Ruhunuz Hangi Millete Ait?

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Ruhun Hangi Dünya Milletine Ait? - onedio.com
Ben Arjantinli çıktım:)
543cf046c2fd6c89356b656e.webp

kendimi bildim bileli arjan milliyetçisiyim

[h=2]"Fransız" çıktı![/h]
543ceef899067f2c72c27245.webp

Senin ruhun dünyanın en acayip insanlarına sahip milletine ait. Sen basitçe "le unique" dedikleri insanlardansın. Nadir bulunan yani: Numunelik! Seni başkasına sorsak, ilk diyeceği hiç şüphesiz "değişik" olurdu. Tavırların ve de hareketlerin çoğuna ilginç gelir ve başta sana alışamazlar. Sevenin olduğu kadar nefret edenin de çoktur yani. Eee iz bırakmak böyle bi' şey olsa gerek. Kibirlisin de. Ama bu kibir senin bilgi ve kültüründen ileri gelmekte, M./Mme Français!

İspanya çıktı fakat verdiğim cevapların %60'ı istediğim cevap değil mesela sevdiğim ders fizikti hadi fizik yok fen olsun bari diriltmek istediğin büyük yabancı Einstein olabilirdi illene Lider karakterli biri olacaksa Atatürk'te olmalı idi orda gerçi %90 onu seçerdi favori aktivitede PC olabilirdi.

[h=2][/h]İskandinav

Senin ruhun gerçek dünya milletleri arasında elf ırkına en yakın millete ait. Zerafet en belirgin özelliğin. Bunu, kıyafet seçiminde, hareketlerinde, konuşmalarında, insanlara yaklaşımında görmek çok mümkün. Allah vergisi bir şey bu ama, asla sonradan kazanılmaz. Bu zerafet, başkalarına soğuk gelse de, asla öyle biri değilsin. Sadece yeni tanıştıklarına mesafelisin, ilişkiyi tüketmemek için makbulü budur!

543cefb1c2fd6c89356b655c.webp

Damarımı kessen kırmızı beyaz mavi akar.

Geri
Üst Alt