Rota Başka Adaylara Çevrildi

Çok kafa açtım biliyorum kusura bakma ama son birisi hakkında daha fikirlerini merak ettim.

Quique Flores için yorumun ne? Sence Athletico'nun bugünkü başarısında payı var mı?

O kimdi diye dusunmek zorunda kaldim :d. Maca da bakinca fazla odaklanamiyorum.

Bende iz birakacak birseyler yapmamis olacak ki kendisi hakkinda bilgim var desem yalan olur. Oda araplara gitmistk Ispanya'yi bu seneye kadar sikici bulunca ozetler haric takip etmiyordum.

O takimdan pek bir eser yok, oyuncularin tamami degisti yanilmiyorsam.

Tutmayın küçük enişteyi... Şu an telefon başında beklediğinden eminim... :D

yilmaz-vural-soyunma-odasi.jpg

Manciniyi beğenmeyen, ona 1 sezon daha şans vermek istemeyen taraftar bu sene umarım gelecek olan daha düşük seviyedeki teknik direktörleri beğenirler :) Luce'nin gelmeyeceği belliydi adamın kontratı vardı zaten ama anlatamazsın.

Biri Isvicreli de neyse haydi Monchengladbach'i yonetiyor kurtardin :asd:

Sakasi bir tarafa Jol, Advocaat veya Co Adriaanse isimleri cok cok kotu. Jol once Ajax'a yaptigi yasli ve gereksiz transferlerle batiriyordu adamlar zor kurtardi kendilerini. Yetmiyormus gibi Fulham'a butun emekli olacak oyunculari topladi bir Mitroglou vardi ise yarayan ona da cok ucuk bir rakam verdiler, 14 milyon €. Diger ikisinden bahsetmeye gerek yok biri Salzburg ve hollanda'nin orta sinif takimlarini yonetip duruyor digeri de gote bala yanlis hatirlamiyorsam Zenith ile uefa kupasini kazandi ki ondan sonra hicbir halt yapmadi.

Yine anlayacagin para avcilari bunlar.

Koeman yine son 2-3 senedir 0 butce ve sirf alt yapidan cikarttigi oyuncularla Feyenoord gibi dibe vurmus takimi yenide zirveye ortak etmesini basardi. Milli takima en fazla oyuncu veren takimi oldu Feyenoord, Koeman'in payi buyuk.

Fakat kendisi Southampton'la anlasti kardesi Erwin Koeman'da yardimcisi olacak.

Diger bir tehlike Bert Van Marwijk, Hollanda ile 2012'de gruplarda 0 cekip Danimarka'nin bile gerisinde kaldi. Var mi otesi :asd:

Bir tek F.de Boer var, 4 sene ust uste Ajax ile sampiyon oldu. Her sene devler tarafindan bosaltilan bir takim ile buyuk basari. Asil basarisi bence CL'de oynattigi guzel maclarda gizli. Gruplardan cikmasini basaramadi fakat hakemler 2 senedir biciyor Ajax'i.

Bizim gibi pozisyon almasini bilmeyen ve pas oyunundan yoksun bir takimla neler becerebilir buyuk bir soru isareti. Yabanci sayisi serbest olsa basarili olma ihtimali cok daha yuksek.

Favre Monchengladbach'ta ozellikle Dante ve Reus'lu kadro ile cok sukse yapti. Oynattigi oyun ile Barcelona Monchengladbach deniliyordu. Youtube'da bulabilirisin goruntuleri.

Keza Tuchel'de oyle, kisitli imkanlarla basari yakalan hocalar bunlar. Favorim Favre umarim gerceklesir..

Hacı Brugge'ün hocası vardı Michel Preud'homme, Yanlış hatırlamıyorsam Terim gittikten sonra sen söylemiştin adını, az ondan bilgi versene, nasıl bir hocadır kendisi, takip eder misin Belçika Ligi'ni?

1 senelik Denizli gelsin. Ligi ve oyuncuları tanıyor en azından. sene sonuna doğru takımın başarısına göre ya sözleşme yenilenir ya da daha erkenden hoca aranmaya başlanır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacı Brugge'ün hocası vardı Michel Preud'homme, Yanlış hatırlamıyorsam Terim gittikten sonra sen söylemiştin adını, az ondan bilgi versene, nasıl bir hocadır kendisi, takip eder misin Belçika Ligi'ni?

Ben hocaligini cok begeniyorum. 1-1.5 senedir Belcika'ya geri dondu ve simdiden Brugge'yi toparladi bile. Normal ligi Anderlecht'in onunde bitirdi, lider ile aralarinda 4 puan varidi. Play-Offlar gibi sacma bir kural sampiyonlugu belirliyor Belcika'da.

Preud'Homme Club Brugge ile sampiyon olabilir. Zira en iyi oyunculari olan Lestienne ve Odjidja'nin iyi bir teklifte satilmasini istiyor. Takimi yeniden yapilandirip genc oyuncularla gelecegin takimimi kuracak. Seneye beni alintilarsin. :D

Gittigi butun takimlarla basarilar yakaladi, Twente, Al Shabab ve AA Gent gibi liglerinin kucuk takimlarini cok kisa bir sure icerisinde sampiyon taka evriltmek kolay degil.

Brugge'nin baskani Preud'Homme'nun sozlesmesini 2019'a kadar uzatti. Bu sefer kaptirmak istemiyorlar. Artik yuklu bir tazminat odemeden alamayiz kendisini.

Keske yazdigimda alsaydik artik zor.. Neyse hala iyi hocalar var yeter ki dogru olani bulalim..

Ben hocaligini cok begeniyorum. 1-1.5 senedir Belcika'ya geri dondu ve simdiden Brugge'yi toparladi bile. Normal ligi Anderlecht'in onunde bitirdi, lider ile aralarinda 4 puan varidi. Play-Offlar gibi sacma bir kural sampiyonlugu belirliyor Belcika'da.

Preud'Homme Club Brugge ile sampiyon olabilir. Zira en iyi oyunculari olan Lestienne ve Odjidja'nin iyi bir teklifte satilmasini istiyor. Takimi yeniden yapilandirip genc oyuncularla gelecegin takimimi kuracak. Seneye beni alintilarsin. :D

Gittigi butun takimlarla basarilar yakaladi, Twente, Al Shabab ve AA Gent gibi liglerinin kucuk takimlarini cok kisa bir sure icerisinde sampiyon taka evriltmek kolay degil.

Brugge'nin baskani Preud'Homme'nun sozlesmesini 2019'a kadar uzatti. Bu sefer kaptirmak istemiyorlar. Artik yuklu bir tazminat odemeden alamayiz kendisini.

Keske yazdigimda alsaydik artik zor.. Neyse hala iyi hocalar var yeter ki dogru olani bulalim..

Bende az çok sonuçları takip ediyordum da, sondan 1 hafta önce Genk'i yenseler şampiyon olacaklardı galiba. Takımlarını seyretmedim ama kariyeri baya başarılı gibi görünüyor. Bir de göründüğü kadarıyla en önemli özelliği farklı ülkelere de çabuk uyum sağlayabilen bir adam. Arabistan da bile ilk senesinde namağlup şampiyon yapmış takımı. Ben sözleşmesi bitmiş sanıyordum, eğer uzatmışsa defter açılmadan kapanmış demektir. Neyse bakalım seneye alıntı yaparım artık senden :D

Artık gelsin biri. Yeter ki Dick, Jol falan uzak dursun.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Cimbom Dick'i tuttu !

Skib(be) gitti.

başlıklarını görmek istemiyorum lütfen..

Felix-Magath_EPA_2846160b.jpg

Başkan Magath'ı getirirse kimse şaşırmasın.

Daha önce de bir kontak kurmuştu çünkü.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Durum kötüye gidiyor, Mustafa Denizli olsun bari.

Bende az çok sonuçları takip ediyordum da, sondan 1 hafta önce Genk'i yenseler şampiyon olacaklardı galiba. Takımlarını seyretmedim ama kariyeri baya başarılı gibi görünüyor. Bir de göründüğü kadarıyla en önemli özelliği farklı ülkelere de çabuk uyum sağlayabilen bir adam. Arabistan da bile ilk senesinde namağlup şampiyon yapmış takımı. Ben sözleşmesi bitmiş sanıyordum, eğer uzatmışsa defter açılmadan kapanmış demektir. Neyse bakalım seneye alıntı yaparım artık senden :D

Sozlesmesini daha yeni uzattilar, utanmadan 2019'a kadar baglayip sozlesmesinin satin alinmasi maddesini koydurdular yanilmiyorsam. Preud'homme galiba bunu sadece 1 senelik ile siniri tutturmak icin ugrasiyordu, nasil bitti bilmiyorum..

Türk hoca olsun, heyacan olsun, Türk fotboluna bir hizmetimiz olsun. Akşam Dünya Kupası izlerken biz niye burada yokuz yahu demeyiz. Gavurun bokunda boncuk olduğu için, ararken burnumuz o boktan kurtulmuyor. Türk futboluna düşman mıyız biz yahu, Forumda yazanların alayı Türk, birii de demiyorki, ''bende birket döküyorum niye coni arıyonuz''

Kimsenin kuyumuza kazmasına ihtiyacımız yok, biz daha iyi kazıyoruz o kuyuyu. On keremi göreceğiz aynı filmi, ''E ben yeni geldim hem geç geldim, bu sene affedin'' Falan filan.. En iyisini getirdik zamanında, beşiktaşta getirdi fenerde, farklı bir hikayemi oldu.

Elimde olsa üç büyük kulubü ligden atarım, defolun gidin sizi gidi hainler diye.

Biz zamanında yine biraz hizmet ettik Türk futboluna, diğerlerinin yatacak yeri yok. Ama biz de onlara döndük, olduk bir fenerbahce. Kimse görmüyormu.

Fenerbahce´nin 5-6 yil önceki hali olduk kimse farkinda degil...

Forumu bilmeyen tanimayan bir insan olarak girsen. Türk düsmani bir yünan forumu sanirsin. Yabanci siniri istemiyoruz diye burda Millet kendimizi vizyonlu saniyor, oysaki FB zaten 5-6 sene önce oralardaydi...Teknik Direktörü Fatih olan bir takimin basarisi az degerli, James adli Teknik Direktör ile gelicek basari sanki 10 kat daha degerli.Sanki fark edecek. Ne yazikki yönetim ayni kafadan, spordan uzak insanlar.

Ozamanlar biz onlara ne diyorduk ?

- Vatan haini FB

- Türk takimimi, Brezilya Milli takimimi belli degil.

Simdi bir bakiyorsun yabanci siniri kalksa forumdaki futbol dahileri ilk 18´de Türk oyuncu birakmayacak. Nekadar yamyam ve görmemis bir toplumuz be.

Geri
Üst Alt