Rosicky, Ocak’ta Aslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rosicky, Ocak’ta Aslan

elano etkisi yapmasından iyidir be mubarek adam

renkdas oylede, bize kariyerine bitirmeye gelen topcu gelmesin.. savunmaya eyvallaha ama fark yaratacak oyuncu.. forvet arkasi felan oyle oyuncu olmamali.. cunku ondan medet umuyorsun sonra adam takimi takmiyor bile..

Kuyt teknik olarak zayif ama bizim takima uyum olarak.. 10 numara adam 90dk sesini cikarmadan kosan bi futbolcu.. onun disinda Feyenoorda forvet oynadiginda, 20 golun uzerinde atmisti.. yani forvetede koyabilirsin rahatlikla.. bence denenmeli.. muthis olur..

kuyt veya berbattan birisi gelsin

eğer adaylar bunlarsa

Niang adı beni iyice soğuttu.Ama Kuyt'la gerçekten ilgileniyorsak doğru yolu bulabiliriz demektir.

Kuyt u bırakmazlar bıraksalarda bize gelmez. Türkiyede ne işi var adamın? Kazayla gelirse yardırır :D

Kuyt gelsin evde takla ataım en sevdiğim 5 oyuncu arasında tam bir hırs ve azim abidesi.Elmander'in daha atletik ve kanat oynayan versiyonu.

kuyt veya berbattan birisi gelsin

eğer adaylar bunlarsa

Şu an bunlar Melih forvet adaylarımız... Daha en az 2 ay var transfer dönemine... Niang, Pavlucenko anlaşıldı... Berbatov ve Kuyt ile görüşülüyor... Bunlara Amauri'de ekleyebiliriz... Son anlarda yeni gelişme olmazsa adaylar bunlar.. Olursa bilirsem yazarım... Orta saha için Rosicky tamam ama dediğim gibi son anda bir değişiklik olmazsa.. Arsahavin, Krasiç orta saha için diğer adaylar...

krasic veya arshavin olsa muthıs olur

Şu an bunlar Melih forvet adaylarımız... Daha en az 2 ay var transfer dönemine... Niang, Pavlucenko anlaşıldı... Berbatov ve Kuyt ile görüşülüyor... Bunlara Amauri'de ekleyebiliriz... Son anlarda yeni gelişme olmazsa adaylar bunlar.. Olursa bilirsem yazarım... Orta saha için Rosicky tamam ama dediğim gibi son anda bir değişiklik olmazsa.. Arsahavin, Krasiç orta saha için diğer adaylar...

Türk yokmu Reis? Bıktım yabancı oyuncu transfer haberlerinden.Sen bize Türklerden gelen haberleri ver.Mesela Hamit,Gökhan,Mehmet Ekici den haber ver:)

Adaylara baktigim zaman cikan bir nokta var. ( Eger adaylar bunlarsa tabi)

Dogru dürüst bir sistemimizin ve oyun planimizin olmadigidir. Cesitli mevkilerin adamlari bunlar.

Ha 2ser 2ser alinacaksa ayri konu.

Türk yokmu Reis? Bıktım yabancı oyuncu transfer haberlerinden.Sen bize Türklerden gelen haberleri ver.Mesela Hamit,Gökhan,Mehmet Ekici den haber ver:)

Halil, Türk olarak yüksek ihtimalli Alper ve Olcan diyebiliriz... Ayrıca Serdar Aziz, Yiğit Gökoğlan, Hasan Ali Kaldırım, Kemal Tökak ve gürbetçi gençlerle temas halindeyiz Jem Karacan gibi... Hamit zaten her zaman gündemimizde yeterki gelmek istesin Ft ona gerekeni söyledi... Gökhan Töre için girişim var ama bir gelişme yok...

Alper, Yiğit Gökoğlan, Hasan Ali Kaldırım, Kemal Tokak ağzından bal damlıyor Çağatay ;)

Halil, Türk olarak yüksek ihtimalli Alper ve Olcan diyebiliriz... Ayrıca Serdar Aziz, Yiğit Gökoğlan, Hasan Ali Kaldırım, Kemal Tökak ve gürbetçi gençlerle temas halindeyiz Jem Karacan gibi... Hamit zaten her zaman gündemimizde yeterki gelmek istesin Ft ona gerekeni söyledi... Gökhan Töre için girişim var ama bir gelişme yok...

Riera'yı eleştirenler, Rosicky ve Reyes'in ne annesini, ne kız kardeşini bırakırlar. Bu kadar net söylüyorum bunu. Rosicky ve Reyes'i sadece PS2/3, PC oyunlarından tanıyanlar ''gelsin zaaaaxD'' fln demezlerse sevinirim. Ya da diyin banane, ama sonra küfür ederseniz bende ederim.

alper cidden . atışı olur

gelecekte milli takımın falan bankosu olur bu young kardeşimiz

Riera'yı eleştirenler, Rosicky ve Reyes'in ne annesini, ne kız kardeşini bırakırlar. Bu kadar net söylüyorum bunu. Rosicky ve Reyes'i sadece PS2/3, PC oyunlarından tanıyanlar ''gelsin zaaaaxD'' fln demezlerse sevinirim. Ya da diyin banane, ama sonra küfür ederseniz bende ederim.

Reyes için haklısın ama Rosicky iyi bir oyuncu Emre.Belki sakatlığı yüzünden söylüyorsun ama Rosicky yeterince oynarsa eğer muhakkak faydalı olur.Ben uyum sorunu yaşayacağını da sanmam.Rosicky gerçekten kaliteli bir adam.Gönül ister ki Rosicky'nin genç modeli Honda'yı alalım ama nerede onu alacak yönetim...

Ne yalan söyleyeyim en çok istediğim elemandır kendisi, birde sezon başında Muhammet Demir vardı Antepe kaptırdık U-19 da yardırıyor çocuk hoş bizide boş geçmedi. Antep bırakmaz keratayı. Ayrıca saydığın diğer yerli isimler gelsin yabancı transferinede gerek kalmaz.

Mahir, durum bu ama peşindeyiz diye aldık sayılmaz... Ama Alperde ciddi yol kat edildi...

Reis Gökhan,Hamit,Alper,Serdar Aziz gelsin seni like boğacam:D

Rosicky konusunda söylediklerine katılıyorum. Honda içinse Japonyada prim yapmamızı sağlar. Avrupanın büyük takımlar bile Asya pazarının dikkatini çekmeye çalışıyor. Sırf uzak doğulular izleyebilsin diye Real, Barca gibi takımlar tıpkı Premier lig gibi maçların gündüz oynanmasını istiyorlarmış.

Reyes için haklısın ama Rosicky iyi bir oyuncu Emre.Belki sakatlığı yüzünden söylüyorsun ama Rosicky yeterince oynarsa eğer muhakkak faydalı olur.Ben uyum sorunu yaşayacağını da sanmam.Rosicky gerçekten kaliteli bir adam.Gönül ister ki Rosicky'nin genç modeli Honda'yı alalım ama nerede onu alacak yönetim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt