rose bertram

Derya hanım diyeceksin!
Rose yabancı sınırı olan ligde ok, ama sınır kalktı, ne ilikler ne kemikler var artık..
Vizyonumuz da misyonumuz da 1. sıraya koymuyor kendilerini.
Hazır bir yabancı yerine Türk diyor Üzeyir.

Hayırdır Hamza ile bir akrabalık mı var?
Üzeyir Hamzaoğlu

Oglum mal misiniz iyice seyini cikarttiniz.

şu anda 22 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (14 kayıtlı ve 8 misafir)

nöbet kapaninca en cok tutan konu buldu sizcede sabitlemenin vakti gelmedimi dosdlar

Bu konuya en çok emek veren benim lojistik destek sağladım herkese geceleri nöbet tutum sizin için burda , hakkım olanı istiyorum .
TAG !

Yok bizde hamzator gibi yerli yabancı ayrımı yok, misal eryona nın bitiriciliği rose dan daha iyidir gözümde..
Suç sende de değil
Herkes o pırlanta yı göremez. Porto Scout ekipindeyim, kendime güveniyorum.

Türk Ligi ile yetinen için, Derya da Neymar gibi gelir.

Güneşin başa vurma tehlikeleri yamana atılacak durum değil.
Lütfen en azından capka takın da gezin ortalıkta . Vallahi güm gidersiniz :(

Güzel interview gereken değeri almadı, ona yandım.

Suç sende de değil
Herkes o pırlanta yı göremez. Porto Scout ekipindeyim, kendime güveniyorum.

Türk Ligi ile yetinen için, Derya da Neymar gibi gelir.

Görüşleri dikkate alınmayan büyük takım scoutu gibiyim. Bilindik, herkesin listesinde olanları takip etmiyorum, cevher bulup çıkarmak işimiz, her zaman yıldız değil görev adamı olması ön planda bizim için.. Her neyse bu şarkı sana armağanım olsun..

Guns N' Roses - November Rain - YouTube

şu anda 22 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (14 kayıtlı ve 8 misafir)

nöbet kapaninca en cok tutan konu buldu sizcede sabitlemenin vakti gelmedimi dosdlar

Bu kimmiş, neyin nesiymiş diye girip bakan olabilir. Zaten çoğunlukla üst sırada 2-3 gündür. Herkesi zan altında bırakmayalım

Ben bu hatunu daha önceden taniyordum .1-2 senedir felan :))) Van der Wiel'in sevgilisi oldugunu bilmiyordum.
Fena kadin yav .Van der Wiel cok sansli

48.gif

Bir Gif de benden :)

3 gün mapus yatma sürecimde beni hayata bağlayan konu burası olmuştu bu postuda şuraya biyere kondurayım paylaşımlara devam edelim arkadaşlar :)

Bu karı varken, Wiel iyi futbol oynuyor yine büyük başarı gerçekten.Ben bunla evli olsam, sahada yorgunluktan bayılırdım.:asd22:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt