Cevap: # Ronaldo de Assis Moreira(Ronaldinho)

adam milli takıma yeniden seçildi ve tek amacı dünya kupasına gitmek ve o yüzden deli gibi top oynuyo flamengoda süper istatistik tutturdu. koskoca arsenal 35 yaşındaki henry yi geri aldı ve adam ilk maçında taktı golünü. ronaldinho mükemmel bi 10 numara 31 yaş fazla değil. 33 ündeki ujfalusi yi görüyoruz çatır çatır oynuyo

biz de izledik barçadayken hayrandık ama şimdi nasıl? göbekli mi nedir yani bilen birileri konuşsun sessiz kalmasın.

edit:

Azmini kaybetti diyenlere inat o her zaman aynı olduğunu ispatladı. Brezilya'da geçen yıl transfer görüşmeleri yapan bir menejerin geçen yıl Mayıs ayında söyledikleri..

Brezilya liginde döktürdüğü ve göbek olayının da demek ki sadece Milan'daki sakatlık dönemi ve maç eksikliğinden kaynaklandığı.. Göbek falan kalmamış gayet fit ve bu takımı kesinlikle çok farklı yerlere götürür..

Medyanın buna karşı çıkmasının sebebi de açık. Şu durumda bile 2-3 transfer eksiğimiz varken bile gelene gidene 4-5 atan bir takım Ronaldinho'nun gelmesiyle ne hal alır sizce :)

Cevap: Terim'den Ronaldinho Açıklaması | Video

Birde şöyle düşünün, Roninin geldiğini duyan Shaqiri klübe baskı kurar gelmek için klüp binasını basıp zorla bonservisini alabilir :D

ben r10a bir marka transferinde daha cok bakiyorum bir düsünün bu adam geldi ve emre colaka ve okan dericiye birseyler gösteriyor messi de öyleydi mesala.

Forma sattırır,seyirci getirir diye getirilecekse hiç gelmesin, şu takımın halinde zaten forma almayan,maça gitmeyen varsa yazık, şu anda forması alınacak en 10 adam zaten.

çok güzel özetlemişsin renkdaş...ama bi roni hayranı olmama rağmen şakiri bende biraz daha ağır basıyor..keşke ikisi birlikte olsa ;)

ikisi gelse süper olur da sorun var malesef.

muslera

melo

ujfalusi

elmander

baros

eboue

riera

(R10)

(shakiri)

ettimi 9 yabanci?!bunlardan hadi diyelim rieray i kestin hadi forvelerden de birisini yedeklere koydun.yinede 1 fazla olur.kontenjan sorunu cok büyük sorun olur ve listede hangi yabanci devamli yedekde tutma luxunu tasiya bilirsin yada hangisi sorun cikarmaz?

Videodan anladığım kadarıyla hocayla yönetim arasında sıkıntı var.Hoca kendi oyuncularını istiyor, yönetimse kendi istediği adamlar var.Bunda bir orta yol bulunmalı.

Videodan anladığım kadarıyla hocayla yönetim arasında sıkıntı var.Hoca kendi oyuncularını istiyor, yönetimse kendi istediği adamlar var.Bunda bir orta yol bulunmalı.

orta yol bulunması zor gibi zira hocanın istediği adamların toplam bonservis bedeli neredeyse 40m euro yu bulur.

belki Ronaldinho + Gillet şeklinde bir orta yol bulunur :D

hoca istemez zaten ronaldinhoyu.sanmıyorum.hoca takımı düşünüyor geleceği düşünüyor Galatasaray aşıgı.

yabancı hoca olsa örneğin rijkaard roni alınsın derdi ama fatih hoca geleceğide düşündüğü için Shaqiriyi istiyor.

iş bu kadar basit.

kilit+çöp

Ronaldinho transfer edilirse önümüzdeki senede kombine alırım, ronaldinho bu ya hayatımda daha kaç kere görebilicem bu gözlerle? Ergenlik yapıp " 31 yaşında yeaa" gibilerinden sızlanmayın hiç, bazı oyuncular vardır 40 yaşında dahi olsa gidilir görülür dini vecibeyi yerine getirir gibi. Varsın ikinci yarıları oynasın, girsin son 25 dakika ******* (spor forumunda f-i-rikik sansürlü olurmu yahu?) kullansın.

Bir sefer onsekiz içerisinde Ronaldinho nun oluşu bir hafta boyunca rakip takımın idmanının kulis konusu olacak, piskolojik savaşa 1-0 önde başlayacaksınız. Evvelden maç sonlarında rakip hocanın yada oyuncunun görüşlerini sormak için uzatılan mikrofana, boynunu 45 derecelik açıyla yana bükerek " hagi faktörü" der geçerdi rakip takım. Ayrıca Türkiye ligi tempo olarak minimum 2 tane bile koşmayan oyuncuyu kaldıracak yavaşlıkta. Kaldıki sadece Ronaldinho dan istenilen hız temposunu farz-ı misal almadın diyelim, sanki hiç duraksamayan hızlı futbol oynanıyor gibi.. Türk liglerinde " iş ahlakı ve oyun disiplini olmadığından ötürü" 90 dakika içerisinde minumum 15 dakika dinlenme fırsatı dakika vardır. Avrupa kültürlü oyuncular için bonustur bu.

hoca istemez zaten ronaldinhoyu.sanmıyorum.hoca takımı düşünüyor geleceği düşünüyor Galatasaray aşıgı.

yabancı hoca olsa örneğin rijkaard roni alınsın derdi ama fatih hoca geleceğide düşündüğü için Shaqiriyi istiyor.

iş bu kadar basit.

kilit+çöp

Terim'in açıklamalarını tekrar dinle bir istersen.

Adam resmen sunu ima etti;

''Ronaldinho lan bu! Nasıl istemem ben bu herifi''

biz büyük takımız arkadas bizimde hakkımız büyük oyuncu izlemek takımımızda.

Elmander,Baros,Melo,Ujfalusi,Muslera,Selçuk,Eboue takım zaten büyük oyuncu dolu,

bu kadar isim fanatiği olmayın. Takımın dibine dinamit koymaya gerek yok.

FATİH TERİM:çok güzel bişey vardır,harikadır bu,bunu bende çok severim ve bayılırım,hepte böyle izlerim..

SONRA DA diyoki hoca...iyi transfer olursa yönetim yapmıştır,kötü transfer olursa biz karar vermişizdir..bu hep böyle.

ilk cümlenin devamı olamaz bu cümle.ilkinde ronaldinyoyu kastetmiş olabilir...

Ronaldinho yu istemeyen futboldan zerre kadar anlıyosa bende örümcek adamım :)

Bu adam gelirse TT arena ya her maç +10000 seyirci gelse (Ki daha fazla gelir) ortalama 50 tl bilet fiyatı olsa 500.000 tl eder.

10 maçta 5 milyon tl yapar. ve buna forma satışlarını ve sponsorları da eklerseniz kendi fiyatını gani gani çıkartır bu adam. bana devlet bahçeli gibi matematik yaptırmayın :)

bu tarz adamlar takımlara sınıf atlatır. ezik fener bile carlos geldi diye gaza gelip çeyrek final oynadı ;) bunu fener yaptı yani

Bu adam gelirse TT arena ya her maç +10000 seyirci gelse (Ki daha fazla gelir) ortalama 50 tl bilet fiyatı olsa 500.000 tl eder.

10 maçta 5 milyon tl yapar. ve buna forma satışlarını ve sponsorları da eklerseniz kendi fiyatını gani gani çıkartır bu adam. bana devlet bahçeli gibi matematik yaptırmayın :)

bu tarz adamlar takımlara sınıf atlatır. ezik fener bile carlos geldi diye gaza gelip çeyrek final oynadı ;) bunu fener yaptı yani

İbretlik hesap renktaş :S:S:S

Ronaldinho düne kadar kolpa basın tarafından sürekli haber yapılan ve genellikle de Fenerbahçe ile ilişkilendirilen sansasyonel bir transferdi. Şuan Fenerbahçe şike iddiası ile sarsılmış durumda belki önümüzde sezon küme düşecek. Biz ise küllerinden yeni doğan bir takım olarak Ranoldinho ile anlaşmış, herşey hazırken gelsin mi gelmesin mi diye tartışan bir kulüp olduk. Gerçekten enteresan nereden nereye... İşin aslında daha da ilginci benzeri Fenerbahçe için olsaydı şuan tüm manşetlerde Ronaldinho transfer haberleri olurdu. Doğru dürüst medyada yer bile almadı bu haber!

Gelelim transferine ama önce iki tane Ronaldinho başlığının olduğunu belirtmek istiyorum. Bunları da birleştirsek iyi olacak gibi duruyor. İnsanların görüşlerini bir oraya bir buraya aktarması zor.

Ranoldinho mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışıyorum. Bugünkü Ronaldinho elbette PSG ve Barca'daki Ronaldinho olamaz. Bu kabul edilebilir bir gerçek. Ancak hala yapabileceği çok şey var. Bunu zaten Brezilya liglerinde gösteriyor. Genelde bu lig nedense küçümseniyor ama dünyanın en yetenekli oyuncuları da buradan çıkıyor. Aynı oyuncular Avrupa'nın çetin gibi görünen liglerinde de harikalar yaratıyor. Kalecisinden defansına, ortasahasından, forvetine kadar her türde oyuncu üretebilen bir ülke futbolundan bahsediyoruz. Dolayısıyla o ligi de o kadar yabana atmamak gerekir. Zaten sene başından beri gelse acaba nasıl olurdu diye hayalini de kurmuyor değilim.

Taraftar olarak özellikle de Galatasaray taraftarı olarak bir gerçeği kabul etmemiz gerekir. Taraftar futboldan para kazanan insan değildir, bizler bu işe gönül veriyoruz çünkü seviyoruz, duygusal olarak bağlıyız ve seyir zevki yüksek olan bu spor hoşumuza gidiyor. Belki insanoğlunun savaşma dürtüsünü de modern dünyada kazanma, kaybetme duygusuyla tatmin eden bir araç oluyor. Tüm bunları bir potaya koyup erittiğimizde hiç bir maddi kazanç elde etmeden büyük bir arzuyla bağlandığımız bir spor ortaya çıkıyor. İşin özünde tatmin olunca sadece kaybetmek kazanmak yetmiyor daha iyisini bu işi en iyi yapanı istiyorsunuz. Galatasaray taraftarının zamanında Lucescu'yu dahi eleştirmesinin ana sebeplerinden birisi de buydu. Ben olaya sırf bu gözle baktığımda Ronaldinho'yu istiyorum. Gerçekten çıplak gözle son 10 yılın en önemli oyuncusunu TT Arena'da izlemek istiyorum. Bu hazzı bana ne master card sağlar ne de herhangi bir takıma karşı alınan kuru bir galibiyet. Elbette takımın dengesi, takım olma olgusu, ekonomisi bu işin diğer gerçekleri ama şunu belirtmek istiyorum taraftar olarak bizi asıl ilgilendiren futbolun bize verdiği bu haz. Mantıklı bir taraftar olarak son dediklerimi elbette düşünürüm, yazarım çizerim ama bu taraftarın işi değil. Taraftar iç güdülerin duyguların temsilcisidir ve o tribünde futbolu izlerken tarif edilmez bir biçimde keyif almak ister, en iyisini görmek ister. Bütçemizi, ülke futbolunun kalitesini düşündüğümüzde Ronaldinho'yadan daha büyük getirebileceğimiz bir yıldız malesef yok.

Maliyeti yüzünden, takımın dengesinin bozulması olasılığı yüzünden evet korkuyorum çünkü kazanmak çok güzel birşey. Bu tatmin duygusunu kaybetmek istemiyorum ama Ronaldinho söz konusu olunca bu kişi bu işin ustası belki aktif futbolun içinde olan efsanesi. Onu sahada canlı canlı izlemek apayrı bir lezzet, haz olacaktır. Karar vermek çok zor ama Ronaldinho'yu sahada görmek daha çok ağır basıyor gibi... Sanki bu riske değer gibi. Hele Ronaldinho ile de takımın dengesi bozulmaz, kazanan bir takım olursak iyice tadından yenmez olur.

sen örümcek adamsan ben de süperman'im renktaş, ona göre yani.

rüya gibi bir isim. ama sistemin neresine konacak nasıl oynayacağız onu bilemem

neticede bir alex değil ama olur yani her türlü

Geri
Üst Alt