Rosicky ve Arshavin’i mi İstedik?

Cevap: Bitmeyen Arshavin Aşkı!

bir forum uyesi bana cevap vermis(tff stayla) para almadan mi oynasin fm boyz demis. ulan para alsin da gidipte adama 5 milyon verirsen 1-2 sene sonra uefa kupalarina NAH katilirsin.(zaten uefa tekmeyi vuracakta) biz bunlari dusunuyoruz. ayrica yasli EVET. bi sorun mu var? ben olsam kerim frei tercih ederim. adel taarabt terchim ederim.(lafin gelisi)

ayrica son maclarini izle. net b.k gibi oynuyor.

aslında sezon başı en çok istediğim adam dı,podolski den bile çok istemiştim gelmesini,ama bu sene inanılmaz kötü oynuyor,belki de arsenal den sıkıldı artık hak ettiği değerin verilmediğini düşünüyor bence,zira arsenal e ilk gittiği sene süper oynuyordu,ben herşeye rağmen arshavin i isterim,olmazsa shaqiri de olur olmazsa amrabat da olur bunlardan birisi yanına bide gökhan töre olursa süper olurda bence bu isimlerin hi,ç birini almayız,arshavin gelmek istemez diğerleride yüksek bonservis(shaqiri)takım sorunu(amrabat),avrupa da oynama isteği(töre)gibi nedenlerle gelmezler bence,bence kimseyi almayalım bunlar olmayacaksa da,adam almış olmak için almayalım bence,koyalım merthan ı kazım ın yedeğine,sola da riera çolak değişmeli,bunlardan daha iyilerini alamıyorsak bence hiç kasmayalım,ne olacağı belli olmayan adamlar alacağıma paramız cebimizde kalsın daha iyi sanırım,zira bu ismi geçenlerin hiç birisinin olabilitesi yok bence

Cevap: Aslan'ın Bitmeyen Aşkı Arshavin!

kewell muhabbetine döner.

1 sene oynar ondan sonra fıs.

Sonra milyon dolarlar kazanır, ama tribündeki zavallılar aç gezer ama 1 sene oynadı ya hemen i love you deriz.

ulan bende gidiyim bir şirkette bir sene varımı yoğumu koyayım çalışayım, ondan sonra 3 sene yatıyım hastalanıyım bana bir tane adam 5 kuruş vermez.

Ne kadar cahil cüheyla bir toplumuz ya.

Askere gitmeden önce diyordum ki arkadaş bu ülke bu kadar salak olamaz.

Askere gittikten sonra anladım ki Aziz Nesin az demiş. En az %90'ı s.alk bü ülkenin

Kendi insanını bu kadar hor gören bir ülke daha görmedim ben.

Sanki Yabancı kurtaracak seni.

Atatürk dahi demiş " beni TÜrk hekimlerine emanet edin" diye.

Sen git hala arshavini almaya bak, Alper için 5 milyon çok de.

Bu arada kimse bana Melo , Eboue örneklerini vermesin.

Melo alınırken kumar oynandı. Ki daha söylüyorum, bu takım iyiyken melo iyi, kötüyken tüm takımı agresifliği ile bitirir.

Eboue desen son 4-5 maçtır hava buldu.

Riera zaten fos çıktı.

Selçuk ile zaten Adnan Polat yönetimi anlaştı ve bonservis verilmedi. Elmander ile de aynen. Bunlar mı başarı? 2 taş attın bir tanesi kumar , tuttu. Bu mu başarı?

Muslera'nın gelmesine sebep basiretsiz Lazio yönetimi. Basiretli olsalardı Cana'nı almazlardı.

Yani şimdi bir Eboue ve bir Muslera transferini yapmış yönetim çook başarılı öyle mi?

Arkadaş yönetim değil, Fatih Terim başarılı.

5 tane adam konuşuyor kulüpte

1- Fatih Terim

2- Ünal Aysal

3- Adnan Öztürk

4-Aburrahim Albayrak

5- Ali Dürüst (!)

5 i de farklı şey söylüyor.

Bu ne be.

Nesi başarılı bu yönetimin?

Alınan bütün transferleri Fatih Terim adam etmeseydi gerçek yönetimin yüzünü görürdünüz.

Milyon eurolar verilmeye razı olunan Reyesi getirmek için her türlü fedakarlığı yapıyorsun. Ama iş yerli oyunculara gelince yok bonservisi fazla yok değmez.

Neyi değmez ya? Senin hocan adamı istemiş. Eğer bu adam reyes'i istemeyip bu adamı istiyorsa gidip alacaksın. Yok öyle fazla bu para demek.

Televizyonlarda ahkam kesmeyi biliyorsun, Fatih hoca istesin yeter ki diye.

Ne oldu?

Memlekette adam gibi olan tüm futbolcular diğer takımlara gitti.

Bir de bencilin teki amrabat muhabbetine kulübü zora sokuyorsunuz. YOk telefon ettik , yok konuştuk. O kadar kurumsallıktan bahsedeceklerine yazılı profösyonel kulüpler arası mutabakat vardır.

Bu işler sözle olmaz.

Sonra herkes çıkmış aman başkan canım başkan!

Başkana gelene kadar 4-5 tane ağız var bu kulüpte! Neyi başarılı bu yönetimin?

Ne yapacağını bilmediğin bir melo, kazım, riera, transfer sezonuna yaklaşınca 2 maç oynayan baros, avrupaya gidememize sebep takımı protesto eden hakan balta, elinde sigarası dolaşan ayhan.

Bu mu kurumsallık? Bu mu iyi yöneticilik?

Önce şu takımı düzeltin, bir tarafı delik pantolonla dolaşmaya benziyor kazım baros hakan balta ile oynamak.

Önden güzel gözüküyor ama arkada k.ç tarafı delik...

Bu ibetlik yorum her sayfada olmalı . Herkes bunu görmeli . [Suyun altında fazla kalmışsın sen reyiz]

bir forum uyesi bana cevap vermis(tff stayla) para almadan mi oynasin fm boyz demis. ulan para alsin da gidipte adama 5 milyon verirsen 1-2 sene sonra uefa kupalarina NAH katilirsin.(zaten uefa tekmeyi vuracakta) biz bunlari dusunuyoruz. ayrica yasli EVET. bi sorun mu var? ben olsam kerim frei tercih ederim. adel taarabt terchim ederim.(lafin gelisi)

ayrica son maclarini izle. net b.k gibi oynuyor.

gidipte adama 5 milyon verirsen 1-2 sene sonra uefa kupalarina NAH katilirsin. [Alper'e verelim diyorsun yani o 5 milyonu,Ya da Taarabt'a verelim.]

ayrica yasli EVET. bi sorun mu var? [kardes her aldığın futbolcu 20lik çıtır olacak diye bir el kaide mi var ? 3-4 sene rahat oynar Arşo , yeter ki karakteri düzgün olsun [Ryan Giggs 39 yaşında , 1 sene daha sözleşme uzatıyor ManU,Henry'i kiralıyor Arsenal], yaş sorun değil]

ben olsam kerim frei tercih ederim. adel taarabt terchim ederim.[Bahsettiğin adamların bonservisi muhtemelen Arshavin kadar + yıllık ücretleri de Arshavin'e yakın olacaktır , o zaman bu adamlar genç diye yueyfı tekme atmaz mı bize reis ?]

son maclarini izle. net b.k gibi oynuyor.[Arshavin 1 yıldır formsuzmuş , oynamıyormuş da , Taarabt EPL'i domine ediyor değil mi şu an reis ?]

Özet : Anhzi Machakalakalaka

Arshavin neye göre kötü futbolcu anlamadım.Tamam bu sezon düşüşte kabul ediyorum.Düşüşte olmasa nasil alacaksın arshavini zaten.

gidipte adama 5 milyon verirsen 1-2 sene sonra uefa kupalarina NAH katilirsin. [Alper'e verelim diyorsun yani o 5 milyonu,Ya da Taarabt'a verelim.]

ayrica yasli EVET. bi sorun mu var? [kardes her aldığın futbolcu 20lik çıtır olacak diye bir el kaide mi var ? 3-4 sene rahat oynar Arşo , yeter ki karakteri düzgün olsun [Ryan Giggs 39 yaşında , 1 sene daha sözleşme uzatıyor ManU,Henry'i kiralıyor Arsenal], yaş sorun değil]

ben olsam kerim frei tercih ederim. adel taarabt terchim ederim.[Bahsettiğin adamların bonservisi muhtemelen Arshavin kadar + yıllık ücretleri de Arshavin'e yakın olacaktır , o zaman bu adamlar genç diye yueyfı tekme atmaz mı bize reis ?]

son maclarini izle. net b.k gibi oynuyor.[Arshavin 1 yıldır formsuzmuş , oynamıyormuş da , Taarabt EPL'i domine ediyor değil mi şu an reis ?]

Özet : Anhzi Machakalakalaka

alpere verelim diyorum. ama BONSERVISINE. ben yillik ucretini kast ettim.(5 milyon euro derken)

yasla ilgili. eger omurgan yasliysa var. suan yas ortalamasi 27. cok yasli. yani bu ne demek oluyor? kisa vadeli bir takim. arsivik 3-4 yil rahat oynamaz afedersin ama sakin ol champions league yani :D giggs manuda oynuyor.(aynstayn) yas ortalamasi 25,5. oke? arsenal yas ort 25. yani omurga genc. yasli oyuncularin tecrubesinden faydalaniyo. bizde tam tersi durum.

bonservisleri arshavin kadar evet. zaten orda taarabti isterek soylemedim.(kabul) ama yillik ucretleri kesinlikle ayni degil. arshavini buraya getirmek icin yillik 3.5-4 un altinda sozlesme imzalat sana bi dal sigara veririm.

taarabt qpr gibi bi takimda oynuyor. takim da kotu gidiyor. kotu bi takim zaten. gecen sene neler yaptigini biliyoruz. championshipi kucumseme. bizim 1.lig den iyidir. dolayisiyla kotu oynama hakki var. transfer teklifleride aliyor haliyle. down yapmasi normal. daha 22 yasinda. en son psg istedi 15 miyon pound iste qpr. psgnin bile gozu korkmus. dusun. arsivik arsenalde oynuyor. kotu oynama sansi yok. yoksa gonderilir bu kadar basit. ayrica ben o ornekleri ayni mevkilerde genc ve potansiyelli oyuncular oldugunu belirtmek icin soyledim. artira biliriz. almasi imkansiz olsada. psv mertens. olympiakos mirallas vs.

Kulübünde formsuzdu gelmesin diyenleri çözemiyorum arkadaş son yıllarda tutan yabancılarımızın neredeyse tamamı kendi kulübünde pek işe yaramıyordu.

QPR maçında ilk 11'de. Buyrun hep birlikte izleyelim napacağını.

Asist yaptı. İzlediniz mi ?

Can adlı arkadaşın ne içtiğini biliyosanız hemen sağlık bakanlığına bildirin .

Bu adamı beğenmeyenler gider o stoch , q7 gibi adamları beğenirler .

Can adlı arkadaşın ne içtiğini biliyosanız hemen sağlık bakanlığına bildirin .

Bu adamı beğenmeyenler gider o stoch , q7 gibi adamları beğenirler .

Hı hı. Asist yaptı bana da kapak oldu. Oyunda kaldığı 65 dakikayı izle de öyle konuş.

Yazın Arshavin'in gelmesini en çok isteyenlerden biriydim,ama sezon başında iki-üç maç izledim.Resmen salmıştı kendini.Bu kafayla gelirse elimizde patlayabilir.

Bitmiş okeye dönüyor. 1 yıldır yokları oynuyor resmen

Asist yaptı diye yazmadım ben onu .

Kalitesine laf atamazsın o adamın . O adama kalitesiz diyip stoch a kaliteli dersen yazarm ben .

O adam şuan formsuz . O adama hakedilen değeri vermiyo arsenal .

Adam sıkılmış olabilir artık EPL den .

stochu bin kere tercih ederim.

Geri
Üst Alt