Cevap: Ronaldinho'dan Galatasaray'a Cevap Geldi

Ronaldinho'nun patlaması olayı nedir ya. :asd:

Ronaldinho zaten yeterince kendini ispatlamış birisi.Patlarsa Shaqiri patlar elde.R10 değil.

Sana fenerli demekmi ulan rüyamda görsem hayra yormam mevzu o değil olum tamam sen istemiyor olabilirsin R10 u ama emin ol istemeyenden çok daha fazla isteyeni var. O adam için o kapılarda kuyruk olacak olanlar var. Kulübü zarara sokma derdinde değiliz elbette. İnanıyorumki getirisi götürüsünden fazla olur. Zamanında Hagiye yaptıklarını siz yapmayın bari ;)

Bana Fenerli demek dedim mi lan. Okuduğunu anlayamayan Mahir. Ronaldinho ile Hagi aynı cümlede kullanılmaz.

Bir de böyle bir söylem var, Ronaldinho ikinci Hagi olur. Nah olur. İstediği paradan belli ne olacağı

Ronaldinho kaza ile gelirse Türkiyede tek takım in olur Avrupadada bu modayı takip eden bir sürü hayranın olur kardeş. ;)

Hadi inşallah :D

Ronaldinho artislik yapmasın kiralık gelsin işte herkesin gönlü olsun

Ronaldinho'nun patlaması olayı nedir ya. :asd:

Ronaldinho zaten yeterince kendini ispatlamış birisi.Patlarsa Shaqiri patlar elde.R10 değil.

Şakiri patlamaz. Roni patlar. Roniden belirlenmiş beklentilerin vardır. Sen dedin zaten yaptıkları ortada. Burada yapmazsa patlamıştır. Şakiri için belirlenmiş bir beklentin yok. Çünkü bilmiyorsun, hayal kırıklığı yaşayacak bir durumun yok. Roni başarmazsa sen patlamışsındır.

Sana fenerli demekmi ulan rüyamda görsem hayra yormam mevzu o değil olum tamam sen istemiyor olabilirsin R10 u ama emin ol istemeyenden çok daha fazla isteyeni var. O adam için o kapılarda kuyruk olacak olanlar var. Kulübü zarara sokma derdinde değiliz elbette. İnanıyorumki getirisi götürüsünden fazla olur. Zamanında Hagiye yaptıklarını siz yapmayın bari ;)

Yanılıyorsun.

Twitter'da,face'de,forumlarda,webaslan'da vs yapılan tüm anketlerde shaqiri'yi isteyenlerin sayısı roniden fazla.bu da demek oluyor ki shaqiri nin getirisi ekonomik olarak roni den fazla olacak.ayrıca shaqiri oynamaya aç bir futbolcu olduğu için roni gibi her maç yatmayacak ve bize roni getireceği sportif başarıdan daha fazlasını getirecek.üstelik roniyi ilerde satma imkanımız da yok shaqiri yi çok rahat satarız.

Şakiri patlamaz. Roni patlar. Roniden belirlenmiş beklentilerin vardır. Sen dedin zaten yaptıkları ortada. Burada yapmazsa patlamıştır. Şakiri için belirlenmiş bir beklentin yok. Çünkü bilmiyorsun, hayal kırıklığı yaşayacak bir durumun yok. Roni başarmazsa sen patlamışsındır.

Öyle bir ihtimal yok ben de onu diyorum.Ronaldinho bu.

Shaqiri'yi burda çoğu kişi izlemeden yorum yapıyor.Shaqiri Arda kadar bile iyi değil şu an.

Kimse kendine züğürt tesellisi vermesin kardeşim. R10 dan bahsediyoruz Karpatların Maradonası değil, Dünyanın Ronaldinhosundan. Haginin yeri ayrı tabiki ama bizde ayrı ;) Roni gelirse sen maçlarada gelmezsin la artık :) Sizi fenerli sanmakla size fenerli demek arasındaki farkıda anlamadım :asd:

Bana Fenerli demek dedim mi lan. Okuduğunu anlayamayan Mahir. Ronaldinho ile Hagi aynı cümlede kullanılmaz.

Bir de böyle bir söylem var, Ronaldinho ikinci Hagi olur. Nah olur. İstediği paradan belli ne olacağı

Tamam Hasanım sen öyle diyorsan öyledir. Şakiri Roniden fazla istiyoruz ilemi. Wallah şaştım.

Yanılıyorsun.

Twitter'da,face'de,forumlarda,webaslan'da vs yapılan tüm anketlerde shaqiri'yi isteyenlerin sayısı roniden fazla.bu da demek oluyor ki shaqiri nin getirisi ekonomik olarak roni den fazla olacak.ayrıca shaqiri oynamaya aç bir futbolcu olduğu için roni gibi her maç yatmayacak ve bize roni getireceği sportif başarıdan daha fazlasını getirecek.üstelik roniyi ilerde satma imkanımız da yok shaqiri yi çok rahat satarız.

Ronaldinho'dan bahsediyorsun.Evet öyle bir ihtimal yok.

Gelirse seneye Avrupa'da CR7 ve Messi'ye yetenek dersi verir geçer.

Kimse kendine züğürt tesellisi vermesin kardeşim. R10 dan bahsediyoruz Karpatların Maradonası değil, Dünyanın Ronaldinhosundan. Haginin yeri ayrı tabiki ama bizde ayrı ;) Roni gelirse sen maçlarada gelmezsin la artık :) Sizi fenerli sanmakla size fenerli demek arasındaki farkıda anlamadım :asd:

Lan olum bizi ne bizi Fener'li sandın dedim, ne de bize Fener'li diyosun dedim. Fener'lilere saldırdığın gibi saldırıyosun dedim. Özne sensin ben değil.;)

Züğürt tesellisi yapan sensin olum. Roni'nin buraya ne diye gelmek istediği belli. Hagi Kral olmak için geldi ve oldu. Roni ne için geliyor. Bırakın bu ayakları hacı adamın niyeti belli. Roni gelirse sen maçlara da gelmezsin geyiğini, geldiğim zaman sana sorarım :) Elimde Bayrak ve sopası olacak ama :asd:

Bu konunun tartışılacak bi yanı bile kalmadı, başkan açık açık bittiğini söyledi zaten..

Abi sacmalamayın ne ronisi herif yatmaya geliyor işte.

Bu takımda huzur felan koymaz bu herif.

:)

Rıza abi gerçekten isteyerek diyorum sizin istediğiniz Shaqiri gelirse umarım beni yanıltır ve acayip ilerleme kaydeder Galatasaray'da.

Burada hepimiz Galatasaray'ın menfaatini düşünerek farklı görüşleri paylaşıyoruz.

Ben Shaqiri'nin çok ilerleme kaydedemeyeciğini düşündüğüm ve 13 milyon € etmeyeceğini düşündüğüm için karşı çıkıyorum ve Ronaldinho'nun bize çok yarar sağlayacağını düşündüğüm için.

Bakın anlamıyorsunuz ben karşı değilim bu adama. Sonuçta Roni yani gelir üst üste 10 tane hattrick yapabilir bu yetenek var yani. Konu o değil.

Roni'ye 25M vereceğimize bakın neler yapabiliriz.

Şakiri 10M + 2M yıllık versek. 3 yıllık anlaşma = 16M

Matias Suarez 15M + 2M yıllık = 21M

Toplam = 37M Euro

3 sene sonunda Şakiriyi kötü oynasa bile en az 8'e satarmısın

3 sene sonunda Şuarez kötü oynasa bile en az 8'e satarmısın

İkisine de hayır diyen yoktur heralde

37M maliyetleri -- 16M gelirleri

21M Euro eder ve iki tane adam almış olursun.

Gelirse çok tartışılır yaptıkları bir dk rahat bırakmaz gazeteciler Fener Medyası yiyip bitirir adamı

Bakın anlamıyorsunuz ben karşı değilim bu adama. Sonuçta Roni yani gelir üst üste 10 tane hattrick yapabilir bu yetenek var yani. Konu o değil.

Roni'ye 25M vereceğimize bakın neler yapabiliriz.

Şakiri 10M + 2M yıllık versek. 3 yıllık anlaşma = 16M

Matias Suarez 15M + 2M yıllık = 21M

Toplam = 37M Euro

3 sene sonunda Şakiriyi kötü oynasa bile en az 8'e satarmısın

3 sene sonunda Şuarez kötü oynasa bile en az 8'e satarmısın

İkisine de hayır diyen yoktur heralde

37M maliyetleri -- 16M gelirleri

21M Euro eder ve iki tane adam almış olursun.

Ve bu adamlarla ŞL de yarı final oynarsın. Roni ile de oynarsın ama Roni ŞL çeyrek finalinden sonraki hafta Eses deplasmanına gitmeyebilir.

Şakiri ve Suarez için bunu diyemezsiniz. Terim Şakiri ve Suarez'e laf söyleyebilir ama Terim Roni'ye laf söyler ve Roni Terim'i terslerse her şey yani 25M Euro orada bitiverir, çöpe gider.

Ronaldinho'yu isteyenlerde,Shaqiri'yi isteyenlerde ''Uefa'ya mail gönderiyoruz'' konusu ilgi göstermeli.Çünkü transfer Uefa'nın TFF'yle anlaşmamasına bağlı.

Geri
Üst Alt