Ruhumuzu Getirecek Adam Jurgen Klopp

İyi fanteziymiş...

Yav bu takım ne günler gördü geçirdi, Terim mi yani sadece bu takımın kurtarıcısı geçin bu işleri. Futbolcu oynamak istesin yeter ki, Ertuğrul Sağlam ile Bursa bile şampiyon oldu bu ligde. Olay teknik direktör işi değil sadece bunu anlayamadınız bir türlü. Futbol bir takım oyunu, kötüysen takım olarak kötüsündür, başarılıysan takım olarak başarılısındır. Teknik direktör istese her maç ideal kadro çıkarsın topçu sıçtıktan sonra (mesela Rize maçı) yapacağı çok bişey de yok.

Takımın takım olmasını sağlayan veya sağlaması gereken milyon eurolar alan hocalar. Kadro diz, antrenman programmını düzenlemekle bu iñ bitiyorsa babanem'de yapar bunu.

Bir takımın en önemli tarafı takım ruhudur. Bu bizde öyle, bayernda öyle , siirt jetpa sporda'da öyle.

Bunu başara bilen hoca bir A takım için ideale yakındır. Bide taktik bilgiside çok iyise tamamdır. Mou bunun için en iyisi deniliyor.

Adam tam insan ustası. Bu ruh olayını çözmüş resmen ve çok iyide taktisyen bunun yanında.

Imkansiz isimleri sayip duruyorsunuz yahu. Biri Simeone der, digeri Klopp. Bende Mourinho diyeyim bari.

Takımın takım olmasını sağlayan veya sağlaması gereken milyon eurolar alan hocalar. Kadro diz, antrenman programmını düzenlemekle bu iñ bitiyorsa babanem'de yapar bunu.

Bir takımın en önemli tarafı takım ruhudur. Bu bizde öyle, bayernda öyle , siirt jetpa sporda'da öyle.

Bunu başara bilen hoca bir A takım için ideale yakındır. Bide taktik bilgiside çok iyise tamamdır. Mou bunun için en iyisi deniliyor.

Adam tam insan ustası. Bu ruh olayını çözmüş resmen ve çok iyide taktisyen bunun yanında.

Bebek bakıcısı mı oğlum bu adamlar? Lise takımı mı yönetiyorlar? Topçu dediğin adam 5m€ kazanmayı biliyorsa işini de adam gibi yapacak. Yapmıyorsa da defolup gidecek! Diyemiyoruz tabi çünkü yabancı sınırı var nereye gönderiyorsun Türk topçuyu. Gönderemeyince de ihale hocaya kalıyor işte böyle. Mou'da anlaşamadığı adamı gönderip yerine anlaşacağı adamı alıyor. Mou gelsin bizim kekoların nasıl olsa kadroda yerim garanti derdiyle uğraşsın bakalım. İkinci gün kafayı kaybeder.

İyiymiş. Alalım hemen.

Bebek bakıcısı mı oğlum bu adamlar? Lise takımı mı yönetiyorlar? Topçu dediğin adam 5m€ kazanmayı biliyorsa işini de adam gibi yapacak. Yapmıyorsa da defolup gidecek! Diyemiyoruz tabi çünkü yabancı sınırı var nereye gönderiyorsun Türk topçuyu. Gönderemeyince de ihale hocaya kalıyor işte böyle. Mou'da anlaşamadığı adamı gönderip yerine anlaşacağı adamı alıyor. Mou gelsin bizim kekoların nasıl olsa kadroda yerim garanti derdiyle uğraşsın bakalım. İkinci gün kafayı kaybeder.

Vallah aldıkları paralar az değil kabül ama bunlarda insan . Futbol da yetenek önemli olsada bir takım oyunudur ilk başda.

Bu şımarık zangin yetenekli futbolcu topluluğu bir takım, bir aile yarata bile bilmek bu işin en uor yanı belkide.

Sadece biz bu sorunu yaşamıyoruz şu an ve genelinde.

Milanı mı saysak veya interimi, bilmem hamburgumu saysak ki az çok takım olmayy başara bildiler.

Seedorfu milan niye getirdiler? Eski milan ruhun liderlerinden birisi diye. Belki işe yarar diye. Nasıl biz hagiyi getirdiysek zamanında.

Tutarsa yani. Bu ruh ustaları dünyada çok az kabul ama bazen bir hocada tutura bioiyor bunu şansına az çok. Örnek gerets.

taraftarda az akıl vardı o da gitti :crushed: az kaldı çare ronaldo neyse parasını verip alalım 3 4 senede çıkarırız felan tarzı konu bekliyorum

O da Galatasaray teklif versin de gideyim diye bekliyordu hay Allahım ya :D

O imkansız bu imkansız. O zaman kimse avrupa kupa hayalini ağzına bile almasın. O çok daha imkansız kıyasladığımız zaman.

Imkansiz Fatih iste. Birbirimizi kandirmayalim.

1. Jürgen Klopp orda cok mutlu. Baskanlari da ömür boyu kalmasini istiyoruz demisti.

2. Klopp Bayern´i bile reddetti Guardiola´dan önce.

3. Sonraki hedefi Alman milli takimi.

Hadi ayrildi diyelim, ki su anda sözkonusu degil, bence yine de bize gelmez.

Aynisi Simeone icin gecerli.

Sahsen Terim´de yaptigimiz gibi, kendi efsanemizi (bu örneklerdeki gibi) yaratmaliyiz.

Ben Hamza hocaya güveniyorum mesela. Ona buna 4-5 Milyon verecegimize, 1-1.5 Milyon´a kendi evladimiza güvenelim.

Paramizla rezil olacagima, böyle basarisiz olmayi tercih ederim.

şu ruh çağırma seanslarına bir son vermeliyiz.çöpleri temizlememiz yeterli.hemde lig bitmeden 2-3 hafta önce bunları postamalı.

Imkansiz Fatih iste. Birbirimizi kandirmayalim.

1. Jürgen Klopp orda cok mutlu. Baskanlari da ömür boyu kalmasini istiyoruz demisti.

2. Klopp Bayern´i bile reddetti Guardiola´dan önce.

3. Sonraki hedefi Alman milli takimi.

Hadi ayrildi diyelim, ki su anda sözkonusu degil, bence yine de bize gelmez.

Aynisi Simeone icin gecerli.

Sahsen Terim´de yaptigimiz gibi, kendi efsanemizi (bu örneklerdeki gibi) yaratmaliyiz.

Ben Hamza hocaya güveniyorum mesela. Ona buna 4-5 Milyon verecegimize, 1-1.5 Milyon´a kendi evladimiza güvenelim.

Paramizla rezil olacagima, böyle basarisiz olmayi tercih ederim.

Haklısın belkide. Hamza hocayı tek akhisardan bildiğimiz için küçümsõyoruz belkide bende dahil.

Pek fazlada bilmiyoruz mentalitesini ve saire. Büyük takımdaki insan topluluğuna ağırlını koya bilirmi? Veya kabul etire bilirmi kendisini?

Kumar olur dediğin gibi . Tutarsa yeni ft ola bilir. Tutmazsa ama ...bilmiyorum ya. Zor iş be bu futbol

Haklısın belkide. Hamza hocayı tek akhisardan bildiğimiz için küçümsõyoruz belkide bende dahil.

Pek fazlada bilmiyoruz mentalitesini ve saire. Büyük takımdaki insan topluluğuna ağırlını koya bilirmi? Veya kabul etire bilirmi kendisini?

Kumar olur dediğin gibi . Tutarsa yeni ft ola bilir. Tutmazsa ama ...bilmiyorum ya. Zor iş be bu futbol

Zor illaki ama millet deniyor, yaratiyor, basarili oluyor. Iyi kadrolarla Türk hocalarin daha basarili olacagini düsünüyorum Türkiye´de.

Aslinda cogunluk, Terim gidince bunun farkindaydi ama Mancini aciklaninca kabullenmek zorunda kaldilar.

Bence Hamza Hamzaoglu Türkiye´nin tek sistem hocasidir. Bu konuda iddialiyim.

Belli bir sablonda takimini oynatan, ne oynatmak ve ne görmek istedigini bilen tek Türk hoca bana kalirsa.

Diger hocalar ikiye ayriliyor. Bir grup gazci, motivatör. ( Terim, Karaman, Vural vs.)

Ikinci grup da anti futbol felsefesini benimsiyor. Faul yap, tekme at, kapan, oynatma.

ama Hamza Hamzaoglu bana göre hepsinden farkli bir hoca. Ne gazci, ne de "anti futbol"cu.

Geri
Üst Alt