RTE'den iPhone'a Tepki!

attachment.php

Ekli dosyalar

• tepki.webp
    tepki.webp
    15 KB · Görüntüleme: 141
Neyse bu konulari cok dusunmeyin kafayi yersiniz. Kullanin, faydalanin o kadar.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Eyvallah yap o zaman kendi processeur'unu motorunu, millet senin telefonunu, arabani alsin.

Bilim'e yuklenecegine arkadas imam hatiplere, zorunlu din derslerine yukleniyor.

O kadar mobil telefon kullandım ama hiç iphone kullanmayı düşünmedim veya tercih etmedim diyelim. Kısacası bir sonraki telefonum iphone olacak :asd22:

Risk budur. Ben Iphone 10'u bekliyorum.:asd22:

Bu adam da takti kredi derecelendirme kurumlarina. Kendisi gibi gereksiz.

Lehmann Brothers'a iflas ettiği günün o sabahı AAA derecesi veren bu kurumlari kim tikler ya.

Ya kardeşim parası olan alır. Yok parayı markaya veriyormuş bilmem ne. Ulan beyin yok mu 1 gram bile, adam markayı o hale 40 yılda getirmiş, şimdi ekmeğini yiyor. Sen de burdan anca konuşursun "markaya para veriyorlar" diye. Verirler tabi. Ona verilen para da Samsung'a verilen arpa sapı mı? Veya diğerlerine? Sen otur kendini eleştir, 11 yıldır ülkenin başındayım, neden benim iktidarım dönemlerinde bir tane bile uluslararası marka yaratamadık diye? Ya da şunu da sorabilirsin, neden denemedik bile?

Baba iyi guzel diyorsun da; bir tane markan yok, yine atip tutuyosun. Eyyy Apple..

Para harcamayi seven bir insan olarak telefonumu 4-5 yilda bir degistiriyorum. Yorumlara göre hangi modell tutuyorsa genel olarak onu alirim. Hayatta her sene yeni modelle para vermem, 1-2 önemsiz degisiklik icin 800-900 avro para ödüyorsun. Bir kac yil beklemek güzel oluyor, aldigin telefonun ciddi anlamda farkina varabiliyorsun yenilliklerinin.

şimdiden rakiplere bok atmaya başladığına göre bilal telefon işine girecek demekki..

Her modelini alma hastalığına bende katılmıyorum. Ama Apple candır onuda demeden geçemeyeceğim..

Geri
Üst Alt