RTE'den iPhone'a Tepki!

Adam doğru konuşmuş. Ben de sevmem ama yiğidi öldür hakkını ver demişler.

İnsanların sırf "bende var" demek için ve marka algısının getirdiği değer bu. Aynı şeyi VW için de diyebiliriz. VW kağıttan Golf yapıp 70 milyara satsa bizim insanımız yine gider alır. Bunun gibi.

Baba iyi guzel diyorsun da; bir tane markan yok, yine atip tutuyosun. Eyyy Apple..
üşenmedim en large'ını buldum kotalılar için..
20130510162541_002.jpg

VESTEL MARKASIYLA APPLE iPHONE’A RAKİP ÇIKARIYOR

Vestel markasıyla akıllı telefon üretimine başlayacaklarını söyleyen Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, şu bilgileri verdi: “Bu alanda da rekabetçi olacağız. Üretim süreci devam ediyor. Yazılımlar hazırlanıyor. Vestel markasıyla bir akıllı telefon niye olmasın. Herkes bu telefonu kullanacak inşallah. Diğer akıllı telefonları yapanlar bizden farklı mı? İşte bizim bu girişimleri desteklememiz lazım. Mesela tablet ürettik. Telefondan farkı yok. Ses alma ses yönetme sistemi yok.... Akıllı telefon da yapılabilir. Ve bugün artık biz yapıyoruz. Üretimi kısa sürede başlayacak. Beni konuşturdular bile bu telefondan...”

Baba iyi guzel diyorsun da; bir tane markan yok, yine atip tutuyosun. Eyyy Apple..

turk-mali-cep-telefonu.jpg

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Türkiye’nin ilk yerli cep telefonu olan ‘General Mobile DST 500′inin tanıtım toplantısına katıldı. Bakan Yıldırım, ‘Yerli malı, herkes bunu kullanmalı’ şarkısıyla büyüdüğünü belirterek, “O zaman yerli malına verilen önem, milliyetçilik daha fazlaydı. Çünkü Türkiye kapalı bir toplumdu. Herkes kendi ürettiğiyle yetinmek zorundaydı. Kendi kendine yeten ülke olmak önem taşıyordu. Ama bilişim geldi, bu alışkanlığı ortadan kaldırdı. Küreselleşme tüm hızıyla devam ediyor. Hiç kimse artık ‘ben kendi kendime yeterim’ diyecek durumda değil. Herkesin birbirine ihtiyacı var. Bazı konularda bazı ülkeler daha üstün durumda, başka ülkelerde başka konularda aynı durumdadır” dedi

343.png

* LG G2 Tapatalk *

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1411936690693.webp
    uploadfromtaptalk1411936690693.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 25
Cumhurbaşkanımız marka hastalığı hakkında doğru konuşmuz ama aslına bakarsanız amiral gemisi için maliyeti 50-100 dolar civarı olan bir telefona binlerce tl ödeyen bir halka sahip ülke olarak kendi telefonumuzu üretemememiz tam bir skandal.
üstelik ortada global bir yazılım desteği android ekosistemi , bilimum tedarikçi varken.
apple gibi tedarikçilerle iyi organize olup işlemci ve yazılımı biraz geliştirip parlatarak piyasaya sürecek bir ekip kuramıyorsak dünya lideriyim diye dolaşmasın başımızdakiler.

Sen ne anlarsın iphone dan tayyip ALLAH aşkına ya:)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vay be. Bir bu kalmıştı sallamadığı zaten. Büyük önder. Cep telefonlarıyla uğraşıyor.

Sen önce eğitime ve bilime önem ver boş boş konuşuyor yine, herşeyimizden vergi alıyorsunuz, yakında nefes alma vergisi alacaksınız, inşaattan başka bir icraatınız yok, EĞİTİM'e önem verin, ama işinize gelmez çünkü eğitimli insanların sizinle işi olmaz sende haklısın uzun adam!!

5s le 6 arasında ekran büyüklüğü dışında hiç fark yok doğru söylemiş.:k19:

Geri
Üst Alt