- 18 Mayıs 2011
- 53.365
- 57.306
- 4.613
Siyah-beyazlılarda sezon başında kadroya dahil edilen Fransız futbolcu Rosier, BeIN Sport Fransa'nın Football Show programına konuk oldu.
BeIN Sport muhabiri Christophe Josse'nin soruularını yanıtlayan Rosier, pazar günü oynanan Fenerbahçe derbisinde 1 puanın kendilerini az da olsa rahatlattığını ifade etti.
Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray ile yarıştıklarını ifade eden Rosier "Galatasaray ile aramızdaki şampiyonluk yarışının onlara karşı oynayacağımız maça kadar devam edeceğini düşünüyorum. Bizim asıl rakibimizin Galatasaray olduğunu da düşünürsek, güzel bir challenge olacak." açıklamasında bulundu.
AJANSSPOR - HABER
BeIN Sport muhabiri Christophe Josse'nin soruularını yanıtlayan Rosier, pazar günü oynanan Fenerbahçe derbisinde 1 puanın kendilerini az da olsa rahatlattığını ifade etti.
"Biraz olsun Galatasaray’dan uzaklaştırdı"
Rosier "Fenerbahçe ile berabere kaldık ve 1 puan aldık, bu durum bizi biraz olsun 2. sırada yer alan Galatasaray’dan uzaklaştırdı. Süper Ligi sevdim açıkcası, bir Ligue 1 seviyesinde değil belki, fakat iyi takımlar, iyi oyuncular var." değerlendirmesinde bulundu.Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray ile yarıştıklarını ifade eden Rosier "Galatasaray ile aramızdaki şampiyonluk yarışının onlara karşı oynayacağımız maça kadar devam edeceğini düşünüyorum. Bizim asıl rakibimizin Galatasaray olduğunu da düşünürsek, güzel bir challenge olacak." açıklamasında bulundu.
AJANSSPOR - HABER