Rui Costa: “Teminat mektubunu bekliyoruz”

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
telles-624x326.jpg

Galatasaray'ın transferi için gün saydığı Alex Telles'de pürüz çıktı…

Haberin Devami GSC Portal'da

en gec yarin aciklanir herhalde.

Bu bildiğimiz Terim'in Rui Costa'sı değil mi? Akıllı olsun.O ne biçim laf öyle teminat mektubu filan. Ulan bizde kimin parası kalmış :sopa:

Bu bildiğimiz Rui Costa değil...

rui11.jpg

Bu kadar alacağız, alıyoruz deyip alamazlarsa bi zahmet kendilerini de sene sonu göndersinler. Bu kaçıncı rezillik. Önceden KAP rezillikleri vardı, onlar bitti şimdi de demeç rezilliği başladı. Hem de birinci ağızdan.

iş gerçekten teminat mektubuna kalmışsa çok kısa sürede biter bu transfer.

Sabriyi ipotek göstersinler bankaya teminat işi çözülür..

Çözülmeyecek bir sorun değil.

Olmayacak bu transfer. Velev ki geldi, kamp bittikten sonra gelir. 3 ay takima alismasini form tutmasini bekleriz.

Madem teminat vermeyeceksiniz, neden adamlarla bunun uzerine anlasma yapiyirsunuz?!

ya alacaklar ya alacaklar. alamazlarsa cristhianın ben dememişmiydim deyip kıs kıs gülmesine tahammül edemem.

Teminat verememe gibi bir durum yokmus, hersey hazirken Gremio bütün parayi 1 ay icinde istedikleri icin ona gorede teminat istemisler. Bizimkilerde en basta anlaşılan sartlara gore hazirlandiklari icin ufak bir fikir ayrılığı olmuş.

Böyle durumlarin olmasi anormal bir durum değil, kisa sure içinde Alex'in kap a bildirilip Antalya'ya geleceğini düşünüyorum.

♧tapatalk♧

Teminat verememe gibi bir durum yokmus, hersey hazirken Gremio bütün parayi 1 ay icinde istedikleri icin ona gorede teminat istemisler. Bizimkilerde en basta anlaşılan sartlara gore hazirlandiklari icin ufak bir fikir ayrılığı olmuş.

Böyle durumlarin olmasi anormal bir durum değil, kisa sure içinde Alex'in kap a bildirilip Antalya'ya geleceğini düşünüyorum.

♧tapatalk♧

Muslera isine donmesin .. :dispirited: taraftar illaki baski yapacak bir topcu aldirmak icin

Geri
Üst Alt