Rui Costa: “Teminat mektubunu bekliyoruz”

Muslera isine donmesin .. :dispirited: taraftar illaki baski yapacak bir topcu aldirmak icin

O olay çok farkli, orda baska bir oyuncuyu almaya niyetliydi bizimkiler. Taraftar baskısı Muslera'ya yönlendirdi.

Burda bizimkiler de Alex'i istiyor, tek sıkıntı Gremio'nun son anda değişiklik yapmasi.

En kötü gecikmeli gelir ama sonunda kesin gelecek (öyle düşünüyorum)

♧tapatalk♧

O olay çok farkli, orda baska bir oyuncuyu almaya niyetliydi bizimkiler. Taraftar baskısı Muslera'ya yönlendirdi.

Burda bizimkiler de Alex'i istiyor, tek sıkıntı Gremio'nun son anda değişiklik yapmasi.

En kötü gecikmeli gelir ama sonunda kesin gelecek (öyle düşünüyorum)

♧tapatalk♧

bizim kilerin en cok sevdigi bir transferle ugrasip sonunu getirememek .. :crushed::crushed:

Bunun içinde.

184887-3-4-96b1c.jpg

Evet o konuda haklısın ama bu sefer farklı olacağını düşünüyorum (umarim yanilmam)

♧tapatalk♧

2/3 haftadir gorusuyoruz futbolcu ve kulubuyle yahu hic mi insan sormuyor kac para ? Hangi vadelerle odiyelim yada nakit mi ?

Anadolu kulupleri bize topcu satmadigi kadar var .. Sen 2/3 hafta konus para isini sona birak

Galatasaray'da transferde her şey yolunda gidiyorsa yolunda gitmeyen bir şeyler vardır :D

2/3 haftadir gorusuyoruz futbolcu ve kulubuyle yahu hic mi insan sormuyor kac para ? Hangi vadelerle odiyelim yada nakit mi ?

Anadolu kulupleri bize topcu satmadigi kadar var .. Sen 2/3 hafta konus para isini sona birak

Son ana kadar para işinin konusulmadigini düşünüyorum, hersey konusulmustur mutlaka. Olaya sadece bizim yonetimin beceriksizligi olarak bakmamak lazim. Gremio son anda odeme plani ile ilgili değişiklik yapmista olabilir. Bunu bilemeyiz, o yuzden hersey 1-2 gune netlesir.

♧tapatalk♧

Son ana kadar para işinin konusulmadigini düşünüyorum, hersey konusulmustur mutlaka. Olaya sadece bizim yonetimin beceriksizligi olarak bakmamak lazim. Gremio son anda odeme plani ile ilgili değişiklik yapmista olabilir. Bunu bilemeyiz, o yuzden hersey 1-2 gune netlesir.

♧tapatalk♧

Hayirlisi ama solbek alinsinda yeter artik yillardir sol beksiz yasiyor takim

Yalan haber ne teminatı biz galatasarayız o günler geride kaldı.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Her şey başkanın her gün bir transfer açıklayacağız cümlesiyle başladı.

Zaten sol bek transferini hemen bitirsek şaşardım

Ne solbekmiş arkadaş hakan ünsaldan sonra yüzümüz gülmedi bi türlü .. 10 yıldır sadece halı maçı takip etseler yemin ediyorum hakan baltadan iyi 500 tane adam bulurlar bu kadar olmaz hiç mi araştırmıyorlar ...

İnşallah becerebilirler bu işi.... Yoksa kötü saydıracağım.....

klasik galatasaray hareketleri.

insanı bıkıp usandıran ayar eden.

Geri
Üst Alt