- 3 Temmuz 2012
- 139.069
- 87.643
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morg?Nobetteyim duşyeri yok uplamayin konuyu lütfen
sent by note ????
Morga mi ineyim Fatih ne ilginç fantezilerin var .Gerek kalmadı zaten 1 kilo şap yemiş gibi oldum bu mesajinlaMorg?
Su yokmu orda
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Morg?
Su yokmu orda
Bir ispanyol filmi vardı adını unuttum, tövbe estf o aklıma geldi ??????Morg?
Su yokmu orda
Bir ispanyol filmi vardı adını unuttum, tövbe estf o aklıma geldi ������
İspanyollar ateşli insanlardır hayirdir inşallah morgda.Bir ispanyol filmi vardı adını unuttum, tövbe estf o aklıma geldi ?
Bu Ispanyollarin garip garip filmleri var herhalde.
Lise'de bizim Ispanyolca ögretmeni (bu arada manyak kadinin tekiydi) degisik bir film izletmisti. Filmde Liseli bir cocuk baska bir cocuga el atiyordu yardimci oluyordu. 2 saatlik filmin sadece o kismini göstermisti bize 10 dakikaNiyetini hala cözemedim ögretmenin bize niye sadece o sahneyi gösterdi.
İspanyollar ateşli insanlardır hayirdir inşallah morgda.
Pek değilmiş ?Cesede saplıyorlardı sonra kadın diriliyordu, son derece rezil bir korku filmiydi. Şimdi sen söyle Danyal hayır mıymış?![]()
Cesede saplıyorlardı sonra kadın diriliyordu, son derece rezil bir korku filmiydi. Şimdi sen söyle Danyal hayır mıymış?![]()
Film stüdyosu böyle bir senaryoya nasil onay veriyor saskinim acikcasi Allahım sana şükürler olsun, bir an acaba dedim google a girip aşırı şişman kadın a.. gösder.com yazan çok sevdiğimiz kardeşimiz Fatih mi...Pek değilmiş ������
İsim vermesek abi ??Allahım sana şükürler olsun, bir an acaba dedim google a girip aşırı şişman kadın a.. gösder.com yazan çok sevdiğimiz kardeşimiz Fatih mi...![]()
Bir ispanyol filmi vardı adını unuttum, tövbe estf o aklıma geldi ������