Rosicky ve Arshavin’i mi İstedik?

Cevap: Arsenal'e Hücum

arsenalli taraftarlar forumlarda paso arshavinle rosicky e küfrediyorlar bizse almak için tutuşuyoruz. vizyon farkı..

Benim gördüğüm Arshavin için gitsin diyorlar ama Rosicky'nin kalması gerektiğini düşünüyorlar.Tabi farklı forumlarda farklı muhabbetler olabilir onu bilemem.

Eboueye küfür mü ? Nerenizden yazıyosunuz Allah aşkına :) Adamlar Eboue gitti diye yaygara çıkardılar :) Ebouenin Arsenal taraftarının gözündeki yeri başkadır diyorum.

o taraftar eboue iiçinde sövüyordu arsenal takımının taraftarının beyni sulanmış öyle salak saçma bi hocaları varki bebelerden takım yapma sevdasında 35 lik henry i kurtarıcı diye alıyor.iki oyuncuda türkiye liginde tozunu atar ortalığın keşke alabilsen vizyonu ozaman gör

Ve tekrar Eboue gelsin diye de yanıp tutuşuyorlar vizyon farkı işte. :)

Eboueye küfür mü ? Nerenizden yazıyosunuz Allah aşkına :) Adamlar Eboue gitti diye yaygara çıkardılar :) Ebouenin Arsenal taraftarının gözündeki yeri başkadır diyorum.

hayir giderken bi cogu sovdu ama simdi arsene bize onu geri getir diyolar,biride bjk macindan sonra icim acidi diyo hatta onun icin gs fanlari bile cogaldi

Bize gelmeden önce sorunlar yaşamış taraftar ile.

Niye misyonun sonuna gelmiş oyuncular ???

Shakiri dururken üstelik

Türkiye ligi kalitesi artsın avrupada başarı diyoruz ama hala o seviyeye gelecek düşünce yapısına bile sahip değiliz...

genc oyuncu trye gelmez. almanyada yetisen turkler bile gelmiyo beyler ne genci? hele su sikeden sonra daha hic gelmezler

Arshavin O.K. Rosicky gelmesin bir zahmet.

Ben istemiyorum yaşlı oyuncu arkadaş.bunlara verilen yıllık ücret dünya para olacak onun yerine shaqiri için uğraşırım.ikisne vereceğimiz parayı tek isme yönlendirelim.

Cevap: Rosicky ve Arshavin’i Mi İstedik?

Gelmesin ikiside ikiside yaşlı.

arsenalli taraftarlar forumlarda paso arshavinle rosicky e küfrediyorlar bizse almak için tutuşuyoruz. vizyon farkı..

PM ile TSL farkı ortadayken,bütçe farkı ortadayken vizyon farkından bahsetmek yanlış olur.

Arsavin i istemek vizyonsuzluksa ,vizyonsusuz hepimizde ...Ahmet Kaya sitil ::)

arshavinde rosickyde gelsinler, takim kat kat güc kazanir, rosicky cek oyuncu barosun performansi artar, arshavinde sürati ile alt üst eder recep mamurada iyi bir cevap olur amrabat konusunda. (amrabat mükemmel olurdu)

Geri
Üst Alt