rose bertram

129977-22870.jpg

Selam beyler nasılsınız bakalım bugünde konuyu zirvelere taşıyorum hayırlı olsun.

Uppudullah

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni unuttuk sanma Yenge.
Nereye gidersek, kalbimizde taşıyoruz seni.

Rose-Bertram-15.gif

Nobetteyim duşyeri yok uplamayin konuyu lütfen

sent by note ????

Yengem için bu hafta antep maçında feneri destekleme kararı aldım.

Haha ??

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir ispanyol filmi vardı adını unuttum, tövbe estf o aklıma geldi ������

Bu Ispanyollarin garip garip filmleri var herhalde.

Lise'de bizim Ispanyolca ögretmeni (bu arada manyak kadinin tekiydi) degisik bir film izletmisti. Filmde Liseli bir cocuk baska bir cocuga el atiyordu yardimci oluyordu. 2 saatlik filmin sadece o kismini göstermisti bize 10 dakika :D Niyetini hala cözemedim ögretmenin bize niye sadece o sahneyi gösterdi.

Bu Ispanyollarin garip garip filmleri var herhalde.

Lise'de bizim Ispanyolca ögretmeni (bu arada manyak kadinin tekiydi) degisik bir film izletmisti. Filmde Liseli bir cocuk baska bir cocuga el atiyordu yardimci oluyordu. 2 saatlik filmin sadece o kismini göstermisti bize 10 dakika :D Niyetini hala cözemedim ögretmenin bize niye sadece o sahneyi gösterdi.

İspanyollar ateşli insanlardır hayirdir inşallah morgda.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cesede saplıyorlardı sonra kadın diriliyordu, son derece rezil bir korku filmiydi. Şimdi sen söyle Danyal hayır mıymış? :D

Cesede saplıyorlardı sonra kadın diriliyordu, son derece rezil bir korku filmiydi. Şimdi sen söyle Danyal hayır mıymış? :D

Fantaziye bak :asd: Film stüdyosu böyle bir senaryoya nasil onay veriyor saskinim acikcasi :D

Bizim filmde erkek erkege egleniyorlardi "sadece".

Geri
Üst Alt