Ruhumuzu Getirecek Adam Jurgen Klopp

Dortmund'un bu şansı yoksa bizim hiç yok Avrupa'da kupa şansımız. Bizim lig dünyada yayınlanmıyor bile yahu Klopp buradaki şampiyonluk şansını ne yapsın? Şampiyon olsa CV'sine bile yazmaz o kadar rezil bir ligde oynuyoruz ama PL'de oynuyor gibi görüyoruz kendimizi.

Bizi ayır.. Çünkü dünyanın en çok tanınan kulüplerinden biriyiz.

Bizi ayır.. Çünkü dünyanın en çok tanınan kulüplerinden biriyiz.

Sneijder ve Drogba gelmeden önce ismimiz bile anılmıyordu son 10 yıldır Avrupa'da. CL'de bilmem kaç sene sonra üst tura çıktık da öyle hatırladı millet bizi. UEFA ve Süper Kupa galibiyetleri de var tabi işin içinde. Ama kimse bizi Lig'de 19 kere şampiyon olduğumuz için tanımıyor.

Mou cozum olur bence. Sacma bi konu olmus

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam attan inip eşeğe biner mi?

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Ruh falan gerekli de abartılan detaylar bence. Makine gibi takım koyarsan ortaya ruha ihtiyacın minimum olur.

Dortmund'un bu şansı yoksa bizim hiç yok Avrupa'da kupa şansımız. Bizim lig dünyada yayınlanmıyor bile yahu Klopp buradaki şampiyonluk şansını ne yapsın? Şampiyon olsa CV'sine bile yazmaz o kadar rezil bir ligde oynuyoruz ama PL'de oynuyor gibi görüyoruz kendimizi.

Cvsnde bile yazmaz çok komik bizim Avrupada herzamn bi ismimiz var evet belki kupa kazanmamiz zor ama kabul ama ben şöyle düşündüm Avrupada üst düzey takımların çoğunun hoca sorunu yok yani başka bir büyük takıma gitme olasılığı az eğer Dortmund tan kopma bir düşüncesi olursa getirmek imkansız değil ben hemn getirelim diye bise demdim olursa çok güzel bir hamle olur dediğim gibi zor ama imkansız değil

Sneijder ve Drogba gelmeden önce ismimiz bile anılmıyordu son 10 yıldır Avrupa'da. CL'de bilmem kaç sene sonra üst tura çıktık da öyle hatırladı millet bizi. UEFA ve Süper Kupa galibiyetleri de var tabi işin içinde. Ama kimse bizi Lig'de 19 kere şampiyon olduğumuz için tanımıyor.

Senin istediğin kadar Drogba 'n Sneijder'in olsun şampiyon olamadıktan sonrs avrupa göremzsin he görürsün avrupa ligi olur he vizyon öyle olursa şöyle düşün Terim gelmeseydi ozamn kimin gelip gittiğinin önemi yoktu çnkü yani o durumlara bir daha düşmememiz gerek bidaha kaldıramyız

Okumadım ama beğendim. Klopp belki bizim için yaratılmış kafadan bir hoca. Çuk oturur ama bencede gelmezi çok zor bir ihtimal.

Imkansız değil bence. Mou bile ilerde neden olmasın diye biliyorsa klopp neden olmasın?

Ama zor baya. Onu getire bioen her kimse ve tam yetkili yaparsa derwall dan sonra devrim yapmış olur

Mainz döneminden beri takip ettiğim bir hoca.

Ya şu gerizekalı kuşların kafalarını kopartsaniza.

Yardimciligina Wengeri getireceksek neden olmasin?

Senin istediğin kadar Drogba 'n Sneijder'in olsun şampiyon olamadıktan sonrs avrupa göremzsin he görürsün avrupa ligi olur he vizyon öyle olursa şöyle düşün Terim gelmeseydi ozamn kimin gelip gittiğinin önemi yoktu çnkü yani o durumlara bir daha düşmememiz gerek bidaha kaldıramyız

Yav bu takım ne günler gördü geçirdi, Terim mi yani sadece bu takımın kurtarıcısı geçin bu işleri. Futbolcu oynamak istesin yeter ki, Ertuğrul Sağlam ile Bursa bile şampiyon oldu bu ligde. Olay teknik direktör işi değil sadece bunu anlayamadınız bir türlü. Futbol bir takım oyunu, kötüysen takım olarak kötüsündür, başarılıysan takım olarak başarılısındır. Teknik direktör istese her maç ideal kadro çıkarsın topçu sıçtıktan sonra (mesela Rize maçı) yapacağı çok bişey de yok.

Evet renktaşlar şuan takımın %80 formuz kabul ama şunuda bilmeliyizki bu hocayla asla yapamayız biz iki iki dort bazı arkadaslar karşı ckacaklar belkide zaman gerekli kendi takımı değil gibi saygım sonsuz ama her hocaya takım kuramayız eldeki oyunculardan maksimum verim alınmalilıydı bu hoca alamadı niyetim asmak kesmek değil ama görünen köy kılavuz istemez başlığa gelince neden Klopp çünkü Dortmuntun durmu bizden farksiz tek farki suan ceyrek finaldeler yanlış anlaşılmasın özelllikle bun yıldan bahsediyorum onlarında bizimde yenilenmeye ihtiyacımiz var Kloppu ordan koparmak icin bir cok sebebmiz var bence yeterki iyi bir calisma yapılsın Bayern in karşısında artik Dortmuntun şampiyonluk şansı artık bundan sonraki yıllarda dahi yok eminimki Klopp da yenilik isteyebilir yeni bir takım yeni bir enerji şampiyonluklar yaşabilceği bir takımız bizi ayağa kaldırabilcek bir isim zor ama imkansız değil hırs akıl taktik teknik bi çok özelliği olan bir isim ve bize en büyük artısı TÜRK kökenli Alman oyuncuların bize yakın olma durumu olur tabiki hakkımızda hayırlısı ama olursa çok akıllıca bir hamle olur.

son bir saattir çeşitli mitinglerde alkış tutan insanlara bakıp pazar günü aklınızdan ne zorunuz vardiye söyleniyordum , daha beteri varmış , arkadaş peynir ekmek ile mi yiyorsunuz siz aklınızı?

oda bana gs teklif etsede gitsem diyodu

Aynen öyle. Ama Allah var simdi baya taninan ve konusulan bir kulübüz.

bi allahın kulu da ottmar hitzfeld den bahsetmiyor dünya kupasından sonra emekli olacağı konuşuluyor bence ikna edilmeli 5 sene içinde ikinci derwal dönemini yaşayabiliriz bu adamla.

alman milli takiminin basina gececek bize asla gelmez

dortmunddan ayrildigi gün premier log takimlari pesine düserler zaten

1-2 ay sonra teneke baglayip kovalariz onuda.Bu zihniyyetle bir mok olmaz bizden.Kendini bir mok sanan taraftar oldugu surece.

Klopp Dortmund'tan ayrılsa bile dünya çapında bir klübe gecer, buraya hayatta uğramaz aklı varsa.

Geri
Üst Alt