Rui Costa: “Teminat mektubunu bekliyoruz”

Bu iş bitsin artık biz ne zaman bu takımda hucümcu bek göreceğiz.

Bu transfer bitmezse Galatasarayın adını bu denli kirletip küçük düşürenlere yazıklar olsun.

Namus meselesine döndü artık iş. Oyuncuyu tanıyan yok, Mancini'nin istemesi referans gibi duruyor :D

Ama ben bile baştan istemezken artık olmazsa olmaz gözü ile bakıyorum.

Kıymete bindi bebe.

Yeter artık cidden. ilgilenip de alamadığımız kaçıncı adam, kaçıncı sol bek olacak.

Adam nedir necidir torbacımıdır pompacımıdır topa vurmasını biliyormu hiç birini bilmiyorum. Tek bildiğim yeter artık. Bu ne ya koskoca Galatasarayın güvenilirliği bukadar ayaklar altına alınmaz.

Namus meselesine döndü artık iş. Oyuncuyu tanıyan yok, Mancini'nin istemesi referans gibi duruyor :D

Ama ben bile baştan istemezken artık olmazsa olmaz gözü ile bakıyorum.

Kıymete bindi bebe.

Yeter artık cidden. ilgilenip de alamadığımız kaçıncı adam, kaçıncı sol bek olacak.

haber doğru,bi teminat söz konusu.ama otto 'nun dediğine göre 48 saat varmış.2 güne hallolur.

Ayarı verdik forumcana hemen teminat gitti, transfer oldu diye mesajlar gelmeye başladı :D

Galatasaray’ın Alex Telles transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor!

Gremio’nun yakın kaynaklarına göre Galatasaray Alex Telles transferindeki pürüzleri giderdi. Gremio’ya teminat mektubunu ulaştıran Galatasaray transfer’i bitirmek üzere. Brezilyalı sol bek’in bir kaç gün içinde İstanbul’a gelerek kendisini Galatasaraylı yapacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

pesindeyiz.tv

Geri
Üst Alt