Ronaldinho'dan Derbi Yorumu: ''Galatasaray 2-1 kazanacaktır''

Sneijder veya Drogba dan biri yerine Ronaldinho gelmiş olsa?

Isin enteresan tarafi Sneijder bize gelsin diye dilek tutmustum zamaninda. 2011 de Almanya da Galatasaray-Inter hazirlik maci vardi Terim'in döndügü sezon. Alman bir arkadasimla o maca gitmistim hem tek gitmeyeyim diye hem de cocuk cok merak ediyordu Türk taraftarlari falan, orada mac öncesi oyuncular isinirken demistim cocuga Sneijder keske bir gün bizde oynasa diye. Cocuk da o an kahkaha atarak gülmüstü, belki 35 yasinda falan gelir demisti. Hakliydi ben bile dedigime inanmiyordum.

Sonra sadece 1,5 sene sonra Sneijder 2013 yilinin basinda bize geldi ve kahkaha atip dalga gecen cocuk bana ilk mesaj atan kisiydi Sneijder dedikodulari ciktiginda. Sneijder transferinden sonra Galatasaray tarafari oldu arkadasim ve benimle maclari takip etti Schalke maclarini falan beraber izlemistik.

Drogba icin de insallah bir gün bize gelir diye ümit besliyordum ama onun böyle sahsahli bir hikayesi yok arkasinda. Bir de Henry hayrani oldugum icin onun bize gelmesini cok isterdim cocukken, Uefa finalinde hayrani oldugum adam Taffarrel'in o manyak kurtaris yaptigi topu gol yapsaydi herhalde hayata küserdim o cocuk yasimda. Düsünsene hayrani oldugun adam senin hayallerini yikiyor senin takimina gol atarak.
Daha önce de yazmıştım Sneijder ve Drogbayı çıplak gözlerle Galatasaray forması altında izleyebildiğim için kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum. Drogbanın transferi açıklandığındaki sevincimi ve şaşkınlığımı dün gibi hatırlıyorum. Ama ikisinin yerine de Ronaldinhonun gelmesini tercih ederdim büyük ihtimal adama karşı acayip bi hayranlığım var aynı şekilde Ibrahimovici de bir o kadar isterdim. Sneijder hikayen çok iyiymiş bu arada :D

Daha önce de yazmıştım Sneijder ve Drogbayı çıplak gözlerle Galatasaray forması altında izleyebildiğim için kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum. Drogbanın transferi açıklandığındaki sevincimi ve şaşkınlığımı dün gibi hatırlıyorum. Ama ikisinin yerine de Ronaldinhonun gelmesini tercih ederdim büyük ihtimal adama karşı acayip bi hayranlığım var aynı şekilde Ibrahimovici de bir o kadar isterdim. Sneijder hikayen çok iyiymiş bu arada :D

Ben yurt disinda yasadigim icin simdiye kadar sadece bir kere Arena ya gelme firsati yakaladim. Ben de ikisini canli izleyebildim Allaha sükür ama Sneijder sakatlanip cikmisti daha ilk yarida ona doyamadim maalesef. Sonbahar da Sneijder'in Milli Takima veda maci var Hollanda da oraya gitmeyi düsünüyorum #10 Sneijder Galatasaray formami giyip. Gitmek nasip olursa o gün fotograf atarim foruma stad dan :)

Ben Sneijdere daha cok sevinmistim Drogba ya göre. Daha 28 yasinda adami Türkiye ye getirmeyi basardik sonucta, muazzam birseydi gercekten. Ronaldinho yu ben de isterdim ama Sneijder ve Drogba da bayagi sevindirdi bizi degil mi yani :) Dedigin gibi keske Ibrahimovici de görebileydik. Bunlar klas adamlar, yaslari kac olursa olsun insan takiminin formasini giyerken görmek ister böyle özel oyunculari.

Bakalim önümüzdeki senelerde hangi oyuncular alabilecegiz Drogba Sneijder gibi.

Ronaldinho___Belhanda
__________ST

Ne güzel olurdu be

Geri
Üst Alt