Ronaldinho'dan Derbi Yorumu: ''Galatasaray 2-1 kazanacaktır''

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
655d4eb9722b1e635d7d21ef4f4aa0b8.gif

Ah be su adamin 1 yil bile olsa bizde oynamasini cok istiyordum eskiden.

Ronaldinho Ronaldinho! Our all preparetions done for the match? :D

Sanki ligi takip ediyorsun da skor veriyorsun hıyar..

20 lira 2-1 skor oynayacağım.. yatsın o zaman görüşürüz

Gelecektin 30'unda kral gibi olacaktın 5 sene.​

Gel belhanda nın yerine sen oyna, 10 dakika bile yeter biz çünkü Full 90 dakika karşı takıma asist yapan bir 10 numaramiz var

Şuan bile gelse Belhanda malından daha fazla katkı vereceği şüphesizdir.

Sneijder veya Drogba dan biri yerine Ronaldinho gelmiş olsa?

Isin enteresan tarafi Sneijder bize gelsin diye dilek tutmustum zamaninda. 2011 de Almanya da Galatasaray-Inter hazirlik maci vardi Terim'in döndügü sezon. Alman bir arkadasimla o maca gitmistim hem tek gitmeyeyim diye hem de cocuk cok merak ediyordu Türk taraftarlari falan, orada mac öncesi oyuncular isinirken demistim cocuga Sneijder keske bir gün bizde oynasa diye. Cocuk da o an kahkaha atarak gülmüstü, belki 35 yasinda falan gelir demisti. Hakliydi ben bile dedigime inanmiyordum.

Sonra sadece 1,5 sene sonra Sneijder 2013 yilinin basinda bize geldi ve kahkaha atip dalga gecen cocuk bana ilk mesaj atan kisiydi Sneijder dedikodulari ciktiginda. Sneijder transferinden sonra Galatasaray tarafari oldu arkadasim ve benimle maclari takip etti Schalke maclarini falan beraber izlemistik.

Drogba icin de insallah bir gün bize gelir diye ümit besliyordum ama onun böyle sahsahli bir hikayesi yok arkasinda. Bir de Henry hayrani oldugum icin onun bize gelmesini cok isterdim cocukken, Uefa finalinde hayrani oldugum adam Taffarrel'in o manyak kurtaris yaptigi topu gol yapsaydi herhalde hayata küserdim o cocuk yasimda. Düsünsene hayrani oldugun adam senin hayallerini yikiyor senin takimina gol atarak.

Şu cepte reklamı yüzünden kendisi biraz antipatik oldu

Her dizi sitesinde reklamı var anasını satayım

Hayırdır Ronaldinho Aspor'da falan yorumculuğa mı başladı?

Geri
Üst Alt