriz.

Secim artik terimde.Ben secim yapsam R10 u secerim hic düsünmeden aslinda.sif aklimda duran 2014 dünya kupasi yüzünden.R10 ne yapip edip kendi ülkesindeki dünya kupasinda oynamak isteyeckdir.

çok güzel özetlemişsin renkdaş...ama bi roni hayranı olmama rağmen şakiri bende biraz daha ağır basıyor..keşke ikisi birlikte olsa ;)

Geri
Üst Alt